Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

EVOLVEO NL4 Bébiőr éjszakai fénnyel és forgó kamerával

Termékkatalógus
EVOLVEO NL4 Bébiőr éjszakai fénnyel és forgó kamerával
3,7 7 értékelés
Bébiőr - képátvitel (videó), hatótávolság 0,3 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, hangjelzés térerőn kívül, alacsony energiaszint kijelzése, vox funkció, éjjellátás, sírás észlelés és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), gyerek egység tápellátása hálózati, szülői egység hálózati vagy akkumulátoros (1× Li-ion újratölthető - a csomagban)
49 290 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  EVO23_003 Termékszám:  CAM-NL4 Gyártó honlapja:
EVOLVEO NL4 Bébiőr éjszakai fénnyel és forgó kamerával 49 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

EVOLVEO NL4 Bébiőr éjszakai fénnyel és forgó kamerával

EVOLVEO Baby Monitor NL4 Bébiőr

Szeretnéd figyelemmel tartani csemetédet még akkor is, ha nem vagy közvetlenül mellette? A praktikus EVOLVEO Baby MonitorNL4 bébiőr folyamatosan szemmel tartja babádat. Digitális hang- és képátvitellel, 360°-ban forgatható kamerával és távdöntésifunkcióval rendelkezik, emellett nyílt terepen 300 méteres kültéri hatótávolsággal büszkélkedhet. A VOX funkciónak köszönhetőenenergiát takarít meg, és figyelmeztet arra, ha a baba felébred. A láthatatlan IR éjszakai fény automatikus, és segítszemmeltartani a gyermeked nappal és éjszaka is. A 4,3"-os színes LCD kijelzőn mindent kitűnően láthatsz. Gyenge fényviszonyokközött biztosan hasznosnak találod majd a választható fényerősséggel és színnekkel rendelkező színes lámpát. Az EVOLVEONL4 bébiőr további előnyei közé tartozik a beépített mikrofon és hangszóró, a hőmérséklet-érzékelő, az altatódal funkció,az alacsony elemszint megjelnítése, a hatótávolságon kívüli bébiegység jelzése. A szülői egység cserélhető nagykapacitású2600mAh akkumulátorral rendelkezik. Az EVOLVEO bébiőr a falra is felszerelhető. A mellékelt készlet segítségével pillanatokalatt üzembe helyezheted.

Dětská chůvička EVOLVEO Baby Monitor NL4


Hőmérséklet-érzékelő és automatikus sírásfelismerés 

A hőmérséklet-érzékelőnek és az automatikus sírásfelismerőnek köszönhetően az EVOLVEO NL4 bébiőr folyamatosan szemmel tartja gyermeked. Figyelmeztetést kapsz, ha a szenzor túllépi az általad kiválasztott hőmérsékleti határértéket. Abban a pillanatban, amikor a bébiőr sírást észlel, azon nyomban aktiválódik, így rögvest a babád segítségére siethetsz.

Dětská chůvička EVOLVEO Baby Monitor NL4


Az EVOLVEO NL4 bébiőr előnyei közé tartozik a láthatatlan éjszakai fény, az altatódalok lejátszása és a falra rögzítés lehetősége is.

Az EVOLVEO NL4 bébiőr egyik nagy előnye a láthatatlan éjszakai fény, így mindig szemmel tarthatod gyermeked, még akkor is, amikor nem tudsz mellette lenni. Az altatást nagyban megkönnyíti az EVOLVEO bébiőr altatódal funkciója. Kompakt méretének előnye a hordozhatóság és a helytakarékosság. Ha inkább falra szerelhető bébiőrre vágysz, használd a csomagban található készletet a falra való rögzítéshez. Ha nem szeretnéd kihasználni ezt a lehetőséget, akkor a bébiőrt a lehajtható pántok segítségével rögzítheted bárhol.Ezeket a kiegészítőket a csomag nem tartalmazza.

Dětská chůvička EVOLVEO Baby Monitor NL4

Az EVOLVEO Baby Monitor NL4 bébiőr főbb jellemzői

  • EVOLVEO NL4 bébiőr kompakt méretekkel rendelkezik a baba tökéletes megfigyeléséhez
  • Digitális hang és képátvitel
  • 480p felbontású videó
  • Kimagasló minőségű színes, 4,3"-os LCD kijelző
  • Színes éjszakai világítás, választható fényerősség és szín, valamint 360°-ban forgatható kamera és nem utolsósorban a távdöntő funkció
  • Mikrofon és hangszóró a kétirányú kommunikáció érdekében
  • 300m-es kültéri hatótáv
    A VOX funkciónak köszönhetően energitakarékos és figyelmeztet a baba ébredésére
    Automatikus láthatatlan IR éjszakai fény a baba tökéltes felügyelete érdekében éjjel és nappal is
  • A szoba hőmérsékletének ellenőrzését egy hőmérséklet-érzékelő biztosítja, ami a beállított tartomány túllépésekor figyelmeztetést küld
  • Az EVOLVEO NL4 bébiőr további előnyei közé tartozik az altatódal funkció, az alacsony elemszint jelzése, a bébiegység hatótávon kívüliségének jelzése, valamint a zajszint vizuális jelzése
  • A szülői egység nagykapacitású, 2600mAh-s akkumulátorral rendelkezik
  • A gyermekegység falra szerelhető, a szerelőkészlet a csomag tartozéka
  • Kétméteres töltőkábellel és felhajtható antennával kerül forgalomba
Dětská chůvička EVOLVEO Baby Monitor NL4

Az EVOLVEO bébiőrcsomag tartalma

  • Forgatható kamera
  • Kijelzővel ellátott szülői egység
    2 db csatlakozó
  • 2 db USB-C kábel
  • Tartó és rögzítő készlet
  • Használati útmutató

Figyelmeztetés

Ne feledd, hogy a baba magára billentheti az EVOLVEO Baby Monitor NL4 bébiőr kamerát, ennek következtében pedig megsérülhet. Ezért a bébiőrt mindig úgy szereld fel, hogy elkerüld az ilyen helyzeteket. Továbbá a tápkábel is veszélyt jelenthet a kicsikre nézve, ezért azt úgy rögzítsd, hogy a baba ne akadjon bele, vagy más módon ne veszélyeztethesse magát.


Paraméterek

Összehasonlít

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Használat
Beltéri Kész!

Használat

Használat
Biztonsági rendszer Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
0,3 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Hálózat (230 V), Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Hálózat (230 V) Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Hangjelzés térerőn kívül, Alacsony energiaszint kijelzése, Vox funkció, Éjjellátás, Sírás észlelés, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!

Elemek

Elemek típusa
Li-ion újratölthető Kész!
Elemek száma
1 db Kész!
Elemek mellékelve
Igen Kész!
Több paraméter

Az EVOLVEO 2005 óta van jelen a piacon, és fő termékei közé tartoznak a digitális otthon, a személyi elektronika és a játéktárgyak. A márka elsősorban a szórakoztató elektronika és az informatika iránt érdeklődő férfiakra összpontosít. Olyan divatos termékeket kínál, amelyek különösen az ár tekintetében felveszik a versenyt a nagy globális márkák kínálatával. Az EVOLVEO nemzetközi csapata több mint tíz országban biztosítja a fejlesztést, a forgalmazást és a szervizelést.


Hivatalos márkaszerviz Evolveo Hivatalos márkaszerviz
Ha a terméket közvetlenül egy hivatalos szervizközpontba szállítod, jelentősen lerövidül a javítási idő. További információkért kattints ide.
Evolveo műszaki támogatás Műszaki támogatás
A műszaki támogatással kapcsolatos további információkért kattints ide.

Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: EVOLVEO NL4 Bébiőr éjszakai fénnyel és forgó kamerával Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVOLVEO NL4 Dětská chůvička s nočním světlem a otočnou kamerou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dětská pestúnka s nočným svetlom a otočnou kamerou EVOLVEO NL4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Babyphone mit Nachtlicht und drehbarer Kamera EVOLVEO NL4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Babyphone mit Nachtlicht und drehbarer Kamera EVOLVEO NL4.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ