Shop roku 30 dnů na vrácení

LINDR KONTAKT 40 Green Line new

Termékkatalógus
LINDR KONTAKT 40 Green Line new
5 1 értékelés
Sörcsapoló rendszer - hűtéssel, használható KEG hordókkal, szivattyú teljesítménye 50 l/h, 322 W energiafelhasználás, kézi hőmérséklet beállítás, 2 csap, 2 fajta hűtött italhoz, kompresszor nyomása 3,2 bar, hűtőközeg típusa R290, termikus gradiens 10 °C
299 000 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  LINVZ028 Termékszám:  KCH01626
LINDR KONTAKT 40 Green Line new 299 000 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

LINDR KONTAKT 40 Green Line new

Olyan csapolóberendezést keresel, amely kompakt, mégis megfelel minden elvárásodnak? A PYGMY 40 Green Line new a LINDR egyik legkisebb ilyen csapolója. A LINDR ideális választás partikra, baráti összejövetelekre, gyakorlatilag bárhová, ahol tökéletesen hűtött italokat szeretnél fogyasztani. A csapolókészülék az NEW jelölést viseli, ami azt jelenti, hogy a hűtő innovatív változata, amely a legújabb (cseh és európai) biztonsági és higiéniai szabványoknak megfelelően tanúsított. A csapolóberendezés óránként körülbelül 80-100 hűtött ital kiszolgálására képes (40-50 l/óra), és az ital térfogata a hűtőblokkban 1,2 liter.

A LINDR PYGMY 40 Green Line new legfontosabb jellemzői

  • A csapolóberendezés óránként körülbelül 80-100 hűtött ital kiszolgálására képes (40-50 l/óra)
  • Az egyedülálló hűtőblokk a bekapcsolástól számított perceken belül lehűti az italt, és rövid idő alatt több ital adagolásakor is állandó hőmérsékletet tart fenn
  • Az ital térfogata a hűtőblokkban 1,2 liter
  • A LINDR PYGMY Green Line new sokoldalúan használható, és használható csapállvánnyal is
  • A GREEN LINE a környezetbarátabb R-290 hűtőközeg használatával, valamint megnövelt energiahatékonysággal és akár 20%-kal alacsonyabb energiafogyasztással büszkélkedik
  • Légkompresszor nélkül
  • A teljes csapolóberendezés és a hűtőkör rozsdamentes acélból készült
  • A kompakt méretek lehetővé teszik a berendezés könnyű szállítását
  • A LINDR PYGMY Green Line new megfelel minden biztonsági szabványnak és tanúsítványnak (cseh és európai)

A GREEN LINE egyesíti az innovációt és a teljesítményt

Minden kontakthűtő folyamatos fejlesztésen megy keresztül, és megfelel a legújabb cseh és európai biztonsági szabványoknak és tanúsítványoknak. A LINDR PYGMY 40 Green Line new 40-50 l/óra megnövekedett folyamatos teljesítményével fog ámulatba ejteni,így egy óra alatt körülbelül 80-100 tökéletesen hűtött italt fogyaszthatsz. A gyártási folyamat során a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektettek, ezért a PYGMY 40környezetbarát R-290 hűtőközeggel felszerelt. Emellett fokozott energiahatékonysággal és akár 20%-os energiamegtakarítással rendelkezik. Ez a készülék nem rendelkezik beépített légkompresszorral.Az ital hordóból történő nyomás alá helyezéséhez külső nyomásforrást kell használni, például: nyomáscsökkentő szelepet és tartozékokkal élelmiszeripari gázhoz (pl: CO2, Biogon) vagy külső légkompresszort.

A LINDR PYGMY 40 percek alatt lehűti italodat

Egy tökéletesen hűtött ital, amikor csak kedved tartja? CsapolóberendezésselA LINDR PYGMY 40 Green Line new csapolóberendezéssel a bekapcsolás után perceken belül hűtött italokat fogyaszthatsz. A készülék egyedi hűtődoboz-kialakítású, hangolt áramkörrel rendelkezik,amely nemcsak rövid idő alatt hűti le az italokat, hanem egyszerre több ital esetén is állandó hőmérsékletet biztosít. A hűtőblokkban lévő nagy italtérfogat szintén nagy előny. Az italhoz való csatlakozást egy 9,5 mm-es gyorscsatlakozó, a levegőhöz való csatlakozást pedig egy 8 mm-es gyorscsatlakozó biztosítja.

A csapolóberendezés kompakt kialakítású, rozsdamentes acélszerkezetű

A LINDR PYGMY 40 Green Line new tartozékai között találsz többek között egy termosztátot, amely lehetővé teszi az ital hőmérsékletének zökkenőmentes és pontos szabályozását, egy csapot, egy csapológombot, csepegtetőtálcát és gyorscsatlakozót a könnyű csatlakoztatáshoz. A LINDR PYGMY 40 Green Line new kényelmesen használható a csapállvánnyal együtt. A készülék szerkezete kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült. Minden felhasznált anyag megfelel a higiéniai előírásoknak, és hosszú élettartamot garantál.  A hordozható LINDR PYGMY 40 Green Line new garantálja a teljes elégedettséget a teljesítmény, a méret és az ár tekintetében.

A LINDR PYGMY 40 Green Line new előnyei

Kikapcsolt
Palackozó berendezés LINDR KONTAKT 40 Green Line új

A LINDR PYGMY 40 könnyen mozgatható

A LINDR tetején egy fogantyú található a kompakt eszköz könnyű hordozásához. A tökéletes stabilitás érdekében az adagoló csúszásmentes lábakkal van ellátva.

Kikapcsolt
Palackozó berendezés LINDR KONTAKT 40 Green Line új

Zökkenőmentes hőmérséklet- és áramlásszabályozás

A LINDR PYGMY 40 csapolóberendezéshez természetesen jár a termosztát, amely lehetővé teszi a csapolt ital kényelmes és pontos hőmérséklet-szabályozását. Ezenkívül a kompenzátorcsapok folyamatos áramlásszabályozást tesznek lehetővé.

Kikapcsolt
Palackozó berendezés LINDR KONTAKT 40 Green Line új

A csapolóberendezés csatlakoztatása gyerekjáték

A mellékelt gyorscsatlakozóknak köszönhetően az összes tömlő csatlakoztatása gyerekjáték.

A LINDR PYGMY 40 Green Line new csapolórendszer műszaki rajza


Paraméterek

Összehasonlít
Felhasználási terület
KEG hordók Kész!
Szivattyú teljesítménye
50 l/h Kész!
Energiafelhasználás
322 W Kész!
Funkciók
Kézi hőmérséklet beállítás, Sörcsapolás Kész!
Csapok száma
2 db Kész!

Típus

Felhasználási terület
KEG hordók Kész!

Teljesítmény és energiafelhasználás

Szivattyú teljesítménye
50 l/h Kész!
Energiafelhasználás
322 W Kész!

Tulajdonságok és felszereltség

Funkciók
Kézi hőmérséklet beállítás, Sörcsapolás Kész!
Csapok száma
2 db Kész!
Hűtőközeg típusa
R290 Kész!
Termikus gradiens - ΔT
10 °C Kész!
Kompresszor nyomása
3,2 bar Kész!
Hűtött italok száma
2 db Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LINDR KONTAKT 40 Green Line new Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LINDR KONTAKT 40 Green Line new. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LINDR KONTAKT 40 Green Line new.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ