Shop roku AlzaBoxy Q1

LG SJ9

Termékkatalógus
LG SJ9
4,6 5 értékelés
SoundBar - 5.1 csatornás, 500 W-os vezeték nélküli mélysugárzó, Dolby Atmos, WiFi, Ethernet, Google Cast, Bluetooth, ASC, Auto Sound Engine, Chromecast, Multiroom, 4K hang, 4K pass through, TV Sound Sync, 3x HDMI bemenet, HDMI kimenet, 2x optikai bemenet, LAN, távirányító
Kód:  JLG500b8m Termékszám:  SJ9 Gyártó honlapja:

LG SJ9

Egy csodálatos zenekarnak nem kell jelentős helyet elfoglalnia a nappaliban. Az SJ9 az LG zászlóshajója a kompakt hangrendszerek területén, amiket SoundBar-ként ismerünk. Ebben az esetben ez a megjelölés kissé félrevezető lehet, hiszen több, mint az 5 szokásos csatornával rendelkezik a házimozi rendszerben. A legújabb Dolby Atmos térhangzással van ellátva, amely az első olyan digitális formátum a háztartások számára, ahol meghatározhatja a hallgató a hangforrás magasságát is. Ezért is van két speciális hangszóró felfelé fordítva, hogy a hangforrás "magasságát" a mennyezetről való visszaverődés segítségével határozhassuk meg. A termék kiváló hangzással rendelkezik, amely így minden oldalról körülvesz, anélkül, hogy szükség lenne egy rakás hangszóróra.?

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt Dolby Atmos audio rendszer (5.1.2ch)
  • Támogatja a magas felbontást (akár 24bit/ 192 kHz)
  • Bluetooth, Google Cast és WiFi
  • Lehetőség intelligens készülékekkel és néhány TV-távirányítóval történő vezérlésre
  • HDMI bemenet és kimenet (4K kép)
  • További autio eszközökkel párosítható MultiRoom segítségével
  • Vezeték nélküli mélynyomó az erőteljes basszusokért

Nagy felbontású audio

Egy ilyen szintű készüléknek képesnek kell lennie arra, hogy megfelelően védje a minőségét minden tekintetben. Minden használt hangfájlt támogat, nagy felbontásban, és képes növelni a minőséget akár 24bit/192 kHz-re is. A hang drámaiságát külön speciális zenei és film rezsim tudja növelni. Kiemelheted a mély hangokat is, megrezegtetve a levegőt és a kanapét, a könnyen elhelyezhető, vezeték nélküli mélynyomóval. Az esti pihenéshez pedig az éjszakai üzemmód fog jól jönni.

Játssz le mindent korlátok nélkül

A HDMI 2.0 bemenetnek köszönhetően 4K Blu-ray lejátszót és játékkonzolt is csatlakoztathatsz, így kiváló minőségű képet kapsz, az SJ9 pedig átveszi az audio jelet, és kitölti a teret a remek hangzással. Emellett Bluetooth és Google Cast technológiával  médiát is közvetíthetsz. A hálózati csatlakozást (beleértve az 5GHz-es WiFi-t) az online szolgáltatások használatánál és az intelligens készülékekkel való vezérlésnél hasznosíthatod. 

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG SJ9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG SJ9. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG SJ9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG SJ9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG SJ9.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ