AlzaBoxy Q1 Effaclar

ASTRID Beats Elixir kazetta

Termékkatalógus
ASTRID Beats Elixir kazetta
4,3 3 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag tartalmaz: napi krém 50 ml + tisztító arc olaj
Kód:  VBAL0549 Termékszám:  8592297003243 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ASTRID Beats Elixir kazetta

Az Astrid Beauty Elixir ajándékkészlet napi krém és tisztító krém. A ráncok hidratáló napkrémje három ritka olajból - arganból, macadámból és mandulából áll. A Pro-Elaskin komplex elősegíti a kollagén és elasztin kialakulását a bőrben, és rugalmas és szilárd marad. A krém UV-szűrőket tartalmaz, amelyek megvédik a bőrt a napfénytől. A selyem tisztító arcolaj eltávolítja a szennyeződéseket, beleértve a tartós sminket, és erősíti a védőréteget. A bőr nem szárad pisztácia, sárgabarack, olajbogyó és mandulaolajjal. A Beauty Elixir minden bőrtípusra készült.

Az Astrid Beauty Elixir ajándékkészlet legfontosabb jellemzői

  • Ajándék szett Astrid Beauty Elixir
  • Hidratáló napkrém, amely ritka olajat tartalmaz
  • Pro-Elaskin komplex, amely elősegíti a bőr rugalmasságát és szilárdságát
  • Az UV-szűrők védik a bőrt a napfénytől
  • Tisztító arcolaj négy értékes olajjal
  • Minden bőrtípusra tervezve
  • A készlet tartalma: napi krém 50 ml + bőrolaj 145 ml

Használat:
Napi krém: Naponta vigyük fel alaposan tisztított arcra, nyakra és dekoltázsra. Kerülje el a szeme körüli területet. A krém könnyen felszívódik, és ideális alapozó a make-up alatt.
Arcolaj: 4-6 adag olajat kell felhordani száraz kezekre, és óvatosan száraz arcra tegye. Ezután gyengéd masszázs mozdulatokkal, langyos vízzel vigyük fel az arcra, amíg az olaj könnyű tejké válik. Alaposan öblítse le. A szem smink maximális eltávolításához törölje le egy vattapálcával.

Összetétel:
Nappali krém: Aqua, etil-hexil-sztearát, glicerin, kaprilsav / kaprikus triglicerid, cetil-aril-alkohol, cetil-Palmát, etil-hexil-metoxi-cinnamát, PEG-100-sztearát, gliceril-sztearát, dimetikon, oktokrilén-nátrium-akrilát-kopolimer, Prunus amygdalus dulcis-olaj, digliceril-poliaciladipát-2, Argania spinosa kernelolaj , Makadámia ternifolia vetőmagolaj, lecitin, parfum, propándiol, allantoin, butil-metoxidibenzoil-metán, glikogén, glikozaminoglikánok, nátrium-hialuronát, hidrolizált elasztin, aszkorbil-palmitát, gliceril-laurát, dietil-hexil-syringilidenemalonát, 8-as, tokoferil, acetát, tokoferol, aszkorbinsav, citromsav, Fenoxi-etanol, nátrium-benzoát, szorbinsav, limonén, linalool, benzil-szalicilát, kumarin

Bőrolaj: Paraffin folyadék, kapril / kaprikus triglicerid, PEG-20 gliceril-triizosztearát, paraffin, Pistacia vera magolaj, Prunus amygdalus dulcis olaj, Olea europaea gyümölcsolaj, Prunus armeniaca kernelolaj, biszabolol, tokoferil-acetát, BHT, benzil-szalicilát, Hexil-cinnamal, Limonene , Linalool

Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASTRID Beats Elixir kazetta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASTRID BEAUTY ELIXIR Beauty Box. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASTRID Beauty Elixir kazeta.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ