30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

GARNIER BIO citromfű

Termékkatalógus
GARNIER BIO citromfű
4,5 2 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag
Kód:  VBAL546 Termékszám:  8592807326442 Gyártó honlapja:

GARNIER BIO citromfű

A Garnier világszerte sikeres és népszerű márkájú test-, bőr- és haj-kozmetika. A Garnier ajándékkészlet intenzív tisztító gélt és kiegyensúlyozó hidratáló krémet tartalmaz, a Garnier BIO citromfű tanúsítvánnyal ellátott termékeit az ökológiai bőrápoláshoz. A mosógél tökéletesen mélyen megtisztítja a bőrt, ugyanakkor megakadályozza annak kiszáradását. A hidratáló krém a normál és a kevert bőr optimális hidratálását biztosítja, miközben hatékonyan küzdi a túlzott fényét. A BIO citromfű termékcsalád mélyen hidratálja a bőrt és elnyomja a túlzott faggyútermelést. Ajándékkészlet a normál és a vegyes bőr szép és friss megjelenéséhez.

A GARNIER BIO citromfű ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Vonzó ajándék szett nők számára, minőségi bio kozmetikumokkal, GARNIER
  • A tisztító gél méregteleníti, mélyen tisztítja és megakadályozza a kiszáradást
  • A hidratáló arckrém mélyen hidratálja és regenerálja
  • A gél és a krém egyaránt elnyomja a túlzott faggyúképződést és megakadályozza a bőr csillogását
  • Mindkét készítmény alkalmas normál vagy kombinált bőrre
  • Magas természetes hatóanyag-tartalom, kellemes illatú citrusfélék és gyógynövények
  • GARNIER BIO citromfű ajándékkészlet - tanúsított szerves bőrápolás

GARNIER Bio citromfű Detox gélmosó 150 ml

A Garnier márkájú citromfű tisztító zselé méregteleníti, nyugtatja, megszünteti az irritációt, eltávolítja a mélyen lerakódott szennyeződéseket, miközben megakadályozza a bőr kiszáradását. Mindezt a biogazdálkodásból származó természetes összetevők segítségével. A citrusfélék és a gyógynövények illata van.

Hatóanyagok:
Szerves citromfű olaj - hidratálja a bőrt és segít megelőzni a száradást, méregteleníti
Szerves búzavirág víz - frissíti a fáradt bőrt

Tisztító gél használata:
Rendszeresen használja reggel és este. Vigyen fel egy kis mennyiségű gélt a nedves bőrre, és körkörös mozdulatokkal ujjaival vagy speciális kefével masszírozza be a bőrt. Kerülje a szem környékét, kerülje a szembe jutást. Alaposan öblítse le vízzel és szárítsa meg.

GARNIER Bio citromfű napi hidratáló 50 ml

Vigyázzon a bőrére növények erejével, hogy tökéletes állapotban maradjon. A Garnier Bio krém a nap folyamán hidratálja, frissíti és kiegyensúlyozza az olajos zónákat. Az egyedülálló recept a citromfű, az aloe vera és a növényi glicerin organikus illóolajait tartalmazza. A citromfű tápláló és hidratáló krém ideális normál és kombinált bőrre.

Hatóanyagok:
Szerves citromfű olaj - hidratálja a bőrt és segít megelőzni a száradást, méregteleníti
Aloe vera - a bőr mélyen regenerálódik
Glicerin - hidratáló hatás, hosszú távú védelmet nyújt a szárítás ellen

A bőrkrém használata:
Minden reggel vigye fel a krémet a megtisztított bőrre, óvatosan, körkörös mozdulatokkal dörzsölje és hagyja, hogy felszívódjon.

Összetétel

Tisztító gél:
Aqua, szacharóz *, Coco-Betain, Glicerin, Coco-Glükozid, Dinátrium-Cocoyl Glutamate Xanthan Gum, Cymbopogon Schoenanthus Oil *, Centaurea Cyanus Virágvíz *, Nátrium-klorid, Nátrium-Cocoyl Glutamát, Arginin, Propanediol, Citromsav Eugenol, Limonene, Citral, Parfüm / Illat

Testápoló krém:
Hordeiu Vulgare törzsvíz, aqua / víz, dicaprylil-karbonát, glicerin, Coco-Caprylate / Caprate, Alkohol-denat., Szenegália akácmézga, Zea Mays keményítő / kukoricakeményítő, Cymbopogon Schoenanthus olaj, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Centaurea , Helianthus Annuus mag / napraforgómag-olaj, kókusz-betain, propándiol, karrageen, citridsav, xantángumi, tokoferol, nátrium-benzoát, szalicilsav, linalool, geraniol, Eugenol, limonén, citrális, benzil-alkohol, parfüm / illatanyag

Csomag tartalma:
GARNIER Bio citromfű Detox gélmosó 150 ml
GARNIER Bio citromfű napi hidratáló 50 ml

Paraméterek

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNIER BIO citromfű Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER BIO Lemon Grass. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNIER BIO Lemon Grass.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ