30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LG VSR86040PG

Termékkatalógus
LG VSR86040PG
4,8 4 értékelés
Robotporszívó - 0,6l-es kapacitású portartály, EPA 11 szűrő, Smart Inverter motor (10 év garancia), cseh nyelvű menü, LED kijelző, Li-PB 14,4V-os akkumulátor, töltési idő 180perc, zajszint 60dB, távirányító, késleltetett indítás, arany színű
Kód:  ELG101b Termékszám:  VSR86040PG Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LG VSR86040PG

Szerezze be ezt az intelligens, nagyon hatékony LG robotporszívót és maximálisan könnyítse meg vele a népszerűtlen takarítást. Okos inverter motorja - 10 év garanciával - kiváló teljesítményt nyújt ebben a kis méretben is. A továbbfejlesztett navigációjú robot egyenletesen felporszívózza a padló minden apró részletét és mindezt rekord idő alatt. Ultrahangos érzékelői megbízhatóan felismerik az akadályokat és minimálisra csökkentik az ütközéseket. A térképező funkció alkalmazásával a porszívó felismeri helyzetét akkor is, miután felvette és máshová helyezte. Állati szőrökhöz való kefe is jár hozzá, valamint értékelni fogja a késleltetett indítást is. És mégegy vicces bónusz - a robot beszél csehül.

Exkluzív LG robotporszívó

  • Teljesen automatikus rendszer
  • Utolsó tisztítási pozíció a memóriában
  • Kiváló minőségű Li-ion akkumulátor
  • Továbbfejlesztett navigáció, minimalizált ütközés
  • Intelligens inverter motor, 10 év garancia
  • My Space tisztítás üzemmód - rendeltetési távirányítóval
  • Képesség "tanulásra" - memorizálja helység akadályait
  • Cseh hangjelzés
  • Max. 1,5 cm magas szőnyegekhez
  • Power Saving üzemmód
  • Hatékony, EPA 11 szűrő

Extra tartozékok

  • Töltőegység
  • Kefe állati szőrökhöz
  • Szőnyegtisztító kefe
  • Tisztító eszköz
  • Cseh használati utasítás

Különböző programok a tökéletes eredmény érdekében

A tökéletes tisztaság elérése érdekében a Hom-Bot kombinálja a 3 fő mozgási üzemmódot. Az első mód a spirális, amikor a porszívó egy szélesedő spirál mentén mozog. A cél a folt-tisztítás, és a külső körgyűrű  átmérője eléri a 1,5 métert. A másik mód a Zig Zag, amelyben a Hom-Bot robotporszívó oda-vissza mozog, amíg akadályba nem ütközik. Ez a mód nagy területekhez alkalmas, ahol minimális akadály van - ez a leggyakrabban használt automata üzemmód. Az utolsó Cell by Cell, ami egyes területeken fejlettebb navigációs rendszert használ mint a Zig Zag. Nagyszerű választás akadályokkal tűzdelt bonyolultabb felületekhez. Ezen túlmenően, a robot a további módokat kínálja: My Space, Turbo, Smart Turbo és Repeat.

A Smart Exit megbírkózik minden akadállyal

A robotporszívónak kiválóan kidolgozott, okos rendszere van az akadályok leküzdésére. Képes arra, hogy átverekedje magát magát például a szőnyeg szélén vagy átmenjen egy kábelen. A Hom-Bot nem áll meg semmilyen akadály előtt - az automatikus porszívózási rendszer a detektoraival megállás nélkül megy át az akadályokon. A porszívó zökkenőmentesen felismeri akár az ajtókereteket és üveg ajtókat, aminek köszönhetően ismét nem akad el. Sőt, ha a Hom-Bot szűk térben mozog egy idő után visszatalál a kiúthoz. A térkép funkcióval a porszívó működése felesleges ismétlés nélkül folytatódik, még azután is, ha kézzel áthelyezi. 

Könnyebb karbantartás

Az LG robotporszívó portartálya felülről emelhető ki. Ennek a használata könnyebb, mint a bedugható típusú, amit más hagyományos robotporszívóknál megszokott. Felejtse el a port a tartályok körül és a bosszantó finomport a portartály kiürítése közben. A tartály most nagyobb kapacitású, 0,6 liter így több por fér el benne. A cseretisztító kefének van egy tartója, ahol mindig kéznél van, így nem kell emlékeznie rá, hogy hova tette el legutóbb.

Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Kábelek gubancolása elleni funkció, Időzíthető takarítás Kész!
Vezérlés típusa
Távirányítóval Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Kábelek gubancolása elleni funkció, Időzíthető takarítás Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Távirányítóval Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!
Motor típusa
AC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
EPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
15 W Kész!

Méret & súly

Szélesség
34 cm Kész!
Magasság
8,9 cm Kész!
Mélység
34 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!

Szín

Szín
Arany Kész!

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás
Nem Kész!

Zajszint

Zajszint
69 dB Kész!

Méret és súly

Magasság
8,9 cm Kész!
Szélesség
34 cm Kész!
Mélység
34 cm Kész!
Súly
3 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LG VSR86040PG Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG VSR86040PG. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LG VSR86040PG. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LG VSR86040PG. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LG VSR86040PG.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ