Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LG VR86010RR

Termékkatalógus
LG VR86010RR
4,2 5 értékelés
Robotporszívó - 0,6 literes portartály, HEPA 11 szűrő, 380 mm széles terület takarításához, 7-féle üzemmód, háromféle navigációs módszer, Power Saving funkció, Tanulási funkció,100 perc működési idő, 180 perc töltési idő, távirányító
Kód:  ELG101c Termékszám:  VR86010RR Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG VR86010RR

 

 

Szerezd be az LG intelligens és nagy teljesítményű porszívóját, és emeld a maximális szintre a takarítási folyamatot! Smart inverter motorjával kis mérete ellenére is kiváló teljesítményt nyújt. Fejlett navigációs rendszerének köszönhetően a robotporszívó rekordidő alatt tisztítja meg a padló minden egyes négyzetcentiméterét. Ultrahangos szenzorjai révén a készülék érzékeli az útjába kerülő akadályokat, és minimalizálja az ütközések számát. A gyors és egyszerű takarítás érdekében a porgyűjtő tartály a robot felső részének megnyomásával vehető ki. A Hom-Bot porszívó 3 takarítási üzemmóddal rendelkezik, és még akkor is képes felmérni a helyzetét, ha felveszed, és máshova helyezed át.

Exkluzív LG robotporszívó

  • Teljesen automatikus rendszer
  • Megjegyzi a korábbi takarítási pozíciót
  • Minőségi Li-Ion akkumulátor
  • Fejlett navigáció minimális ütközéssel
  • Smart Inverter Motor 10 éves garanciával
  • My Space takarítási mód - a távirányítóval kijelölt helyet takarítása
  • "Tanulási" funkció: memóriában tárolt takarítási útvonal
  • Hangjelzés
  • Maximális szintkülönbség:1,5 cm
  • Power Saving funkció
  • Hatékony HEPA 11 szűrő

Továbbfejlesztett Dual Eye navigációs rendszer

 

A Dual Eye 2.0 automatikus kalkulálja a fényerősséget és vizsgálja a mennyezetet. Fényben és sötétben is tiszta képeket készít a szobáról, ezáltal minimalizálja a bolyongást. A felső kamera másodpercenként 30 képet készít. A készülék ezen képek folyamatos összehasonlításával ismeri fel a helyzetét és térképezi fel a lakást. Az alsó kamera egy optikai szenzor, amely méri a padlón az elmozdulási távolságot, valamint a legkisebb felületi változást is érzékeli.

Három lépéses tisztítási rendszer a tökéletes tisztaság érdekében

 

A Hom-Bot a maximális tisztaság érdekében 3 tisztítási módot kombinál. Az első a Spirális mód, amikor a robotporszívó elnyújtott, spirális formában halad. Ennek célja a szennyezettség fokának felmérése, amelyet 1,5 méteres körökben tesz meg. A következő mód a Cikk-Cakk, amelynek során a Hom-Bot előre-hátra mozgást végez, hogy felmérje az akadályokat. Ez a leggyakrabban használt, automatikus üzemmód lehetővé teszi a nagyobb területek minimális ütközéssel való feltakarítását. A harmadik pedig a Celláról Cellára mód, amely a Cikk-Cakk mód fejlettebb változata az egyedülálló területek feltérképezésére. Tökéletes választás a komplex akadályok felmérésére. A robotporszívó széles ívben és pontosan érzékeli az üvegből készült és átlátszó tárgyakat is, amelyeket aztán eltárol a memóriájában a következő takarítás idejére.

Smart Exit - az akadályok leküzdésére

 

 

A robotporszívó fejlett rendszerrel lett ellátva az akadályok intelligens felismerése és kikerülése érdekében. Praktikus funkció a szőnyeg szélének, vagy a vezetékek kikerülésekor. Ha a kefék motorja elakadást érzékel, a Hom-Bot megállítja a kerék forgását addig, amíg el nem hagyja a kritikus területet. Ezt követően a kefék újra elkezdenek dolgozni. Ez a funkció segíti a robotporszívót a vezetékek, szőnyegrojtok, erkélyajtók és egyéb mélyedések felismerésében. Szűkebb helyen való elakadás esetén a készülék bizonyos idő eltelte után megteszi a szükséges mozdulatokat a kiszabadulás érdekében. A feltérképezésnek köszönhetően a robot nem ismételi meg feleslegesen a tisztítási folyamatot azon a területen, ahonnan manuálisan helyezted át máshová.

Egyszerűbb karbantartás 

Az LG robotporszívó portartálya a készülék felső részének megnyomásával távolítható el. Ez sokkal egyszerűbb, mint a hagyományos robotporszívók esetében. Felejtsd el a tartályt körülvevő maradék port és az ürítést során tapasztalható kellemetlen porzást! Ez a tartály 0,6 literes kapacitásával még több por elnyelésére alkalmas. A tisztítókefe közvetlenül a tartályon található, így mindig kéznél lesz, és nem kell többé azon töprengened, hogy vajon hova raktad.

 
 

Paraméterek

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,5 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Műanyag Kész!

Felszereltség, tartozékok

Kefék
Oldal Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, EPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
15 W Kész!

Zaj

Zajszint
60 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
34 cm Kész!
Magasság
8,9 cm Kész!
Mélység
34 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG VR86010RR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG VR86010RR. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG VR86010RR. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG VR86010RR. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG VR86010RR.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ