A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Logitech MX Master 3S Universal Graphite

Termékkatalógus
Logitech MX Master 3S Universal Graphite
4,6 247 értékelés
Egér - vezeték nélküli, lézeres, jobbkezeseknek, csatlakozás módja bluetooth, vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C, Li-pol elem, 8000 DPI érzékenység, 7 gombos, DPI-váltás gombbal, két görgős, hyperscroll, lendkerekes görgő, max. hatótávolság 10 m, mérete 5,1 × 8,43 × 12,49 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 0,141 kg
37 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  MG125e2e1 Termékszám:  910-006559 Gyártó honlapja:
Logitech MX Master 3S Universal Graphite 37 190 Ft Újszerű raktáron

Logitech MX Master 3S Universal Graphite

Logitech MX Master 3S Universal Graphite egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

logitech mx master 3s

 ikonikus, TOVÁBBFEJLESZTETT egér.

Logitech MX Master 3S

nagy teljesítményű, vezeték nélküli egér.

Bemutatjuk az ikonikus Logitech MX Master 3S egeret, amely nagyobb pontosságot, puhább tapintásérzetet és kiváló teljesítményt nyújt a munkádhoz a csúcskategóriás 8000 DPI érzékelőnek és a csendes kattintás funkciónak köszönhetően.

FŐ FUNKCIÓK


Logitech MX Master 3S

LOGITECH MX MASTER 3S EGÉR - AMIT ÉRZEL, DE ALIG HALLASZ

A Logitech MX Master 3S csendes kattintás funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a hatékony munkát, ugyanolyan kattintási reakcióval, de rendkívül alacsony zajszint mellett. Ez a funkció a puha, ugyanakkor szinte hallhatatlan kattintást akár 90%-os zajcsökkentéssel kombinálja. Csendes MagSpeed elektromágneses görgetőkereket is tartalmaz, amely biztosan nem zavar majd munka közben.

Logitech MX Master 3S

PRECÍZ LÉZERES ÉRZÉKELŐ BÁRMILYEN FELÜLETEN TÖRTÉNŐ MUNKAVÉGZÉSHEZ

Ez a vezeték nélküli egér a Logitech eddigi legpontosabb, új generációs érzékelőjével rendelkezik. Az akár 8000 DPI-ig állítható felbontású DarkField szinte bármilyen felületen érzékeli az egér mozgását, akár az üvegen is. A Logitech MX Master 3S egér érzékenységét a Logi Options+ szoftverben könnyedén beállíthatod a stílusodhoz és a monitor felbontásához igazodva.

Logitech MX Master 3S

PÁRATLAN MAGSPEED KERÉK

A rendkívül csendes MagSpeed elektromágneses görgetőkerék olyan precíz, hogy pixelpontosan megáll, és annyira gyors, hogy másodpercenként 1000 sort lehet vele görgetni. A kerék megmunkált acélból készült, ami kiváló tapintást és ideális súlyt biztosít a dinamikus tehetetlenség érdekében.

Logitech MX Master 3S

SZOFTVER LOGI OPCIÓK+

A Logi Options+ szoftverrel könnyedén testre szabhatod Logitech MX Master 3S egeredet, amit különösen akkor fogsz értékelni, ha több számítógépen, különböző rendszerekkel dolgozol. Az egyes gombokat akár az általad használt alkalmazásoknak megfelelően is testre szabhatod, pl. Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro, Google Chrome, Safari, Zoom és Microsoft Teams, Word, Excel, PowerPoint és Edge. Végül, de nemutolsósorban lehetővé teszi a számítógépek közötti váltást a Flow funkció segítségével, egyszerűen, a kurzornak a képernyő szélére történő mozgatásával.

Logitech MX Master 3S

A LOGITECH MX MASTER 3S AKÁR 70 NAPIG IS MŰKÖDIK

Az egér akár 70 napig is bírja egyetlen feltöltéssel. A gyorstöltés funkció három órányi működést biztosít egyetlen perc alatt. A Logitech MX Master 3S egér töltése a mellékelt USB-C kábelen keresztül történik. Az egér kompatibilis a Windows, macOS, Chrome OS vagy Linux rendszerekkel, mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakoztatod a Bluetooth Low Energy vagy a mellékelt Logi Bolt USB miniatűr vevőegység segítségével.Egyszerre legfeljebb három eszköz párosítható.

Logitech MX Master 3S

ÉLVEZD A HIHETETLEN KÉNYELMET

A Logitech MX Master 3S ergonomikus kialakításának a célja, hogy maximális védelmet nyújtson a kéz és az ujjak számára. A texturált felület biztonságos fogást, a dőlésszög pedig természetesebb karpozíciót tesz lehetővé. Minden kezelőgombot úgy helyeztek el, hogy azok intuitív módon, könnyen elérhetők és gyorsan használhatók legyenek. Az oldalsó görgetőkerék követi a hüvelykujj természetes mozgását a sima és intuitív vízszintes navigáció érdekében.


Paraméterek

Interfész
Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C Kész!
Elem típusa
Li-pol Kész!
Típus
Irodai Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Csatlakozás

Interfész
Bluetooth, Vezeték nélküli USB vevőegység, USB-C Kész!
Elem típusa
Li-pol Kész!

Egér használata

Típus
Irodai Kész!
Felhasználási mód szerint
Jobbkezeseknek Kész!

Kompatibilitás

Kompatibilitás
Android, iOS, Windows 10, Windows 11, macOS, iPadOS, Linux Kész!

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás
Háttérvilágítás nélkül Kész!
Üzemidő
70 nap Kész!
Maximális hatósugár
10 m Kész!

Méret & súly

Szélesség
8,43 cm Kész!
Magasság
5,1 cm Kész!
Mélység
12,49 cm Kész!
Tömeg
0,14 kg Kész!

Szín

Szín
Grafit Kész!
Több paraméter

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Logitech MX Master 3S Universal Graphite
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ