AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Brabantia 345647

Termékkatalógus
Brabantia 345647
5 2 értékelés
Vasalódeszka - hossza: 135cm, 45 cm széles, állítható magasság
62 990 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 120 hónap Kód:  BRAB040 Termékszám:  345647

Brabantia 345647

Brabantia 345647 vasalódeszka 

A Brabantia 345647 vasalódeszka a design és a funkcionalitás nagyszerű kombinációja. A fekete váz modern megjelenést kölcsönöz a deszka számára, 135 × 45 cm-es méretei pedig elegendő helyet biztosítanak a kényelmes vasaláshoz. A Brabantia vasalódeszka állítható magassága és masszív szerkezete egyszerűvé és stabillá teszi a vasalást. Ez a Brabantia vasalódeszka ideális megoldás azok számára, akik a kényelem és a stílus kombinációját keresik. A Brabantia vasalódeszkára 10 év garancia vonatkozik.

Brabantia 345647 vasalódeszka

A Brabantia vasalódeszka előnyei

A Brabantia 135 × 45 cm-es, fekete vázas vasalódeszka ideális segítője a kényelmes és hatékony vasalásnak. Kifinomult kialakításának köszönhetően akár ülve is vasalhatsz, amely megkönnyebbülést jelent a hosszabb vasalások során. Kiváló hossza kényelmet biztosít a nagyméretű ruhaneműkkel való munka során, míg az innovatív szállítózár és a Strech rendszer, amely a huzatot mindig feszesen tartja, növeli a biztonságot és a felhasználó kényelmét.

Brabantia 345647 vasalódeszka

Lenyűgöző funkciók

A Brabantia vasalódeszkánál a stabilitás és a biztonság a legfontosabb szempont. Robusztus, 35 mm átmérőjű acélvázzal rendelkezik, csúszásmentes borítással. Egyedülálló kialakítása magában foglalja a "váll formát" és egy éles véget, amely ideális a nadrágok vasalásához. A beépített hőálló parkoló zóna a vasaló számára tovább növeli a vasalás kényelmét. Az olyan biztonsági funkciók, mint a gyermekzár, megvédik a Brabantia deszkát a nem kívánt összecsukástól. A pamuthuzat habréteggel biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

Brabantia 345647 vasalódeszka

A méretek és a súly fontosak a deszka kiválasztásakor

A Brabantia vasalódeszka 135 × 45 cm-es méretekkel büszkélkedhet, így ideális a ruhadarabok széles skálájának kényelmes és hatékony vasalásához, az ingektől az ágyneműig. Súlyát a könnyű kezelhetőség érdekében optimalizáltuk, mégis elég stabil marad a biztonságos vasaláshoz.

Brabantia 345647 vasalódeszka

Állítható magasságú deszka

A Brabantia vasalódeszka állítható magasságú. Rugalmasan választható 61-102 cm között, így minden felhasználó számára maximális vasalási kényelmet biztosít, akár ülve, akár állva. Ez a funkció különösen hasznos olyan háztartásokban, ahol különböző magasságú emberek élnek.

Brabantia 345647 vasalódeszka

Légy környezetbarát a Brabantia vasalódeszkával

A Cradle to Cradle tanúsítvánnyal rendelkező termékek biztonságosabb anyagokból és környezetbarát gyártási eljárásokkal készülnek, hogy pozitív hatást gyakoroljanak az emberekre és bolygónkra.

Brabantia 345647 vasalódeszka

A megfelelő vasalótípus és garancia biztosítja a hosszú élettartamot

A Brabantia 135 × 45 cm-es, fekete vázas vasalódeszka nemcsak robusztus kialakítással rendelkezik, hanem 10 év garanciával is, amely a magas minőséget és tartósságot bizonyítja. A megfelelő használathoz fontos, hogy a deszka méreteinek és specifikációinak megfelelő vasalót válassz. Ez a Brabantia vasalódeszka klasszikus gőzölős vasalóhoz és gőzállomásokhoz egyaránt alkalmas.

Paraméterek

Hossz
135 cm Kész!
Szélesség
45 cm Kész!
Tulajdonságok
Állítható magasság Kész!

Vasalótalp méret

Hossz
135 cm Kész!
Szélesség
45 cm Kész!

Jellemzők

Tulajdonságok
Állítható magasság Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Brabantia 345647 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brabantia Žehlicí prkno 345647. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Brabantia Žehliaca doska 345647. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Brabantia Bügelbrett 345647. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brabantia Bügelbrett 345647.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ