Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Logitech C920s HD Pro

Termékkatalógus
Logitech C920s HD Pro
4,7 96 értékelés
Webkamera - Full HD (1920 × 1080 px) felbontás, fényképek felbontása: 2 Mpx, 78° látószög, beépített sztereó mikrofon, automatikus fókusz, összecsukás mechanizmusa, korrekció gyenge fényviszonyok mellett
29 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  JS038a3 Termékszám:  960-001252 Gyártó honlapja:
Logitech C920s HD Pro 29 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

63 920 Ft
Szett megvásárlása

Logitech C920s HD Pro


Logitech C920s HD Pro

Full hd felbontású webkamera  objektívsapkÁVAL

Logitech C920s HD Pro

élvezd a videÓhívásokat teljes HD felbontásban

A Logitech C920s HD Pro egy olyan webkamera, amely kivételesen éles és részletgazdag Full HD (1080p, 30 fps) képeket készít. A webkamera látómezeje 78°-os, de emellett a praktikus HD Auto Lighting Correction funkció is el fogja nyerni a tetszésed. A Logitech C920s HD Pro kettős mikrofonnal és egy felpattintható lencsevédő  objektívsapkával isrendelkezik, amely nem csak a károsodástól védi a lencsét, hanem óvja amagánéletedet is.




FŐ FUNKCIÓK


Logitech C920s HD Pro

KIVÁLÓ VÁLASZTÁS VIDEÓKONFERENCIÁKHOZ

Az átlósan fix 78°-os látómező és az ötelemű üveglencse lehetővé teszi, hogy tökéletesen éles, tiszta színekkel rendelkező képet készíts. Van autofókusz is, és két felbontás közül választhatsz: Full HD (1080p 30 fps) és HD felbontás (720p 30 fps). Ha nem szeretnéd, hogy a Logitech C920s HD Pro webkamera téged is felvegyen, akkor egyszerűen rakd fel a mellékelt objektívsapkát.


Logitech C920s HD Pro

A C920S HD PRO KETTŐS MIKROFONNAL RENDELKEZIK

A Logitech C920s HD Pro webkamera mindkét oldalán található egy-egy mikrofon, így a hang szélesebb szögből lesz felvéve, összesen két sztereó mikrofon által. Így a videókonferenciák hangja természetes és tiszta lesz.

Logitech C920s HD Pro

RÖGZÍTÉSI ALKALMAZÁSOK

A Capture alkalmazással könnyedén hozhatod létre, rögzítheted és szabhatod testre a Logitech C920s HD Pro webkamera beállításait. Nemcsak szerkesztheted és testreszabhatod a streamjét, hanem átmeneteket és átfedéseket is adhatsz hozzá, és még sok egyéb mást is.

Logitech C920s HD Pro

NAGYSZERŰ KÉP MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT

HD streaming esetén a Logitech RightLight 2 technológiájával a környezeti fény automatikus korrekciójával élhetsz. A C920s tiszta, nagy kontrasztú képeket biztosít még gyenge megvilágításban is.



Logitech C920s HD Pro

A LOGITECH C920s HD PRO FLEXIBILIS

A Logitech C920s HD Pro webkamera kompatibilis az összes népszerű telefonos platformmal. A csomagban találsz egy 1,5 méter hosszú USB-A kábelt. A sokoldalú klipsz pedig lehetővé teszi, hogy a Logitech webkamerát a monitor vagy a laptop szélére szereld, vagy esetleg az asztalon bárhol elhelyezhesd.



Paraméterek

Maximális videófelbontás
Full HD (1920 × 1080 px) Kész!
Fotók felbontása akár
2 Mpx Kész!
Jellemzők
Beépített mikrofon, Sztereó (vagy 2+ mikrofonok), Autofókusz, Gyenge-megvilágítottság korrekció, Összecsukható mechanika, 1/4 "menet állványhoz Kész!
Betekintési szög
78 ° Kész!
Szélesség
9,4 cm Kész!

Felbontás

Maximális videófelbontás
Full HD (1920 × 1080 px) Kész!
Fotók felbontása akár
2 Mpx Kész!

Tulajdonságok

Jellemzők
Beépített mikrofon, Sztereó (vagy 2+ mikrofonok), Autofókusz, Gyenge-megvilágítottság korrekció, Összecsukható mechanika, 1/4 "menet állványhoz Kész!
Betekintési szög
78 ° Kész!

Méret & súly

Szélesség
9,4 cm Kész!
Magasság
4,33 cm Kész!
Mélység
7,1 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Támogataott OS

Támogatott operációs rendszerek
Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS Kész!

Elhelyezés

Rögzítés
Klippes Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mikor lesz ez a termék újból? Köszönettel:

Mikorra várható újból készlet? Nagyon fontos lenne!

Tisztelt Alza.hu! Bevallom, soha nem volt még precedens arra vonatkozóan, hogy kedvezményért kuncsorogjak, de... De a jelenlegi iskola bezárás miatt 2 10 év alatti gyermekem kényszerült az otthon tanulásra. Szükségem lenne 2 webcamra.. Mivel nagyon gagyira (hosszú időre tervezve) nem szeretnék beinvesztálni, ezért 3 tipus jöhetne számításba. ..és itt jönne a lényeg, azaz hogy miért is íródik ez a pár sor. Tekintettel arra, hogy nem először és remélhetőleg nem is utoljára vásároltam önöknél.. Amennyiben lehetséges lenne, szeretnék erre a 3 típusra, a lista bruttó ár helyett, valami extra kedvezményes árajánlatot ki sírni! Nekem csak 2 darab azonos típusúra lenne szükségem, de mindenképpen fontos volna az ár, mivel a gyerekek miatt, a feleségem sem tud dolgozni.. :( 1. Logitech HD Pro Webcam 920 2. Logitech C920s HD Pro 3. Logitech Pro Stream Webcam C922 PRO 4. Genius WideCam F100 köszönettel: Rebenszki Róbert

Kérdések és válaszok: Logitech C920s HD Pro
Kiegészítők: Logitech C920s HD Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech C920s HD Pro. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech C920s HD Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech C920s HD Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech C920s HD Pro.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ