Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Babakocsi kesztyűk

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Pamut
(1)
Poliészter
(27)
Akril
(6)
Nejlon anyag
(1)
Bekapcsolás
Tépőzár
(7)
Patentok
(22)
Cipzár
(1)
Tulajdonságok
Szőrmével
(4)
Vízálló
(27)
Szélálló
(20)
Mosható
(23)
Fagyálló
(1)
Szűrés

A babakocsi kesztyű nemcsak praktikus, hanem divatos kiegészítő is, amelyet minden szülő értékelni fog. Válassz aszerint, hogy mi a fontos számodra a használat során - legyen az az anyag, a hőszigetelő képesség, a praktikum vagy az esztétikum. Ezekkel a kesztyűkkel a babakocsis séták bármilyen időjárásban élvezetesek lesznek. Olvass tovább, hogy megtudd, milyen paraméterek alapján érdemes a babakocsi kesztyű kiválasztásában személyre szabottan eljárnod.

Tovább

A babakocsi kesztyű elengedhetetlen a sétákhoz

A babakocsi kesztyű nélkülözhetetlen kiegészítője azoknak a szülőknek, akik a hidegebb hónapokban is aktívak szeretnének maradni. A fagyos levegő és a szúrós szél kellemetlen lehet, de a jól szigetelt kesztyűkkel élvezheted a babakocsis sétákat anélkül, hogy lefagyna a kezed. Ez egy befektetés a saját kényelmedbe és egészségedbe, ami közvetlen hatással van gyermeked boldogságára és jólétére is.

A babakocsi kesztyű kiválasztása hogyan történik?

A babakocsi kesztyű kiválasztásakor néhány kulcsfontosságú tényezőre kell figyelned. Az anyagnak víz- és szélállónak kell lennie, hogy a kezed meleg és száraz maradjon még rossz időjárás esetén is. A szigetelés egy másik fontos szempont, a rögzítés pedig döntő fontosságú a könnyű használat szempontjából. Ne feledkezz meg az olyan praktikus tulajdonságokról sem, mint a gépi moshatóság, ami megkönnyíti a karbantartást.


fekete kesztyű babakocsira
Egyszerű uni kesztyű

kék kesztyű babakocsira
Design fleece kesztyű

babakocsi kesztyű Bjällra khako golden
Szőrmés kesztyű

A babakocsi kesztyű, mint kiegészítő - nemcsak funkcionálisnak, hanem vonzónak is kell lennie. Válassz a babakocsihoz vagy a kültéri viseletedhez illő színt és dizájnt, hogy minden babakocsis kirándulás ne csak kényelmes, hanem stílusos is legyen.

Milyen anyagból készül a babakocsi kesztyű?

Az anyagválasztás határozza meg a babakocsi kesztyű tartósságát és funkcionalitását. Általában pamut, poliészter és akril kombinációjával találkozhatsz, amelyek sajátos tulajdonságokkal rendelkeznek. A pamut természetesen puha és légáteresztő, így kényelmet és jó hőtartó tulajdonságokat biztosít, míg a poliészter rendkívül kopásálló és kiváló vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik, így a babakocsi kesztyű praktikus kiegészítő a nedves időjárás esetén.

i

A babakocsi kesztyű megfelelő szigetelése alapvető fontosságú

A szigetelés a babakocsi kesztyű egyik legfontosabb összetevője, mivel ez határozza meg, hogy mennyire képes megvédeni a kezedet a hidegtől. A fleece puha, könnyű és kiválóan szigetel, valamint pamut tölteléket is használunk. A birkagyapjú kiváló hőkomfortot biztosít és víztaszító. A mikroszálas anyag rendkívül hatékonyan szigeteli a hőt, emellett vízálló és könnyen karbantartható.

A kesztyű babakocsira kényelmes rögzítéssel kell, hogy rendelkezzen

A megfelelő rögzítés kulcsfontosságú, mert közvetlenül befolyásolja a babakocsi kesztyű kényelmes és praktikus viseletét. Minden egyes rögzítési típusnál fontos figyelembe venned, hogy mennyire könnyű a babakocsi kesztyűt rögzíteni, és mennyire marad a helyén. A jó minőségű rögzítésnek robusztusnak, strapabírónak és téli kesztyűvel is könnyen használhatónak kell lennie, hogy a szülők gond nélkül melegen és szárazon maradhassanak.

  • A cipzár szoros zárást biztosít, és jobb választás lehet hidegebb éghajlaton, ahol maximális szigetelésre van szükség, de nem szabad, hogy túl nehéz legyen működtetni.
  • A patentok szorosabb záródást biztosítanak, és alkalmasabbak lehetnek azok számára, akik stabilabb megoldást keresnek, de kevésbé intuitív lehet a rögzítésük.
  • A tépőzár népszerű az egyszerűsége és megbízhatósága miatt; a kesztyűket könnyű fel- és levenni, ami nagy előny.

babakocsi kesztyű lábzsákkal

A babakocsi kesztyű más kiegészítőkhöz is passzolhat.

A babakocsi kesztyű egyéb hasznos tulajdonságai

A babakocsi kesztyű számos funkcióval vannak felszerelve, hogy megfeleljenek a szülők változatos igényeinek és a változó időjárási körülményeknek. Az ezeket a funkciókat ötvöző kesztyűk kiválasztása kulcsfontosságú a maximális funkcionalitás, esztétikum és kényelem biztosításához a babakocsis séták során, bármilyen időjárási körülmények között.

  • A szőrmével bélelt kesztyű babakocsira egy extra meleg réteggel rendelkezik, amely ideális a hidegebb hónapokban, és elegáns megjelenést kölcsönöz a kesztyűnek.
  • A vízálló és szélálló kesztyű biztosítja, hogy a kezed száraz maradjon esőben vagy hóban is, és védelmet nyújt a szúrós téli széllel szemben.
  • A fagyálló képesség azt jelenti, hogy az anyag rendkívül hideg hőmérsékleten is rugalmas marad, ami elengedhetetlen a kényelem és a kezelhetőség fenntartásához.
  • Praktikus tulajdonsága a moshatóság, amely lehetővé teszi a kesztyű egyszerű tisztítását, ami különösen hasznos, ha gyakran van kitéve szennyeződésnek.

i

Kapható fekete babakocsi kesztyű vagy más, vidámabb változat is

A fekete kesztyű babakocsira sokoldalú és praktikus választás, amely bármilyen babakocsihoz illik, és könnyen kombinálható bármilyen ruhával. A színválaszték azonban széles - az elegáns szürkétől a vidám rózsaszínig vagy a nyugodt kékig. Válaszd azt a színt, amelyik a legjobban illik a babakocsidhoz vagy a ruhádhoz, vagy válassz olyat, amelyik még a szürke napokon is boldoggá tesz.

A klasszikus kesztyű vagy a kesztyű babakocsira a jobb választás?

Ha azon gondolkodsz, hogy klasszikus kesztyű vagy egy babakocsi kesztyű legyen a választásod, vedd figyelembe a személyes preferenciáidat és a mindennapi igényeidet. A kesztyű nagyobb rugalmasságot biztosít, és praktikus, ha gyakran kell felszabadítanod a kezed, míg a babakocsi kesztyű a gyors használat kényelmét és a jobb hőszigetelést kínálja, mivel mindkét kezednek közös helyet biztosít. A döntésnek tehát a te konkrét életkörülményeidet és preferenciáidat kell tükröznie.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
29 termék
4,6 19×
Petite&Mars Kézmelegítő Jasie Dusty Pink
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja patent, vízálló, szélálló és mosható, rózsaszín kivitel, magassága 240 mm
5 290 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22144
4,6 19×
Petite&Mars Pale Eucalypt Babakocsi kézmelegítő / kesztyű Jasie
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja patent, vízálló és mosható, zöld kivitel, magassága 240 mm
5 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22147
4,6 19×
Petite and Mars Jasie Sweet Toffee
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja patent, vízálló és mosható, barna kivitel, magassága 240 mm
5 290 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2372
Zopa Fluffy 2 Téli kesztyű - Night Black - Kesztyű babakocsihoz Típusok
5,0
Zopa Fluffy 2 Téli kesztyű - Night Black
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter, bekapcsolás módja patent, szőrmével, vízálló, szélálló és mosható, fekete kivitel, mérete 260 × 17 cm (Ma×Sz)
13 090 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2525
Zopa Fluffy 2 Téli kesztyű - Foggy Grey - Kesztyű babakocsihoz Típusok
5,0
Zopa Fluffy 2 Téli kesztyű - Foggy Grey
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter, bekapcsolás módja patent, szőrmével, vízálló, szélálló és mosható, szürke kivitel, mérete 260 × 17 cm (Ma×Sz)
12 790 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2523
4,6 19×
Petite and Mars Jasie Juicy Green
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja patent, vízálló és mosható, zöld kivitel, magassága 240 mm
4 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2374
4,6 19×
Petite and Mars Jasie Ocean Blue
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja patent, vízálló és mosható, kék kivitel, magassága 240 mm
4 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2373
Bomimi Flaf Premium - silver - Kesztyű babakocsihoz Típusok
5,0
Bomimi Flaf Premium - silver
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja patent, szélálló és mosható, ezüst kivitel, mérete 230 × 19 cm (Ma×Sz)
8 190 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2971
Bomimi Flaf Premium - night - Kesztyű babakocsihoz Típusok
5,0
Bomimi Flaf Premium - night
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja patent, szélálló és mosható, fekete kivitel, mérete 230 × 19 cm (Ma×Sz)
8 190 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2969
Bomimi Flaf Premium - ezüst, rózsaszín - Kesztyű babakocsihoz Típusok
5,0
Bomimi Flaf Premium - ezüst, rózsaszín
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja patent, vízálló, szélálló és mosható, rózsaszín és ezüst kivitel, mérete 230 × 19 cm (Ma×Sz)
11 490 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2970
Zopa Fluffy 2 Téli kesztyű - Old Pink - Kesztyű babakocsihoz Típusok
5,0
Zopa Fluffy 2 Téli kesztyű - Old Pink
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter, bekapcsolás módja patent, szőrmével, vízálló, szélálló és mosható, rózsaszín kivitel, mérete 260 × 17 cm (Ma×Sz), geometrikus formák motívum
12 790 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2526
Zopa Fluffy 2 Téli kesztyű - Lake Green - Kesztyű babakocsihoz Típusok
5,0
Zopa Fluffy 2 Téli kesztyű - Lake Green
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter, bekapcsolás módja patent, szőrmével, vízálló, szélálló és mosható, zöld kivitel, mérete 260 × 17 cm (Ma×Sz)
12 790 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2524
5,0
Beztroska Szőrmés kesztyű - púderrózsaszín
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga pamut és nejlon anyag, szilikon hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja patent, vízálló és mosható, rózsaszín kivitel, magassága 24 cm
17 590 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: BABY22529
Bjällra of Sweden Kesztyű Black Tweed Premium Collection
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter és akril, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja tépőzár, vízálló és szélálló, fekete kivitel, mérete 27 × 14 cm (Ma×Sz)
21 290 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3939
Bjällra of Sweden Kesztyű Khaki Golden - Kesztyű babakocsihoz Típusok
Bjällra of Sweden Kesztyű Khaki Golden
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter és akril, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja tépőzár, vízálló és szélálló, zöld és arany kivitel, mérete 27 × 14 cm (Ma×Sz)
22 790 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3932
Bjällra of Sweden Kesztyű Pink Golden - Kesztyű babakocsihoz Típusok
Bjällra of Sweden Kesztyű Pink Golden
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter és akril, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja tépőzár, vízálló és szélálló, rózsaszín és arany kivitel, mérete 27 × 14 cm (Ma×Sz)
21 990 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3934
22 790 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HRAls3933
Bjällra of Sweden Kesztyű Pink Gold dust - Kesztyű babakocsihoz Típusok
Bjällra of Sweden Kesztyű Pink Gold dust
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter és akril, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja tépőzár, vízálló és szélálló, rózsaszín kivitel, mérete 27 × 14 cm (Ma×Sz)
22 790 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3929
Bjällra of Sweden Kesztyű Vintage girl - Kesztyű babakocsihoz Típusok
Bjällra of Sweden Kesztyű Vintage girl
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter és akril, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja tépőzár, vízálló és szélálló, rózsaszín kivitel, mérete 27 × 14 cm (Ma×Sz)
22 790 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls3928
4,6 19×
Petite&Mars Jasie kézmelegítő-kesztyű babakocsihoz - Ink Black
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja patent, vízálló, szélálló és mosható, fekete kivitel, magassága 240 mm
6 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY167081
5,0
7:00 Enfant Glacier babakocsi kesztyű
Kesztyű babakocsihoz - mikroszál hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja tépőzár, vízálló és mosható, ezüst kivitel, mérete 228,6 × 12,7 cm (Ma×Sz)
13 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY12214
4,6 19×
Petite and Mars Jasie Sweet Toffee
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja patent, vízálló és mosható, barna kivitel, magassága 240 mm
4 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: HRAls2372
5,0
HAUCK Kesztyű 2 az 1-ben Grab Me black
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja cipzár és patent, vízálló és mosható, fekete kivitel
11 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY22971
4,6 19×
Petite and Mars Jasie Ocean Blue
Kesztyű babakocsihoz - felső rész anyaga poliészter, gyapjú hőszigetelő anyag, bekapcsolás módja patent, vízálló és mosható, kék kivitel, magassága 240 mm
3 990 Ft
Használt raktáron
Termékkód: HRAls2373

Babakocsi kesztyűk

A Babakocsi kesztyűk kategóriában összesen 29 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó babakocsi kesztyűk A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb babakocsi kesztyűk A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: babakocsi kesztyűk vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ