A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

Lightning átalakítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Rendeltetés
Adat
(28)
Audio
(8)
Videó
(2)
Tápegység
(1)
Típus
Csatlakozó kábel
(11)
Átalakító
(15)
Portreplikátor
(2)
Kábel hosszúsága
0,1 m
2 m
-
Szín
Fehér
(14)
Fekete
(5)
Ezüst
(4)
Szürke
(4)

A Lightning adapterek olyan kiegészítők, amelyek lehetővé teszik a Lightning csatlakozós eszközök kompatibilitását más csatlakozó típusokkal. Az Apple elsősorban a telefonok terén ragaszkodik a lightning csatlakozóhoz, továbbá már az iPhone 7 idejében elhagyta készülékeiről a jack csatlakozót. Nézzük meg, milyen adapterre lehet szükséged, ha egy iPhone tulajdonosa vagy.

Tovább

Lightning átalakító típusok

Néhány elterjedt Lightning adapter típus a következő:

  • USB to Lightning adapter: ez az adapter lehetővé teszi a Lightning csatlakozós eszközök, például iPhone vagy iPad csatlakoztatását USB porttal rendelkező eszközökhöz, például számítógépekhez, laptopokhoz vagy USB hub-okhoz. Ez lehetővé teszi az adatátvitelt, a töltést egyszerű USB kábel segítségével.
  • USB-C to Lightning adapter: Type-C kapcsolattal nagyobb sebességű adatátvitelt tudsz elérni, továbbá az új laptopokon szinte már csak C típusú USB portok férnek el. Ha Android telefonról váltasz iPhone-ra, egy lightning átalakítóra lesz csak szükséged, hogy tovább tudd használni USB-C kábeleid.
  • Jack 3.5mm to Lightning adapter: ezt az adaptert gyakran használják olyan eszközökön, amelyeknél nincs külön fejhallgató csatlakozó, mint például az újabb iPhone modellek. Ez az adapter lehetővé teszi a Lightning csatlakozós eszközök csatlakoztatását a hagyományos 3.5mm-es fejhallgató aljzathoz. Ez az egyik legkelendőbb Lightning átalakító, mióta eltűnt a Jack csatlakozó az Apple telefonok aljáról.
  • HDMI to Lightning adapter: ez az adapter lehetővé teszi a Lightning csatlakozós eszközök, például iPhone vagy iPad csatlakoztatását HDMI porttal rendelkező kijelzőkhöz, televíziókhoz vagy projektorokhoz. Ez lehetővé teszi a videók, fényképek és más tartalmak megjelenítését nagyobb képernyőn.
  • SD Card Reader to Lightning adapter: ezzel az adapterrel a Lightning csatlakozós eszközökről, például iPhone vagy iPad, lehetőség van az SD kártyák közvetlen olvasására és adatok átvitelére. Ez hasznos lehet a fényképek, videók vagy egyéb fájlok átviteléhez, esetleg biztonsági mentéséhez.
  • Ethernet to Lightning adapter: elég ritka adapternek számít és csak gyári kapható belőle. Elsősorban a régebbi, lightning csatlakozóval szerelt iPad-en tudsz vele hálózati kapcsolatot létrehozni, ha a Wi-Fi sávszélesség nem lenne elegendő.

Fontos megjegyezni, hogy az adapterek típusai és funkcionalitása változhat a gyártótól és a modelltől függően. Mindig érdemes ellenőrizni az lightning adapterek specifikációit és kompatibilitását a gyártó honlapján.

Lightning átalakító fülhallgatóhoz

Lightning adapter leggyakoribb funkciói

A Lightning adapterek számos funkcióval és hasznos lehetőséggel szolgálnak az Apple eszközök, például az iPhone és az iPad felhasználói számára. Néhány fontos felhasználási mód a következő:

  • Adatátvitel: a Lightning adapterek lehetővé teszik az adatok, például fényképek, videók, zene vagy dokumentumok átvitelét az Apple eszköz és más eszközök között. Például a Lightning to USB adapterrel lehetőség van az adatok átvitelére egy számítógépbe vagy laptopba, a Lightning to SD Card Reader adapterrel pedig az adatok olvasására és írására SD kártyákról.
  • Töltés: a Lightning adapterek lehetővé teszik az Apple eszközök töltését olyan eszközökkel, amelyek rendelkeznek USB vagy más töltési lehetőséggel. Például a Lightning to USB adapterrel a telefon vagy táblagép csatlakoztatható egy hordozható töltőhöz, USB porttal rendelkező számítógéphez vagy töltőadapterhez. Az USB sokkal elterjedtebb szabvány, nagyobb eséllyel tud valaki kölcsönözni neked egy sima USB-kábelt.
  • Hangszóró és fejhallgató csatlakoztatása: azokon az Apple eszközökön, amelyeknél nincs külön 3.5mm-es fejhallgató aljzat, a Lightning adapterek lehetővé teszik a hagyományos 3.5mm-es fejhallgató vagy hangszóró csatlakoztatását. Ezáltal lehetővé válik a zenehallgatás, a telefonálás vagy a multimédiás tartalmak élvezete a még mindig legelterjedtebb audio kiegészítőkkel.
  • Képernyő tükrözés: a Lightning adapterek lehetővé teszik a készülék képernyőjének tükrözését és a tartalmak megjelenítését egy nagyobb kijelzőn, például TV-n vagy projektoron. Ez lehetővé teszi a fényképek, videók, játékok vagy prezentációk megosztását nagyobb közönség előtt.

Fontos megemlíteni, hogy az adapterek típusai és funkcionalitása változhat a gyártótól és a modelltől függően. Mindig érdemes ellenőrizni az lightning adapterek specifikációit és kompatibilitását a gyártó honlapján.

Csak a gyári lightning átalakító a jó?

A third-party, vagyis nem eredeti gyártó által készített Lightning adapterek megbízhatósága változhat a konkrét márkától, minőségtől és az adott adapter gyártójától függően. Néhány third-party adapter kiváló minőséget és megbízhatóságot nyújthat, míg mások esetlegesen alacsonyabb minőséget vagy problémákat okozhatnak.

Az Apple hivatalos Lightning kiegészítőinek minősítéséhez szigorú teszteknek kell megfelelniük a kompatibilitás, a teljesítmény és a biztonság szempontjából. Az eredeti Apple Lightning adapterek garantálják a legjobb minőséget és a legmegbízhatóbb működést az Apple eszközökkel.

Amikor third-party Lightning adaptert választasz, érdemes gondosan tanulmányozni az adott gyártó hírnevét és visszajelzéseket olvasni más felhasználóktól. A jó minőségű third-party adapterek általában kompatibilisek az Apple eszközökkel és megbízható működést nyújtanak. Azonban, mindig fennáll a kockázata annak, hogy az adott adapter nem működik megfelelően vagy problémákat okoz a készülék működésében.

Amennyiben megbízhatóságot és teljesítményt keresel, javasolt az eredeti Apple Lightning adapterek használata. Ezek a termékek általában magasabb áron érhetők el, de a garantált minőséggel és a kompatibilitással járnak.

i

Az AlzaPower lightning átalakítók elsősorban azoknak igyekeznek olcsón segíteni, akik Jack dugós fülhallgatóikat vagy hangszóróikat szeretnék iPhone telefonjukkal használni. Ezek az adapterek remek értékeléssel rendelkeznek, tehát a third-party vonalon egyértelműen a megbízható változatok közé tartoznak. Fekete és fehér színben elérhetőek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
28 termék
4,8 31×
AlzaPower Keychain Micro USB to Lightning MFi
Átalakító - male csatlakozó 1× lightning, female csatlakozó 1× micro USB (B típus) (USB 2.0), egyenes végződés
Szuper ár
3 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: APWCB050b
4,3 43×
Swissten OTG átalakító Lightning (M) to USB-A (F)
Átalakító lightning >>> USB-A - fém ház, OTG támogatás, egyenes végződés
5 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SWISSz3
4,6 248×
AlzaPower Lightning MFi (M) to 3.5mm Jack (F) 0.1m, fekete
Átalakító lightning >>> jack 3,5 mm - aranyozott csatlakozók, egyenes végződés, ballisztikus nylonfonat, kábel hossza 0,1 m
4 390 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: APWCB713b
4,5 10×
Vention MFi USB 2.0 to 2-in-1 Micro USB & Lightning Cable 0.5m Gray Aluminum Alloy Type
Adatkábel - 0,5m-es csatlakozókábel, male csatlakozók: 1× USB-A (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel + 1× lightning + 1× USB Micro-B (USB 2.0) 480 Mbit/s átviteli sebességgel, maximális áram 3 A, MFI tanúsítvány, fémház, gyors töltés és sync & Charge támogatás, egyenes és levehető végződés
6 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: VENTf183

Lightning átalakítók

Lightning átalakítók

A Lightning átalakítók kategóriában összesen 28 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lightning átalakítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lightning átalakítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lightning átalakítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lightning átalakítók vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ