A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Elektromos mellszívók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szívási rendszer
2 fázisos
(27)
3 fázisos
(13)
Űrtartalom
0 ml
300 ml
-
Tulajdonságok és funkciók
Állítható szívási intenzitás
(38)
Kijelzős
(23)
Csendes működés
(22)
Gyengéd stimuláló mód
(17)
BPA-mentes
(16)
Tápellátás módja
Akkumulátor
(4)
Elektromos hálózat
(13)
Elemes
(6)
USB kábelen keresztül
(28)

Az elektromos mellszívók olyan modern eszközök, amelyek megkönnyítik az anyák számára a szoptatást, valamint kényelmet és hatékonyságot biztosítanak a csecsemőknek szánt anyatej leszívása során. Ezek a készülékek különböző üzemmódok és szívási intenzitások beállítását teszik lehetővé, ami segít optimalizálni a pumpálási folyamatot az anya és a baba igényeinek megfelelően. Olvass tovább, és tudd meg, melyik elektromos mellszívó a megfelelő számodra.

Tovább

Az elektromos mellszívó nagyszerű segítő

Az elektromos mellszívó egy olyan modern eszköz, amely forradalmasította az anyák számára az anyatej leszívásának és tárolásának módját. Ez az elektronikus készülék lehetővé teszi az anyák számára, hogy kényelmesen és hatékonyan pumpálják a tejet. Ez felbecsülhetetlen értékű olyankor, amikor az anya nem tud szoptatni. Az elektromos mellszívók úgy lettek tervezve, hogy higiénikusak, könnyen használhatóak legyenek és alkalmazkodjanak az anyák igényeihez.

Kíváncsi vagy, hogy jól jön-e közvetlenül a szülés után egy elektromos mellszívó? Azt tanácsoljuk, várj addig, amíg ki nem derül, milyen lesz a baba, és milyen a baba általános helyzete. Nem minden anya számára hasznos ez az eszköz.

Milyen elven működik az elektromos mellszívó?

Az elektromos mellszívó a szívószerkezet által létrehozott vákuum alapján működik.

  • Szívómechanizmus: A mellszívónak van egy szívómechanizmusa, amely vákuumot hoz létre az anya melléhez csatlakozó tölcsér alakú részben.
  • Tölcsér: ezt az eszközt az anya mellére helyezik. Speciális alakja és mérete lehetővé teszi, hogy szilárdan a bőrhöz tapadjon.
  • A szívás ritmusa: az elektromos mellszívók különböző állítható üzemmódokkal és szívási intenzitással rendelkeznek, így az anya kiválaszthatja a legkényelmesebb szívási ritmust.
  • Tejszívás: a pumpa bekapcsolásakor a szívószerkezet vákuumot hoz létre a tölcsérben, amelynek hatására a tej a mellből a tartályba szívódik.
  • Gyűjtőedény: a tej az elektromos mellszívó tartályába kerül. Ez a tartály könnyen eltávolítható, és a tej későbbi felhasználásra tárolható.
  • i

    Kinek való az elektromos mellszívó?

    Kinek való az elektromos mellszívó? Azoknak az anyáknak érdemes beszerezniük, akik:

    • biztosítani akarják az anyatej hozzáférhetőségét a gyermekük számára, amikor ők nincsenek jelen,
    • akiknek problémáik vannak a szoptatással, de mégis szeretnének tejet biztosítani a csecsemőjük számára,
    • az anyatejet szeretnék tárolni későbbi felhasználásra, amikor távol vannak otthonuktól,
    • meg akarják osztani az anyatejet más gyermekekkel vagy családokkal,
    • növelniük kell a tejtermelést.

    Elég egy elektromos mellszívó?

    A két elektromos mellszívót tartalmazó csomag nagyszerű választás azoknak az anyáknak, akik praktikus és gazdaságos módját keresik a tej leszívásának. Ez a készlet lehetővé teszi az anyák számára, hogy egyszerre nyerjék ki a tejet mindkét mellből, így hatékonyabb a leszívás és kevesebb ideig tart. A dupla csomag egy tartalék pumpát is kínál, de lehetőséged van megosztani egy másik szoptató anyával. Egy ilyen csomag természetesen megfizethetőbb is.


    Klasszikus elektromos mellszívó
    Klasszikus elektromos mellszívó

    Dupla elektromos mellszívó
    Dupla elektromos mellszívó

    Háromfázisú vs. kétfázisú elektromos mellszívó

    A háromfázisú és a kétfázisú elektromos mellszívók két különböző kategória, amelyek különböző funkciókat és előnyöket kínálnak.

    Kétfázisú elektromos mellszívó

    A kétfázisú elektromos mellszívó működése két fázisból áll: stimuláció és szívás. A stimulációs fázis gyors, alacsony húzással kezdődik, amely a mellre való csatlakozás kezdetét utánozza. Ez a fázis stimulálja a melleket és előkészíti őket a leszívásra. Ezt követi a szívási fázis, amely mélyebb, lassabb húzással biztosítja a hatékony tejgyűjtést. A kétfokozatú elektromos mellszívó olyan anyák számára alkalmas, akik a szoptatás természetes ritmusát szeretnék szimulálni és a tejtermelést maximalizálni.

    Háromfázisú elektromos mellszívó

    A háromfázisú elektromos mellszívó működése három fázisból: stimuláció, gyors szívás és lassú szívás. Ezek a mellszívók ugyanúgy indulnak, mint a kétfázisúak, egy gyors stimulációs lökéssel, de aztán átváltanak két szívási fázisra, különböző sebességgel és intenzitással. A háromfázisú elektromos mellszívók olyan anyák számára alkalmasak, akik több beállításra és a pumpálás folyamatának ellenőrzésére vágynak.

    A mellszívó elektromos változatának tartálytérfogata modelltől és gyártótól függően változhat. A legtöbb modell tartálya 120 és 300 ml közötti kapacitással rendelkezik. Ez a térfogat általában elegendő egy pumpáláshoz, de sok modellnél lehetőség van egy nagyobb tartály csatlakoztatására azon anyák számára, akiknek egyszerre nagyobb mennyiségű tejet kell pumpálniuk. Ez a mellszívó konkrét kialakításától és képességeitől függ.

    Az elektromos mellszívó 2 módon működik

    Az elektromos mellszívó általában kétféle tápegységgel rendelkezik

    • Közvetlen hálózati tápellátás: a legtöbb elektromos mellszívó adapterrel van felszerelve, amely lehetővé teszi a szivattyú hálózati csatlakoztatását. Ily módon a szívó az üzemidő korlátozása nélkül használható mindaddig, amíg elektromos áramforrás áll rendelkezésre.
    • Akkumulátor vagy elem: egyes elektromos mellszívók beépített akkumulátorral vannak felszerelve, vagy lehetővé teszik az elemek használatát. Így az anyák akkor is tudnak tejet fejni, ha nincs áramellátás, növelve ezzel mobilitásukat és rugalmasságukat.

    i

    "2in1" elektromos mellszívó

    A "2in1" elektromos mellszívó orrszívó tartozékkal a tökéletes eszköz minden olyan anya számára, aki szereti a multifunkcionális segítőket. Kombináld az anyatejpumpálást különböző üzemmódokkal és intenzitással, valamint egy orrszívó rögzítéssel a babák orrszívásához. Ez a kompakt készülék hatékonyságot és kényelmet kínál a kisgyermekek gondozása során.

    Még egy elektromos mellszívó is nézhet ki jól

    Az elektromos mellszívó többféle színben és árnyalatban kapható, hogy megfeleljen az anyák ízlésének és preferenciáinak. Gyakran találkozhatunk semleges színekkel, mint például a fehér, a szürke vagy a pasztellszínek különböző árnyalatai, amelyek modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a készüléknek. Egyes modellek merészebb színeket vagy dizájnelemeket is kínálhatnak azok számára, akik stílusosabb lehetőségeket keresnek. Az elektromos mellszívók kompakt és modern kialakításúak.

    Mellszívó elektromos változatban

    Az elektromos mellszívó számos színben kapható.

    Milyen egyéb funkciókat kínál egy elektromos mellszívó?

    Az elektromos mellszívó számos hasznos tulajdonsággal és funkcióval rendelkezik, amelyek növelik a pumpálás kényelmét és hatékonyságát.

    • Állítható intenzitás: lehetővé teszi az anyák számára, hogy a szívás erősségét és sebességét saját preferenciájuknak és kényelmüknek megfelelően állítsák be.
    • Kijelző: a digitális kijelző tájékoztatást nyújt a mellszívó állapotáról és beállításairól, lehetővé téve a könnyű felügyeletet és vezérlést.
    • Kíméletes stimulációs program: a leszívás első szakasza szimulálhatja a baba természetes szopását, segítve a jobb tejtermelést.
    • Masszázsbetét: egyes mellszívók masszázspárnákkal vannak felszerelve a kényelem javítása és a megfelelő mellstimuláció elősegítése érdekében.
    • Csendes működés: az elektromos mellszívó csendes működése fontos a magánélet és a nyugalom megőrzése érdekében.
    • Visszafolyás elkerülése: ez a funkció megakadályozza a tej visszaáramlását a szívórendszerbe, biztosítva a higiéniát és a biztonságot.
    • LED dióda: sok mellszívó rendelkezik LED kijelzővel, amely jelzi a szívás vagy az akkumulátor állapotát.
    • Ergonomikus kialakítás: Az ergonomikus formájú elektromos mellszívó kényelmesen használható és könnyen tartható.
    • Memória a felvételhez: egyes modellek memóriafunkcióval rendelkeznek, amely lehetővé teszi a szívás adatainak rögzítését.

    Érdekel vásárlóink visszajelzése? Olvasd el elektromos mellszívó vélemények szekciónkat. Ha olcsóbb eszközre van szükséged, outletünkben igazi kincseket találsz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Mellszívó - elektronikus, 0 ml-es üveg, 3 fázisos szívás, állítható szívási intenzitás, kijelzős és csendes működés
24 490 Ft

2.
Mericare RH-289 Elektromos mellszívó Szállításra kész > 5 db
Mellszívó - elektronikus, 180 ml-es üveg, 3 fázisos szívás, BPA-mentes, állítható szívási intenzitás, gyengéd stimuláló mód, masszázsbetét és csendes működés
16 790 Ft

3.
TrueLife Nutrio BP Electric Szállításra kész > 5 db
Mellszívó - elektronikus, 150 ml-es üveg, 2 fázisos szívás, BPA-mentes, állítható szívási intenzitás, gyengéd stimuláló mód, kijelzős, visszaáramlás gátló és csendes működés
35 290 Ft

41 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
3,8 14×
BabyOno Shelly Handsfree elektromos mellszívó
Mellszívó - elektronikus, 0 ml-es üveg, 3 fázisos szívás, állítható szívási intenzitás, kijelzős és csendes működés
24 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYnel017
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,6 14×
Philips AVENT Single elektromos mellszívó - készlet
Mellszívó - elektronikus, 125 ml-es üveg, 2 fázisos szívás, állítható szívási intenzitás, masszázsbetét, csendes működés és memória az egyedi üzemmódhoz
Szuper ár
58 290 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY11360
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 15×
MEDELA Swing Flex ™
Mellszívó - elektronikus, 150 ml-es üveg, 2 fázisos szívás, BPA-mentes, állítható szívási intenzitás, gyengéd stimuláló mód, ergonomikus dizájn és visszaáramlás gátló
70 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY10961
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,5
Philips Avent Premium DUO
Mellszívó - elektronikus, 250 ml-es üveg, 2 fázisos szívás, állítható szívási intenzitás, masszázsbetét, kijelzős és csendes működés
109 090 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABY11488
4,6 27×
Mericare RH-289 Elektromos mellszívó
Mellszívó - elektronikus, 180 ml-es üveg, 3 fázisos szívás, BPA-mentes, állítható szívási intenzitás, gyengéd stimuláló mód, masszázsbetét és csendes működés
Szuper ár
16 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYmer02
TrueLife Nutrio BP Electric - Mellszívó
Típusok
4,5 85×
TrueLife Nutrio BP Electric
Mellszívó - elektronikus, 150 ml-es üveg, 2 fázisos szívás, BPA-mentes, állítható szívási intenzitás, gyengéd stimuláló mód, kijelzős, visszaáramlás gátló és csendes működés
35 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY9609
5,0
MEDELA Solo elektromos mellszívó
Mellszívó - elektronikus, állítható szívási intenzitás és csendes működés
71 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY16645
4,3
Mericare S033BB
Mellszívó - elektronikus, 300 ml-es üveg, 2 fázisos szívás, BPA-mentes, állítható szívási intenzitás, gyengéd stimuláló mód, masszázsbetét, kijelzős, visszaáramlás gátló és csendes működés
22 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYmr01
4,7 13×
BAYBY BBP 1010 kétfázisú elektromos anyatej szívó
Mellszívó - elektronikus, 120 ml-es üveg, 2 fázisos szívás, állítható szívási intenzitás, masszázsbetét, időzítő az automata kikapcsoláshoz és kijelzős
24 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY0300
5,0
Canpol babies Take&Go hordozható elektromos mellszívó
Mellszívó - elektronikus, 120 ml-es üveg, 2 fázisos szívás, BPA-mentes, állítható szívási intenzitás, gyengéd stimuláló mód, masszázsbetét, ergonomikus dizájn és kijelzős
25 590 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABY21227
4,3
Beurer BY 40
Mellszívó - elektronikus, 180 ml-es üveg, 2 fázisos szívás, állítható szívási intenzitás, masszázsbetét és kijelzős
44 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEU430d
3,7
Canpol babies ExpressCare dupla elektromos mellszívó 2in1 orrszívó tartozékkal
Mellszívó - elektronikus, 240 ml-es üveg, 3 fázisos szívás, BPA-mentes, állítható szívási intenzitás, gyengéd stimuláló mód, masszázsbetét, ergonomikus dizájn és kijelzős
36 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21228
5,0
LOVI Expert 3D PRO
Mellszívó - elektronikus, 2 fázisos szívás, állítható szívási intenzitás, gyengéd stimuláló mód, időzítő az automata kikapcsoláshoz, kijelzős, visszaáramlás gátló és csendes működés
55 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY17284
5,0
KikkaBoo Leia Plus
Mellszívó - elektronikus, 180 ml-es üveg, 3 fázisos szívás, állítható szívási intenzitás, kijelzős és csendes működés
22 890 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYls714
TrueLife Nutrio BP Electric Double - Mellszívó Típusok
4,5 85×
TrueLife Nutrio BP Electric Double
Mellszívó - elektronikus, 300 ml-es üveg, 2 fázisos szívás, BPA-mentes, állítható szívási intenzitás, gyengéd stimuláló mód, kijelzős, visszaáramlás gátló és csendes működés
43 190 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY19659
4,0
NENO Bella Mellszívó
Mellszívó - elektronikus, 150 ml-es üveg, 2 fázisos szívás, állítható szívási intenzitás, gyengéd stimuláló mód, időzítő az automata kikapcsoláshoz és visszaáramlás gátló
28 990 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY18040
Tommee Tippee Made For Me Electric
Mellszívó - elektronikus, 150 ml-es üveg, 2 fázisos szívás, BPA-mentes
43 990 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY11102
Tommee Tippee Made for Me™ Single Hordható mellszívó
Mellszívó - elektronikus, 150 ml-es üveg, 3 fázisos szívás, gyengéd stimuláló mód, masszázsbetét és LED diódák
114 790 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21271
Canpol babies EasyStart Elektromos mellszívó
Mellszívó - elektronikus, 120 ml-es üveg, 2 fázisos szívás, állítható szívási intenzitás, masszázsbetét és csendes működés
20 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21375
3,0
Zopa Comfy
Mellszívó - elektronikus, 2 fázisos szívás, állítható szívási intenzitás, masszázsbetét és LED diódák
26 990 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY8554
4,6
LOVI Prolactis 3D SOFT
Mellszívó - elektronikus, 2 fázisos szívás, állítható szívási intenzitás, gyengéd stimuláló mód, ergonomikus dizájn, időzítő az automata kikapcsoláshoz, kijelzős és csendes működés
44 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY17285
Concept OM4000 Kido Set
Mellszívó - elektronikus, 2 fázisos szívás, állítható szívási intenzitás, kijelzős és LED diódák
38 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21751
KikkaBoo Serenity
Mellszívó - elektronikus, 180 ml-es üveg, 3 fázisos szívás, állítható szívási intenzitás és csendes működés
29 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYls711
KikkaBoo Elia Kettős mellszívó
Mellszívó - elektronikus, 180 ml-es üveg, 3 fázisos szívás, állítható szívási intenzitás, kijelzős és csendes működés
37 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABYls713
bébiőrzőPihentető szülőség a TrueLife márkával A TrueLife márka számos hasznos segítséget nyújt minden újdonsült anyuka és apuka számára, amelynek köszönhetően rengeteg munkától és aggodalomtól kíméli meg őket. A TrueLife bébiőrök, mellszívók és bébiétel melegítők gondoskodnak a nyugalmadról és kisbabád jóllétéről,...

Elektromos mellszívók

A Elektromos mellszívók kategóriában összesen 41 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó elektromos mellszívók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább elektromos mellszívók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb elektromos mellszívók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: elektromos mellszívók vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ