Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Lucaffe POD Mamma Lucia a 7 g 50 adag

Termékkatalógus
Lucaffe POD Mamma Lucia a 7 g 50 adag
Kávékapszula Robusta és Arabica keverék
Kód:  PZ1100b Termékszám:  V1477

Lucaffe POD Mamma Lucia a 7 g 50 adag

Dokonale vyvážená směs dvou rozdílných druhů kávovníků, to jsou kávové kapsle LUCAFFÉ POD MAMMA LUCIA. Indiai robusta erős kávé a nagy százaléApproxan a koffein, Arabica Dél-Amerikából hozza erős aromája és egyedi ízét. A keveréket hoz létre optimális keserűség és a savasság a kávé, az eredmény egy csodálatos íze finom kávé, szerettek inni ínyencek és laikusok. Poznejte teplo a krásu Jižní Ameriky a líbeznou chuť Indie v každém doušku výtečné kávy!

Arabica és a Robusta - összehasonlítás

Arabica a Robusta jsou dva základní druhy kávy, které se od sebe liší ve svých vlastnostech. Ez magától értetődő, hogy az arabica jobb és drágább is, mint a robusta, amely egy kisebb helyigény növekszik. Robusta gyárt már 2-3 éve, ellentétben az arab kávé növény, ahol az első aratás vár 5-6 év. Sőt, Robusta termés egy lényegesen magasabb, mint a kávé arab. Arabica kávét kevésbé keserű, van egy erősebb és kellemes íze és illata. Másrészt, Robusta tartalmaz koffeint és nagy serkenti a szervezet.

Csomagolás kapszula

Nagy ökológiai csomagolás papír kapszula tartalmazza a pontos összeget a kávé mindig adagra biológiailag lebontható és viselkedik, mint egy szűrőpapíron zsír, baktériumok és más maradék. A kapszulákat külön vannak csomagolva védőgázas, azok tartalmát így aromája megkezdéséig. 

csomag tartalma
50 adag 7 g

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lucaffe POD Mamma Lucia a 7 g 50 adag
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lucaffé POD MAMMA LUCIA 50 porcí 7g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lucaffé POD MAMMA LUCIA 50 porcií 7g. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lucaffe POD Mamma Lucia 50 Portionen 7 g. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lucaffe POD Mamma Lucia 50 Portionen 7 g.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ