AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Bimbóvédők és hidrogél mellnyugtató párnák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Darabszám
1 db
2 db
-

A bimbóvédő és a hidrogél mellnyugtató párna a szoptatási időszakban a legkedveltebb, mivel ezek a termékek enyhítik a fájdalmat és segítik a mellbimbó gyógyulását. Fő céljuk, hogy védelmet és enyhülést nyújtsanak az érzékeny területeken. A megfelelő termékek kiválasztása nyugodtabb és kényelmesebb szoptatási élményt biztosítanak. Nem tudod, hogyan válaszd ki a legjobb bimbóvédő eszközöket, vagy hogyan támogatja a hidrogél mellnyugtató párna a szoptatást? Olvass tovább, hogy megtudd.

Tovább

Hogyan teheti kényelmesebbé a szoptatást a bimbóvédő és a hidrogél mellnyugtató párna?

A mellbimbóvédő és a hidrogél mellnyugtató párna védelmet és enyhülést nyújt az érzékeny mellbimbóknak. A mellbimbóvédő hatékonyan véd az irritációtól, és ha már fájnak a mellbimbóid, a hidrogél mellnyugtató párna enyhíti a fájdalmat és elősegíti a mellbimbók gyógyulását. Ezeknek az eszközöknek a helyes használatáról mindig konzultálj szakemberrel vagy szoptatási tanácsadóval.

Bimbóvédő szoptatáskor
Bimbóvédő szoptatáskor

Bimbóvédő
Bimbóvédő

Mellbimbóvédő
Szilikon mellbimbóvédő

Bimbóvédő, hidrogél párna és hidrogél tapasz a fájdalmas szoptatás kezelésének megkönnyítésére

A bimbóvédő és a hidrogél párna nagy segítséget jelent a fájdalom kezelésében, például a szoptatás kezdetekor, amikor a mell még nem szokott hozzá a baba szívásához. A fájdalmas szoptatás sok anya számára kihívást jelenthet, de van néhány tipp, amely segíthet enyhíteni a fájdalmat és javíthatja a szoptatás élményét.

  • A fájdalom csökkentésének egyik legfontosabb szempontja a megfelelő mellre tapadás. A baba szájának a teljes mellbimbót és a bimbóudvar egy részét is be kell fednie. Ha bizonytalan vagy a helyes technikát illetően, ne habozz, kérj tanácsot egy szoptatási tanácsadótól.
  • A szoptatási pozíció módosítása és a pozíciók gyakori váltogatása segít megtalálni a kényelmesebb pozíciót, ahol a mellbimbó nem terhelődik túlságosan egy helyen. Kísérletezz különböző pozíciókkal, mivel néha már egy kis szögváltoztatás is jelentősen enyhíti a fájdalmat.
  • Fontold meg bimbóvédő használatát, ha a mellbimbóid repedezettek vagy rendkívül érzékenyek.
  • A hidrogél mellnyugtató párna segíthet megnyugtatni és gyógyítani a repedezett vagy fájdalmas mellbimbóidat, amikor nem szoptatsz.
  • Rendszeresen kezeld a mellbimbóidat, és használj lanolinos krémet vagy más biztonságos balzsamot. Ez hidratáltan tartja a mellbimbóidat és elősegíti a gyógyulást.
  • Ha rövid időközönként gyakrabban szoptatsz, az csökkentheti a mellek telítettségét tejjel, és enyhítheti a fájdalmat és a feszültséget.
  • Az anyatej fejése és a cumisüvegből vagy kanállal történő táplálás átmeneti megoldás lehet, amíg a mellbimbóid meggyógyulnak.
  • A szoptatási tanácsadóval vagy szülésznővel való konzultáció fontos szempont, ha meg szeretnél szabadulni a fájdalomtól, és ugyanakkor meg akarod őrizni a szoptatási folyamatot. Egy szakértő akkor is remek tanácsokat adhat, ha emlőgyulladással küszködsz.
  • A pihenés, a család és a barátok támogatása szintén kulcsfontosságú elem a fájdalom enyhítésében és a szoptatás javításában. Tudjuk, hogy az első hónapokban nehéz megtalálni a rutint és pótolni az elmaradt alvást, de ha sikerül és a baba elalszik, nem szégyen a házimunkát hátra hagyni és elmenni pihenni.

i

Nem csak a hidrogél mellnyugtató párna és a bimbóvédő eszközök segítenek a mellek tehermentesítésében. A lanolin kenőcs, amelyet a kismama kozmetikumok kategóriában találsz, szintén nagyszerű gyógyulási segédeszköz.

Hogyan válaszd ki a bimbóvédő méretét?

A megfelelő méretű bimbóvédő kiválasztása fontos a kényelem és a szoptatás hatékonyságának biztosítása érdekében. A bimbóvédő legyen elég nagy ahhoz, hogy a teljes mellbimbót és a körülötte lévő bimbóudvart befedje, ugyanakkor ne legyen túl szoros, hogy megakadályozza a kompressziót. Fontos figyelni a mellbimbónyílás átmérőjére, amelynek lehetővé kell tennie a tej könnyű áramlását, és nem szabad összenyomnia vagy irritálnia a mellbimbót. A megfelelő méret kiválasztása biztosítja, hogy a termék hatékonyan védje a mellbimbót, és ne zavarja sem a Te, sem a babád kényelmét.

A legjobb mellbimbóvédő eszközök és főbb jellemzői

A legjobb mellbimbóvédő eszközök biztonságos, hipoallergén anyagokból, például BPA-mentes szilikonból készülnek, áttetsző textúrával rendelkeznek, hogy a szoptatott babával vizuális kapcsolatot tarthass fenn, és anatómiai formájúak, hogy szoptatás közben természetes érzést idézzenek elő. A különböző méretek optimális illeszkedést biztosítanak és elegendő tejáramlást biztosítanak. A sterilizálás fogja a legjobban megőrizni a mellbimbóvédő tisztaságát és egészséges állapotát. A termék könnyű tisztítása ezért elengedhetetlen. Javasoljuk, hogy bimbóvédő használata esetén mindig konzultálj egészségügyi szakemberrel.

Bimbóvédő és annak sterilizálása

A bimbóvédő sterilizálása elengedhetetlen a tisztán tartása és a fertőzésveszély elkerülése érdekében. Minden használat után mosd le a mellbimbóvédőt meleg szappanos vízben, és öblítsed le folyó víz alatt. A sterilizáláshoz jó a gőzsterilizátor, a sterilizáló tabletta vagy a forró víz. Forró vízzel történő sterilizáláskor a védőnek legalább 5 percig a vízben kell maradnia. Sterilizálás után hagyd megszáradni tiszta, száraz helyen, hogy a baktériumok vagy penészgombák ne szaporodjanak el.

A hidrogél mellnyugtató párnák segíthetnek a szoptatás támogatásában

A hidrogél mellnyugtató párna segíthet, ha érzékeny vagy sérült mellbimbóid vannak. A párna azonnali fájdalomcsillapítást nyújt, a hűtő hatás pedig elősegíti a gyógyulást. Hidratálja és védi a sérült mellbimbód, így a kisebb problémák ellenére is folytathatod a szoptatást. A hidrogél párna a megakadályozza, hogy a ruhák közvetlenül dörzsöljék az érzékeny területed. Segítenek fenntartani a szoptatás folyamatosságát, a laktációt, és erősítik a kötődést közötted és a babád között.

hidrogél mellnyugtató párna
Hidrogél mellnyugtató tapasz

Anatómiai hidrogél párna
Anatómiai hidrogél párna

Hidrogél tapasz
Hidrogél tapasz

Hidrogél mellnyugtató párna vagy hidrogél tapasz? Miben különböznek?

A hidrogél mellnyugtató párna és a hidrogél tapasz elsősorban a formájukban és a használatuk módjában különböznek egymástól. A hidrogél párnákat közvetlenül a mellbimbókra tervezték, enyhítve azok fájdalmát és elősegítve a gyógyulást, míg a hidrogél tapaszok a test különböző részein használhatóak felületes sebek, horzsolások és égési sérülések kezelésére. A párnákat tehát kifejezetten a szoptatós anyák igényeihez tervezték.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips AVENT S mellbimbóvédő, 2 db Szállításra kész > 5 db
Mellbimbóvédő extra lágy szilikonból, enyhíti a fájdalmas és repedezett mellbimbókat a szoptatás alatt - 2 245 Ft/db
4 490 Ft

14 termék
Philips AVENT mellbimbóvédő, M, 2 db - Mellbimbóvédő Típusok
4,4 19×
Philips AVENT mellbimbóvédő, M, 2 db
Mellbimbóvédő extra puha szilikonból készült, enyhülést nyújt a szoptatás alatti fájdalmas és repedezett mellbimbóknak - 2 245 Ft/db
4 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY9515
Philips AVENT S mellbimbóvédő, 2 db - Mellbimbóvédő Típusok
4,4 19×
Philips AVENT S mellbimbóvédő, 2 db
Mellbimbóvédő extra lágy szilikonból, enyhíti a fájdalmas és repedezett mellbimbókat a szoptatás alatt - 2 245 Ft/db
4 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY9514
5,0
Chicco bimbóvédő skintoskin szilikon 2 db, S/M
Mellbimbóvédő - lehetővé teszi a baba bőrének maximális érintkezését az anya bőrével - 1 395 Ft/db
2 790 Ft
1 csomag
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY17052
4,7
CANPOL BABIES PREMIUM mellbimbóvédő 2db
Mellbimbóvédő - puha szilikon, fájó, érzékeny, lapos mellbimbókhoz szoptatás alatt - 745 Ft/db
1 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY8908
BabyOno Szilikon mellbimbóvédő M, 2 db - Mellbimbóvédő Típusok
4,8
BabyOno Szilikon mellbimbóvédő M, 2 db
Mellbimbóvédő - szilikon, védi az érzékeny mellbimbókat az irritációtól a szoptatás alatt, a puha és gyengéd szilikon tökéletesen utánozza a bőrt, a szoptatás ösztönzése, amikor a baba nehezen kapaszkodik be, nem változtatják meg a tej ízét és illatát, és BPA-mentesek - 645 Ft/db
1 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY2009
BabyOno Szilikon mellbimbóvédő S, 2 db - Mellbimbóvédő
Típusok
4,8
BabyOno Szilikon mellbimbóvédő S, 2 db
Mellbimbóvédő - szilikon, védi az érzékeny mellbimbókat az irritációtól a szoptatás alatt, a puha és gyengéd szilikon tökéletesen utánozza a bőrt, a szoptatás ösztönzése, amikor a baba nehezen kapaszkodik be, nem változtatják meg a tej ízét és illatát, és BPA-mentesek - 645 Ft/db
Leárazás -7 %
1 290 Ft 1 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY2008
3,5
AKUKU Gél párna
Gél párna - elsősegélyt nyújt kisebb baleseteknél és fájdalomcsillapításhoz, hűthető vagy melegíthető, gyermekek számára 2 hónapos kortól alkalmas
Leárazás -10 %
1 790 Ft 1 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 20 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY20030
Bebeconfort Szoptatós mellsapka, 2 db
Mellbimbóvédő - nagyon puha szilikonból készült, kíméletes a sérült mellbimbóhoz, újszülöttkortól használható szoptatáshoz
1 990 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYls469
NIPINO Cream Mellbimbóvédő, 8 cm
- mellbimbóvédő tapasz, 8 cm
6 590 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21261
Chicco bimbóvédő skintoskin szilikon 2 db, M/L
Mellbimbóvédő - lehetővé teszi a baba bőrének maximális érintkezését az anya bőrével - 1 745 Ft/db
3 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY17051
AKUKU mellbimbóvédő 2 darab
Mellbimbóvédő - puha szilikonból készült, amely íztelen és szagtalan, ezért nem változtatja meg a tej ízét és illatát, BPA-mentes
2 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY19143
Lansinoh HPA Lanolin 40 ml - Mellbimbó krém Típusok
5,0
Lansinoh HPA Lanolin 40 ml
Mellbimbó krém - nyugtatja, gyógyítja és védi a fájó, repedezett mellbimbót
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY15071
Lansinoh HPA Lanolin 10 ml - Mellbimbó krém Típusok
5,0
Lansinoh HPA Lanolin 10 ml
Mellbimbó krém - nyugtatja, gyógyítja és védi a fájó, repedezett mellbimbót
4 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY15070
5 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BABY15073
röntgen terhesség alattMit érdemes inkább kihagyni a terhesség alatt és miről nem kell lemondanod? Épp most tudtad meg az örömteli hírt, hogy új élet növekszik a pocakodban, és az öröm helyét átvette az aggodalom, most mit csináljak? Hogyan ne ártsak akaratomon kívül magamnak, és a kis magzatnak? Összeállítottunk egy cikket, amelyben teljes körű tájékoztatást adunk...
A csecsemők ivási rendszere nagyon fontos az egészséges fejlődésük szempontjából. Milyen gyakran és mennyi ideig kell szoptatni egy újszülöttet úgy, hogy semmiben ne szenvedjen hiányt, és a csecsemő súlya optimális ütemben gyarapodjon? Mi a teendő, ha a csecsemő nem...
Cikkünkben a szoptató kismamák étrendjére összpontosítunk. Mit főzzünk, ha szoptatunk, hogy az édesanya és a baba is jól érezze magát? Tisztázzuk, mik a megfelelő ételek a szoptatás alatt, mit nem szabad enni a szoptatás alatt és azt is, hogy mire kell figyelni a...

Bimbóvédők és hidrogél mellnyugtató párnák

A Bimbóvédők és hidrogél mellnyugtató párnák kategóriában összesen 14 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó bimbóvédők és hidrogél mellnyugtató párnák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább bimbóvédők és hidrogél mellnyugtató párnák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb bimbóvédők és hidrogél mellnyugtató párnák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: bimbóvédők és hidrogél mellnyugtató párnák vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ