Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

M-Audio M-Track 2x2M

Termékkatalógus
M-Audio M-Track 2x2M
5 4 értékelés
Hangkártya - USB, USB-C, 2 bemenet/2 kimenet, 24-bit / 192 kHz-es, 2x combo bemenet (XLR + 1/4 ") fantomtáppal, monitoring késedelem nélkül, MIDI bemenet és kimenet (5-pin) bemenet gitár, fejhallgató részére, gazdag szoftveres felszereltség
Kód:  MAU041d23 Termékszám:  M-Track 2x2M Gyártó honlapja:

M-Audio M-Track 2x2M

Az M-Audio M-Track 2x2M hangkártya kategóriájában a legjobb hangminőséget biztosítja

Az intuitív és felhasználóbarát M-Track C- Series 2x2M külső hangkártyával rögzítheti és tiszta stúdió minőségben, 24bit/192kHz-en készítheti el felvételeit. Az M-Track C-Series 2x2M külső hangkártya elegáns, profi szintű fém házzal, világszínvonalú szoftvercsomaggal, teljesen új, transzparens, alacsony zajszintű Crystal előerősítővel és A/D konverterekkel büszkélkedhet, melyeknek köszönhetően kategóriájában a legjobb hangminőséget biztosítja.


 M-Audio M-Track 2x2M
 

Az M-Audio M-Track 2x2M lehetővé teszi a kristálytiszta felvételt

A kiváló minőségű hangfelvétel készítése sosem volt ilyen könnyű – különösen az új,  professzionális „Crystal” előerősítőnek köszönhetően, melyet az M-Audio M-Track 2x2M külső hangkártya tartalmaz. Az előerősítőt úgy tervezték és alkották meg, hogy azok a zenészek és a producerek számára transzparens, alacsony zajszintű megoldást nyújtsanak, mely lehetővé teszi, hogy a mikrofon a lehető legjobb minőségben, pontosan rögzítse a zenei előadásokat.

 M-Audio M-Track 2x2M
 

Az M-Audio hangkártya egyszerre két csatornán is képes a felvételre

A két szimmetrikus XLR+1/4" Combo bemenet és a két teljesen új, nagy impedenciával rendelkező 1/4" bemenetek egyesítésével az M-Audio M-Track 2x2M hangkártya egyszerre két csatornán is képes a felvételt rögzíteni, mindezt a legmagasabb stúdió minőségben, 24bit/192kHz-en.

A flexibilis, páros Combo bemenetek bármilyen hangforrást képesek kezelni, függetlenül attól, hogy mikrofonról, vagy line kimenettel rendelkező hangszerről van szó. A két bemenet garantálja a speciálisan erre a célra tervezett erősítőfokozatot, mely optimális bemeneti impedenciával rendelkezik, továbbá a tiszta és megbízható base és gitár hangzást, valamit az olyan egyéb eszközök kiváló hangminőségét is, melyek általában a DI boksz használatát igénylik.


Az hordozható M-Audio stúdióminőséget biztosít

Az M-Audio M-Track 2x2M hangkártyát tökéletes A/D konventerekkel szerelték fel, melyek pontosan a 24 bites felbontáshoz vannak igazítva. Kiváló dinamikatartományt garantálnak, mely pontosan visszaadja a zene minden apró árnyalatát és finom részletét. Ráadásul a mintavételi frekvenciát akár 192 kHz-ig kombinálhatja, biztos lehet benne, hogy felvételei teljesen tiszták lesznek, és pontosan megfelelnek majd a feljátszott hangszer eredeti hangjának.

 M-Audio M-Track 2x2M
 
 M-Audio M-Track 2x2M
 

Világszínvonalú eszközök tárháza

Az M-Audio M-Track 2x2M hangkártyához mellékelt szoftvercsomag a projektjétől függetlenül minden olyan világszínvonalú eszközzel ellátja, melyek segíteni fogják az eredeti ötlet kidolgozását egészen a tökéletesen kidolgozott mestermű állapotáig.

Rögzítsen, keverjen és mastereljen a Steinberg Cubase LE-segítségével. Terjessze ki zenei lehetőségeit a C-Series Virtual Instrument Suite-tal az AIR Music Technologies sorozatból (A Strike, Xpand!2 és Mini-Grand eszközöket beleértve). Tökéletesítse szerzeményeit a 20 ikonikus AU/VST effekt és az AIR Creative FX Collection processzor használatával.


 M-Audio M-Track 2x2M
 

Nagysebességű adatátvitel, késedelem nélküli felvételkészítés

Az M-Audio M-Track 2x2M hangkártya csatlakoztatása ennél már nem lehet könnyebb – egyszerűen telepítse az M-Track 2x2M hangkártya illesztőprogramját, és csatlakozza az M-Track C-Series csatlakozót a MAC készülékéhez, vagy az USB/USB-C porton keresztül csatlakozzon a PC-hez, és azonnal munkához is láthat. Az M-Track 2x2M hangkártya integrált MIDI átalakítójának köszönhetően gyerekjáték külső MIDI eszközhöz csatlakoztatni.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: M-Audio M-Track 2x2M
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio M-Track 2x2M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si M-Audio M-Track 2x2M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte M-Audio M-Track 2x2M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte M-Audio M-Track 2x2M.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ