AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Baba hálózsákok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alsó korhatár
0 hónapos kortól
12 hónapos kortól
-
Alkalmas:
6 hónapos kortól
24 hónapos kortól
-
Évszak
Téli
(5)
Nyári
(26)
Egész éves
(14)
TOG fokozat
0,2
3
-
Anyag
Bambusz
(2)
Pamut
(42)
Poliészter
(3)
Rögzítés fajtája
Cipzár
(11)
Kétutatas cipzár
(25)
Szegecsek
(4)
Rögzítés helye
Deréknál
(3)
Elöl
(33)
Vállon
(4)
Felszerelés
Ujjak
(16)
Nadrág
(1)
Állvédő
(1)
Szín
Szürke
(10)
Zöld
(7)
Fehér
(6)
Rózsaszín
(5)
Világosszürke
(4)
Motívum
Motívum nélkül
(1)
Állatok
(13)
Virágok
(9)
Geometrikus formák
(21)
Hossz
60 cm
90 cm
-
Szűrés

A baba hálózsákok elengedhetetlen elemei a legkisebb gyermekek pihentető alvásának. Ezeket a zsákokat a különböző évszakok figyelembevételével tervezték, optimális kényelmet és biztonságot nyújtva a baba számára. Olvass tovább, és tudd meg, hogyan érdemes baba hálózsák típust választani.

Tovább

Miért jó a baba hálózsák?

A baba hálózsák kiküszöböli a takarók vagy plédek szükségességét, így nem kell betakarni a babát és nem kell fulladástól sem tartani. A különleges kialakítás kényelmet és mozgásszabadságot biztosít a kicsinek. Szabadon mozoghat a zsákban, így kényelmesebbé válik számára. A baba hálózsákok könnyen fel- és levehetők, megkönnyítve a baba gondozását, különösen az éjszakai etetés vagy pelenkázás során.

Baba hálózsák

A baba hálózsák praktikus és kényelmes felszerelés, amely biztosítja a baba biztonságát és jólétét az éjszakai pihenés során.

Baba hálózsákok évszak szerint

A baba hálózsák az évszakok figyelembevételével lettek tervezve, így a kicsi mindig megfelelően be lesz takarva az aktuális körülményeknek megfelelően. Vannak téli, nyári és egész éves használatra alkalmas modellek, így kiválaszthatod az aktuális időjárásnak legmegfelelőbbet. A baba hálózsákok olyan anyagokból készülnek, amelyek nemcsak rugalmasak és légáteresztőek, hanem könnyen karbantarthatók is. Gépben moshatók a könnyű tisztítás és a zsák hosszú élettartama érdekében.

  • A téli baba hálózsák további hőszigetelést biztosít, és további részekkel, például ujjakkal és lábakkal is felszerelhető, hogy a babát hidegebb időben is melegen tartsa. Anyaga rugalmas és légáteresztő, ugyanakkor mosógépben mosható, így könnyen tisztítható.
  • A nyári baba hálózsák könnyű és légáteresztő anyagokból készült változat, amely a forró napokon is optimális hőmérsékletet biztosít. Kényelmes és elegendő légáramlást biztosít ahhoz, hogy a baba még a nyári éjszakákon is nyugodtan aludjon.
  • Az egész évben használható baba hálózsák évszaktól függetlenül ideális a kényelmes alváshoz. Ezek a típusok általában sokoldalú anyagból készülnek, amely légáteresztő, rugalmas és mosógépben mosható. Többcélú záródással rendelkeznek, például kétirányú cipzárral, ami megkönnyíti a baba öltöztetését és vetkőztetését.

i

A TOG skála megmutatja, mennyire meleg a baba hálózsák

A 0,2-1 közötti TOG-értékkel rendelkező baba hálózsák ideális a nyári hónapokban vagy melegebb helyiségekben való alváshoz. A közepes értékek alapos szigetelést biztosítanak, és egész évben alkalmasak a leggyakoribb hőmérsékleti viszonyokhoz. A 2-4 TOG értékű baba hálózsákok a téli hónapokra lettek tervezve. Elég melegek, és hideg hőmérsékletben is melegen tartják a babát.

Válassz baba hálózsák típust a kényelem és a dizájn szem előtt tartásával

A baba hálózsákok számosféle motívummal, például állatokkal, virágokkal, geometriai formákkal, űrrel vagy járművekkel díszített változatban kaphatók, így a szülők a baba szobájához illő stílust választhatnak. Egyes baba hálózsákok ujjakkal, lábakkal vagy állvédővel vannak ellátva, amelyek további kényelmet és biztonságot nyújtanak alvás közben. Az egyéni preferenciáktól és igényektől függ, melyik baba hálózsák típust választod.


Baba hálózsák
Baba hálózsák

Baba hálózsák ujjakkal
Baba hálózsák ujjakkal

Baba hálózsák
Baba hálózsák

Baba hálózsák 0-6 hónapos korig vagy 1 éves korig

A 0-6 hónapos baba hálózsákok kifejezetten a legkisebb babák igényeit szem előtt tartva tervezték, születéstől hat hónapos korig. Biztonságos és kényelmes környezetet biztosítanak a kicsik számára alvás közben, tiszteletben tartva az igényeiket és optimális hőmérsékletet biztosítva a pihentető alváshoz. Az első hat hónap után célszerű lehet áttérni a 6-12 hónapos korosztály számára tervezett hálózsákokra. Ezek elegendő helyet biztosítanak a mozgáshoz és biztosítják a kényelmet az éjszaka folyamán. Az életkornak megfelelő hálózsák kiválasztása hozzájárul a biztonságos és pihentető alvásához, ami kulcsfontosságú tényező az általános fejlődés szempontjából.

i

Állítható baba hálózsák

Az állítható baba hálózsák módosítható, ez lehetővé teszi, hogy a méret és a hossz a baba növekedésének megfelelően állítható legyen. Ez a típus fokozatosan állítható, így a baba hosszabb ideig használhatja. A minőségi anyagok és a könnyű tisztítás teszik az állítható baba hálózsák típusokat a modern szülők népszerű választásává.

Hogyan rögzíthető a baba hálózsák?

A baba hálózsák rögzítésére többféle lehetőség van, többek között kétirányú cipzár vagy gombok. A kétirányú cipzárral gyorsan és egyszerűen nyitható vagy zárható az eszköz, ami praktikus az éjszakai pelenkacserékhez. A rögzítőelem elhelyezkedése is fontos. A körkörös rögzítés megkönnyíti az öltöztetést, míg a vállon vagy elöl lévő rögzítés kényelmes lehet azoknak a szülőknek, akik az éjszakai órákban a lehető legkisebbre szeretnék csökkenteni a mozgást.

Nézz körül legjobb baba hálózsák, kínálatunkban, és tudd meg, mely darabokat választották vásárlóink.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
46 termék
5,0
MOTHERHOOD 2 az 1-ben hálózsák Szürke Classics 0-18 hó 3 tog
Baba hálózsák - téli használatra, rögzítés cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, melegségi (TOG) érték 0,5, geometrikus formák motívum, többszínű
18 190 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01324
4,4
Ergopouch Hálózsák, bio pamut, Jersey Grey Marle
Baba hálózsák - téli használatra, rögzítés kétutatas cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, melegségi (TOG) érték 2,5, szürke kivitel, hossza 90 cm
15 190 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1747nad
Ergopouch Hálózsák, bio pamut, Sheeting Sage
Baba hálózsák - nyári használatra, rögzítés kétutatas cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, mosógépben mosható, légáteresztő és rugalmas, használata ajánlott 24 °C hőmérséklettől, melegségi (TOG) érték 0,3, virágok motívum, mentol és zöld kivitel, mérete 90 × 24 cm (H×Sz)
22 790 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1761nad
5,0
MOTHERHOOD 2 az 1-ben hálózsák Szürke Classics 0-18 hó 3 tog
Baba hálózsák - téli használatra, rögzítés cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, melegségi (TOG) érték 0,5, geometrikus formák motívum, többszínű
15 790 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAkc01324
3,5
Linden hálózsák Duo 60 cm
Baba hálózsák - egész éves használatra, anyaga pamut, állatok motívum, kék kivitel, hossza 60 cm
18 690 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY14830
Bomimi báránykás hálózsák, szürke - Baba hálózsák Típusok
Bomimi báránykás hálózsák, szürke
Baba hálózsák - egész éves használatra, rögzítés cipzár és szegecsek segítségével deréknál és vállon, anyaga pamut és poliészter, mosógépben mosható és légáteresztő, használata ajánlott 16 - 24 °C hőmérsékletnél, háromrétegű, melegségi (TOG) érték 2,5, állatok motívum, szürke kivitel, mérete 73 × 64 cm (H×Sz)
7 890 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls6274
Sterntaler Stanley bébibárány hálózsák 9461968, 68 cm
Baba hálózsák - egész éves használatra, állítható magasságú, állvédő a csomag része, rögzítés kétutatas cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, melegségi (TOG) érték 3, állatok motívum, szürke kivitel, hossza 68 cm
20 490 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: HRAdh8620
MOTHERHOOD 2 az 1-ben hálózsák Zip-a-Round Szürke Classics 3-18 hó 2 tog
Baba hálózsák - egész éves használatra, rögzítés cipzár segítségével deréknál, anyaga pamut, melegségi (TOG) érték 2, geometrikus formák motívum, többszínű
17 590 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAkc01335
1,0
Linden hálózsák Duo 90 cm
Baba hálózsák - egész éves használatra, anyaga pamut, állatok motívum, fehér kivitel, hossza 90 cm
20 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY14831
Ergopouch 2in1 Hálózsák és kezeslábas alvásra, organikus pamut, Suit Sage, 2,5 TOG, 6-12 kg
Baba hálózsák - téli használatra, nadrág a csomag része, rögzítés kétutatas cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, melegségi (TOG) érték 2,5, virágok motívum, zöld kivitel, hossza 80 cm
23 890 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAls1737
Linden Jersey hálózsák ujjakkal 90 cm, panda
Baba hálózsák - egész éves használatra, ujjak a csomag része, anyaga pamut, állatok motívum, fehér kivitel, hossza 90 cm
12 990 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY14842
Ergopouch Hálózsák, bio pamut, Sheeting Berries
Baba hálózsák - nyári használatra, rögzítés kétutatas cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, mosógépben mosható és légáteresztő, használata ajánlott 21 - 24 °C hőmérsékletnél, melegségi (TOG) érték 1, geometrikus formák motívum, rózsaszín és vintage rózsaszín kivitel, mérete 90 × 24 cm (H×Sz)
27 890 Ft
Raktáron változat szerint
Termékkód: HRAls1759nad
Ergopouch Hálózsák, bio pamut, Jersey Honey Bees
Baba hálózsák - nyári használatra, rögzítés kétutatas cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, melegségi (TOG) érték 0,2, állatok motívum, narancssárga kivitel, hossza 90 cm
15 190 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1752nad
Ergopouch Hálózsák, bio pamut, Jersey Critters
Baba hálózsák - nyári használatra, rögzítés kétutatas cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, mosógépben mosható, légáteresztő és rugalmas, használata ajánlott 21 - 24 °C hőmérsékletnél, melegségi (TOG) érték 1, állatok motívum, többszínű, mérete 90 × 24 cm (H×Sz)
15 190 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1743nad
Ergopouch Hálózsák, bio pamut, Jersey Berries
Baba hálózsák - téli használatra, rögzítés kétutatas cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, mosógépben mosható, légáteresztő és rugalmas, használata ajánlott 24 °C hőmérséklettől, melegségi (TOG) érték 0,2, geometrikus formák motívum, rózsaszín kivitel, mérete 90 × 24 cm (H×Sz)
24 590 Ft
Raktáron változat szerint
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1739nad
Ergopouch Hálózsák, bio pamut, Sheeting Sage, 0,3 TOG, 8-14 kg
Baba hálózsák - nyári használatra, rögzítés kétutatas cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, melegségi (TOG) érték 0,3, virágok motívum, zöld kivitel, hossza 90 cm
21 690 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls1762
Ergopouch Hálózsák, bio pamut, Sheeting Berries, 1 TOG, 8-14 kg
Baba hálózsák - nyári használatra, rögzítés kétutatas cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, melegségi (TOG) érték 1, geometrikus formák motívum, vintage rózsaszín kivitel, hossza 90 cm
21 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAls1760
1,0
Linden hálózsák Duo Jersey 90 cm
Baba hálózsák - egész éves használatra ajánlott, pamut anyag, babakocsihoz, méretei: 90×50cm
25 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BABY14833
MOTHERHOOD BIO muszlin hálózsák Rózsaszín és fekete pöttyös 0-6 hó 0.5 tog
Baba hálózsák - nyári használatra, rögzítés cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, melegségi (TOG) érték 0,5, geometrikus formák motívum, többszínű
17 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc01328
Love To Dream Swaddle UP 50/50, hálózsák, L méret, szürke, 8,5-11 kg - Baba hálózsák Típusok
Love To Dream Swaddle UP 50/50, hálózsák, L méret, szürke, 8,5-11 kg
Baba hálózsák - nyári használatra, ujjak a csomag része, rögzítés kétutatas cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, melegségi (TOG) érték 1, geometrikus formák motívum, világosszürke kivitel, hossza 76 cm
17 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls1399
Love To Dream Swaddle UP 50/50, hálózsák, M méret, körték, 6-8,5 kg - Baba hálózsák Típusok
Love To Dream Swaddle UP 50/50, hálózsák, M méret, körték, 6-8,5 kg
Baba hálózsák - nyári használatra, ujjak a csomag része, rögzítés kétutatas cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, melegségi (TOG) érték 1, virágok motívum, fehér kivitel, hossza 68 cm
21 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls1400
MOTHERHOOD 2 az 1-ben muszlin hálózsák Zip a Round Szürke Classics 3-18 hó 0.5 tog
Baba hálózsák - nyári használatra, rögzítés szegecsek segítségével vállon, anyaga pamut, melegségi (TOG) érték 0,5, geometrikus formák motívum, többszínű, hossza 84 cm
17 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc01331
MOTHERHOOD Muszlin hálózsák nadrággal Szürke Classics 1-1,5 év 0.5 tog - Baba hálózsák Típusok
MOTHERHOOD Muszlin hálózsák nadrággal Szürke Classics 1-1,5 év 0.5 tog
Baba hálózsák - nyári használatra, rögzítés cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, melegségi (TOG) érték 1, geometrikus formák motívum, többszínű
16 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAkc01337
Ergopouch Hálózsák, bio pamut, Jersey Sage
Baba hálózsák - nyári használatra, rögzítés kétutatas cipzár segítségével elöl, anyaga pamut, melegségi (TOG) érték 0,2, virágok motívum, zöld kivitel, hossza 80 cm
15 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: HRAls1755nad

Baba hálózsákok

Baba hálózsákok

A Baba hálózsákok kategóriában összesen 46 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó baba hálózsákok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb baba hálózsákok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: baba hálózsákok vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ