A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AP+ plus nový vizuál

LG V60 ThinQ kék

Termékkatalógus
LG V60 ThinQ kék
4,8 4 értékelés
Mobiltelefon - 6,8"-es kijelző, 2460 × 1080, OLED kijelző, 8 magos Qualcomm Snapdragon 865 processzor, 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely, akár 2048 GB kapacitású Micro SD, 64 Mpx felbontású (f/1,8) + 13 Mpx felbontású (f/1,9), Time of Flight (ToF), hátlapi kamera, 10 Mpx felbontású előlapi kamera, elektronikus képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, 4G (LTE), 5G, Jack (3,5mm), USB-C, ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, single SIM, IP68 védelem, kártyafüggetlen, gyorstöltés 25W, vezeték nélküli töltés, 5000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 10
Kód:  LGE2309b1 Gyártó honlapja:

LG V60 ThinQ kék

A(z) LG V60 ThinQ kék esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy úgynevezett okostelefonról van szó. Azért fejlesztették ki, hogy gyorsan és könnyen elérd a szociális hálókat. A három kamerának köszönhetően elképesztő képeket és videókat készíthetsz vele. Természetesen, egy csomó praktikus alkalmazást is használhatsz. Memóriakapacitása 8 GB. Teljesítményét tekintve akár 3D-s játékok vagy virtuális valóság megjelenítésére is alkalmas. A(z) 256 GB tárhely elég tekintélyes ahhoz, hogy ne kelljen korlátoznod magad az adattárolás terén. A(z) LG V60 ThinQ kék okostelefont komoly kapacitású 5000 mAh akksi tartja életben. Újabb pozitívuma, hogy Jack (3,5mm) és USB-C csatlakozóval is bír. Vízhatlan felépítése sok kellemetlenségtől fog majd megkímélni. A folyékony anyagok elleni védelem szintje: IP68. Gyors netre van szükséged? Akkor ez az 5G-t támogató telefon neked való. A(z) LG telefonja LG UX kiegészítést is kapott.

A(z) LG V60 ThinQ kék okostelefon fontosabb jellemzői

  • Vízálló kivitel
  • Qualcomm Snapdragon 865 processzor és 8 GB memória
  • A grafikus chip típusa: Adreno 650
  • A(z) 256 GB belső tárhely egy MicroSD kartyával könnyen bővíthető
  • Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést
  • A hátsó (fő) kamera felbontása: 64 Mpx
  • A hátsó kamerák száma: 3
  • Kijelzőbe rejtett modern ujjlenyomat-olvasó
  • Kábeles és vezeték nélküli gyorstöltés funkció
  • Kényelmes vezeték nélküli töltés
  • A(z) LG telefonjának SIM kártya slotja Nano SIM típusú

A(z) LG V60 ThinQ kék telefon képernyője és kamerája

kijelző csepp alakú kivágással és pontos FullHD felbontással rendelkezik. Legnagyobb pozitívuma, hogy OLED technológiára épül. Szelfiket vagy videókat készítenél? A(z) LG V60 ThinQ kék okostelefon fejlett három lencsés kamerájával, melyből a széles látószögű felbontása 13Mpx (f/1,9) a fő lencse felbontása pedig 64Mpx (f/1,8) tökéletesen elégedett leszel. Videófelvételek rögzítésénél hasznodra lesz az elektronikus képstabilizáció. A fáziseltolásos autófókusz hatékony és pontos, ami nagymértékben leegyszerűsiti a fotózást. Egy kis praktikus lámpa plusz fényt biztosít szükség esetén. A szelfik szerelmesei pedig imádni fogják a(z) 10 Mpx felbontású előlapi kamerát. Ez a mobil egyetlen széles látószögű lencsét kapott. Vidófelvételeket akár 8K minőségben is rögzíthetünk! A kép természetesen közelről és távolról is tökéletesen éles lesz.

A(z) LG V60 ThinQ kék nagyszerű funkciói

A belső memória mérete könnyen kibővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) LG V60 ThinQ kék okostelefon biztonságáról a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. Az NFC lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt. Az úgynevezett "On The Go" (rövidítve: OTG) technológia támogatásának köszönhetően akár pendrive-ot is kapcsolhatunk telefonunkhoz. A WiFi-s internet kapcsolat és az alkalmazásokhoz nélkülözhetetlen érzékelők pedig alapfelszereltségnek számítanak.

Paraméterek

Kijelző átmérője
6,8" Kész!
Kijelző felbontása
2460 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,8" Kész!
Kijelző felbontása
2460 × 1080 Kész!
Operációs rendszer
Android Kész!
Kártya konfiguráció
Single SIM Kész!
SD-kártyahely
Igen Kész!
Hátlapi kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!

Funkciók

Tulajdonságok
Gyorstöltés, Vezeték nélküli töltés, Ujjlenyomat-olvasó a kijelzőn, MMS támogatás, OTG, Asztali mód (Samsung Dex) Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
64 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,8 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/1,9 Kész!
Előlapi kamera felbontása
10 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/1,9 Kész!
Maximális fényerő
f/1,8 Kész!
Maximum videó felbontás
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
4320p (8K) 30fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 30fps Kész!
Kamera funkciói
Vaku, Mélységi kamera Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Akkumulátor kapacitása
5 000 mAh Kész!
Töltési teljesítmény
25 W Kész!
Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Rendszermemória (RAM)
8 GB Kész!
Belső memória
256 GB Kész!
Maximum memóriakártya kapacitás
2 048 GB Kész!
Processzor címke
Qualcomm Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
2,84 GHz (2 840 MHz) Kész!
Processzor típusa
Qualcomm Snapdragon 865 Kész!
Grafikus gyorsító
Adreno 650 Kész!

Kommunikáció és hálózat

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer, Time of Flight Kész!

Csomag tartalma

Tartozékok a csomagban
Töltő (adapter kábellel), Fejhallgató Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 10 Kész!
Felhasználói felület
LG UX Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza.hu! Érdeklődnék, hogy LG V60 ThinQ megrendelés esetén nagyjából mennyi időre számíthatok postázásig, valamint, hogy be tudják-e szerezni a hozzá tartozó DualScreen tokot amivel megjelent, vagy egyéb sima tokot? Köszönettel, Zákány Ferenc

Üdv Alza,igen javításra került csak még így is kb 50 ezerrel többe kerül mint a Német Alzánál,azon az áron talán még vennék is.Várható még árcsökkenés?

Üdv! Érdeklődnék, hogy mikor várható, hogy csökken a készülék ára? Irreálisan magas áron van, a német Alza webáruházban, átszámítva, több, mint 100000Ft-al olcsóbb.

Üdv,azt szeretném kérdezni hogy LGV60-hoz jár e a másodlagos kijelző?

Tisztelt Alza.hu! Ismereteim szerint a készüléket nem forgalmazza hivatalosan az LG. Érdekeken viszont, hogy a készülék használható -e magyar nyelven és az, hogy a 24 hónapos garancia mire (software/ hardware) vonatkozik. Előre is köszönöm !

Kérdések és válaszok: LG V60 ThinQ kék
Kiegészítők: LG V60 ThinQ kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG V60 ThinQ modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG V60 ThinQ modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG V60 ThinQ blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG V60 ThinQ blau.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ