Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

LG VR94070NCAQ

Termékkatalógus
LG VR94070NCAQ
Porzsák nélküli porszívó 620W fogyasztás, portartály 1,2 liter, HEPA 14 szűrő funkció Follow Me, ellenőrzések fogantyú, teleszkópos cső, padlószívófej, fúvóka parketta, réstisztító, kiegészítők 2v1, töltési idő 4.5hod, működési idő akár 40 perc
Kód:  ELG100j Termékszám:  VR94070NCAQ Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG VR94070NCAQ

Vákuum LG port, mint a fene. Pattan rá bármilyen távolságra, vagy egy teljes táska - nincs zsák, ő nem, és nem is szükség. A porszívó nem szükséges csatlakoztatni az elektromos hálózathoz, mivel fel van szerelve egy elem, amely biztosítja a tökéletes vákuum akár 40 perc alatt. Ez idő alatt egyszerűen tud porszívózni az egész lakást, és mégis képes lesz kölcsön egy szomszéd. Még egy szomszéd, aki hátproblémák, akkor biztosan csodálható, mert nem kell meghajlítani vagy egyensúlyozva egyik lábát, hogy bekapcsolja a porszívó - vezérlő található, a tömlő, így csak ki kell menni az egyik ujját.

legfontosabb jellemzői

  • Porzsák nélküli porszívó akkumulátor
  • Teljesítmény 80V Li-ion akkumulátorok
  • A töltési idő 4,5 óra
  • Az akkumulátor élettartama: 17 min.Nagy teljesítmény, 40 perc.Gyenge teljesítmény
  • Kövess engem funkciót
  • Kompresszor funkció szeres mennyiség csökkentésével por
  • Certification BAF, SLG (5 csillag)
  • HEPA 14 szűrőrendszer
  • Hatósugár korlátozás nélkül
  • A szívócső
  • Kötődés a padló és a kemény padlón réstisztító

Szeretnél táncolni?

Tisztítás már nem a házimunkát. Užívejte si ho od začátku do konce a uvidíte, že vysavač, který nemá žádnou přívodní šňůru, vám bude perfektním partnerem. Különböző tánc pózok és számokat kezelni azt nem probléma, akkor nem zavarja a kábelt, és nem korlátozza semmi. Sem a távolság táncpartner már nem lesz probléma, mert a porszívó van felszerelve Follow Me, amely pontosan azonosítja Önt, mint tőle közben vákuum-párja van. Kapcsolja ki a zenét Gőzerővel és rázza meg!

Nincs több hepčíííííí

HEPA szűrő 4 négy réteg szűrés, így biztosítva a tökéletes ellátást, valamint allergia. Suck még a legkisebb részecskéket és egy portalanító ecset és kárpit szívófej tisztítás 2in1 játék - legyen szó akár porszívózás a padlón vagy a kanapén. Dust marad sehol egyáltalán, alumínium teleszkópos fúvóka padló szívófej és a fúvóka kemény padlóra biztosítja, hogy a látogatók képes lesz járni nyugodtan magával csak zokni.

Ökológiailag és gazdaságilag

Porzsák nélküli porszívó akkor soha nem lesz meglepve ki kell cserélni a teljes zsákot. Tehát akkor nem kell hangsúlyozni, hogy van helyettesítések raktáron, amikor két óra van a vendégek megérkeznek. Egyszerűen csak üres a tartály tele van, és folytathatja a tisztítást. De még ez sem kell tennie, nagyon gyakran, portartály volt térfogata 1,2 liter. Sőt, fel van szerelve a kompresszor, ami csökkenti a térfogatát összegyűlt szennyeződés, és így csökkenti a gyakoriságát ürítés.

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Felület típusa
Kárpit Kész!
Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!
Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Kárpit Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
620 W Kész!

Zaj

Zajszint
80 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
30 cm Kész!
Magasság
31,6 cm Kész!
Mélység
44 cm Kész!
Tömeg
7,9 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG VR94070NCAQ Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG VR94070NCAQ. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG VR94070NCAQ. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG VR94070NCAQ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG VR94070NCAQ.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ