30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Concept CW1000 PERFECT CLEAN

Termékkatalógus
Concept CW1000 PERFECT CLEAN
Ablaktisztító - PERFECT CLEAN -3 az 1-ben, a felületet benedvesíti, mossa, és elszívja a felesleges vizet, könnyű és pontos, minőségi Li- Ion akkumulátor biztosítja a készülék 50- 60 percig tartó működését, feszültség 7,2 V, szívóteljesítmény 1,4 kPa, kiegészítők- töltő, kendő
Kód:  JVCVO503 Termékszám:  CW1000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Concept CW1000 PERFECT CLEAN


A Concept CW1000 elektromos ablakmosó - ablakporszívóval szórakozás lesz az ablakmosás. Ablakaid mindig tökéletesen tiszták lesznek és ragyogni fognak. Segítségével a háztartásban lévő összes ablakot pár perc alatt megtisztíthatod megerőltetés nélkül.

Mindjárt három funkciót lát el: a felületet beáztatja, 
megmossa és leszívja a felesleges vizet és ezzel az 
ablakot lecsiszolja, ezt mind kábel nélkül.  
Sokoldalúságának köszönhetően nemcsak az ablakokra használhatod, hanem a 
zuhanyozók, csempék, tükrök vagy autóablakok 
tisztítására is... 


A CW1000 Concept Cleaner legfontosabb jellemzői:

  • Hatékony segítség az ablakok mosásakor
  • Három funkció egy eszközben
  • Az erős akkumulátor akár 60 perces működést lehetővé tesz
  • Könnyű, kompakt és modern design
  • Alkalmas zuhanyzók, csempe, tükör vagy autóablak tisztítására

 Concept CW1000 ablaktisztító

Nedvesít

Többé nem kell az ablakot vödörrel és ronggyal a kezedben tisztítanod. Elég megtölteni a 100 ml- es palackot ablaktisztító szerrel, és nekiláthatsz a munkának. A tisztítószer felhordásához csak néhányszor nyomd meg könnyedén a szórófejet.

 Concept CW1000 ablaktisztító

Tisztít

A Concept Vacuum Cleaner mikroszálas kendővel ellátott, amely könnyen elbánik minden szennyeződéssel. A kendőt tépőzár tartja, így könnyen cserélhető, mosható és újra használható.

Concept CW1000 ablaktisztító

Fényesít

Végül a szennyes vizet a 
felületről egyszerűen szívd le a tartályba. Az eredmény tökéletesen tiszta ablak lesz. Az elsőosztályú ragyogást a gumi lehúzó biztosítja. Abban is biztos lehetsz, hogy az ablak környéke tökéletesen tiszta marad, ha ezt az ablaktisztítót használod. 


Gyorsan és könnyen

A Concept porszívós ablaktisztító könnyű és ezért nagyon kényelmes a használata. A kiváló minőségű Li-Ion akkumulátor körülbelül 50-60 perc folyamatos működési időt biztosít. Ennyi idő alatt kényelmesen megmoshatod az összes ablakot a házban vagy a lakában, sőt még az autódat is. Mindezt úgy, hogy nem kell piszkos vízbe nyúlkálnod.




Paraméterek

Tartály térfogata
0,1 l Kész!
Akkumulátor kapacitás
60 perc Kész!

Tulajdonságok

Tartály térfogata
0,1 l Kész!
Akkumulátor kapacitás
60 perc Kész!

A cseh Concept márka a háztartási elektromos készülékek vezető gyártói és szállítói közé tartozik Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban. A fő prioritások közé tartozik a magas műszaki termékminőség, a modern design és a gyors kiszolgálás. A hosszú távú szakértelemnek köszönhetően a vállalat kifejlesztette saját átfogó szabályrendszerét, amely felügyeli az összes termék kiváló minőségét és praktikusságát. Mind a négy vonal, a SINFONIA, TITANIA a BLACK és a WHITE, lehetővé teszik a nagy és kis készülékek összhangját, amelyek elegánsan varázsolják a konyhát egyetlen harmonikus egységbe..

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Concept CW1000 PERFECT CLEAN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept CW1000 PERFECT CLEAN. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Concept CW1000 PERFECT CLEAN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept CW1000 PERFECT CLEAN Fenstersauger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept CW1000 PERFECT CLEAN Fenstersauger.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ