30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

GARNIER Fructis Hair Food Box

Termékkatalógus
GARNIER Fructis Hair Food Box
5 3 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - a haj regenerálására, hidratálására és revitalizálására, aloe vera lével gazdagítva, a készlet tartalma: sampon 350 ml és maszk 390 ml, normál és száraz hajra alkalmas
Kód:  KSDS1447 Termékszám:  8592807431597 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

GARNIER Fructis Hair Food Box

A GARNIER Fructis Hair Food Box ideális ajándék minden nő számára. A GARNIER Fructis Hair Food szettel te is élvezheted az erős, fényes és gyönyörű hajat. A termékeket Aloe levével gazdagították, amely hidratáló és tápláló hatású. A termékek biztosítják a haj számára a szükséges tápanyagokat, hidratálják és erősítik a hajszálakat. Ráadásul az Aloe különleges illata elkísér, és teljesen elvarázsol. A GARNIER Fructis Hair Food szettben egy sampont és egy hajmaszkot találsz. A termékek 100%-ban vegánok, hiszen nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, és nem tesztelték őket állatokon. Az ajándékkészlet kiváló meglepetés lehet. 

A GARNIER Fructis Hair Food Box ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A GARNIER Fructis Hair Food Box ajándékcsomag legfontosabb jellemzői
  • Az ajándékcsomag egy sampont és egy hajmaszkot tartalmaz a GARNIER Fructis Hair Food Aloe termékcsaládból
  • A termékek erőt és fényt adnak a hajnak
  • A Fructis Hair Food Aloe normál és száraz hajra alkalmas
  • A GARNIER Fructis Hair Food Box készlet termékeivel hajad ragyogó, életteli és regenerált lesz
  • Az Aloe leve intenzíven hidratálja és regenerálja a hajat annak teljes hosszában
  • A maszk 3 felhasználási lehetőséggel rendelkezik: kondicionáló, pakolás vagy öblítésmentes kezelés
  • 100%-ban vegán - nem tartalmaz állati eredetű összetevőket, nem tesztelték állatokon
  • A termékek szilikonoktól, parabénektől és mesterséges színezékektől mentesek
  • A készlet kiváló ajándék lehet

A GARNIER Fructis Hair Food Hydrating Aloe Vera 350 ml-es sampon 

Biztosíts a hajad számára egy jó adag hidratálást a Garnier Fructis Hair Food Aloe Vera samponnal. A formulát Aloe vera lével dúsították, amely hidratáló, gyulladáscsökkentő és tápláló tulajdonságokkal rendelkezik. A hatóanyagok erősítik a haj szerkezetét, megőrzik a hajszálak egészségét és ellenállhatatlan fényt kölcsönöznek. Ezenkívül a sampon nem tartalmaz szilikonokat, parabéneket vagy mesterséges színezékeket. Könnyű habot képez, amely gyengéden mossa és hidratálja a hajat anélkül, hogy elnehezítené azt. 

A GARNIER Fructis Aloe Hair Food 390 ml-es pakolás

Használd ki a GARNIER Hair Food termékcsalád legújabb innovációját, és kényeztesd hajadat gazdag táplálással és regenerálással. A maszk intenzív hidratálást biztosít a normál és száraz haj számára. A természetes ápolószer Aloe vera kivonattal és növényi olajok keverékével új életerővel tölti fel a hajat, helyreállítja a hajvégeket és ragyogó fényt biztosít. A maszknak 3 felhasználási módja lehetséges: kondicionáló, maszk vagy öblítés nélküli kezelés.


Összetétel

A sampon összetétele:
AQUA / VÍZ NÁTRIUM-LAURIL-SZULFÁT KÓKUSZ-GLÜKOZID KÓKUSZ-BETAIN ALOE BARBADENSIS LEVÉLLÉ COCOS NUCIFERA OLAJ / KÓKUSZOLAJ GLICERIL-OLEÁT TRIETIL-CITRÁT LECITIN NÁTRIUM-KLORID NÁTRIUM-HIDROXID HIDROGÉNEZETT PÁLMA GLICERIDEK CITRÁT HIDROXIPROPIL GUAR HIDROXIPROPIL-TRIMÓNIUM-KLORID CITROMSAV TOKOFEROL ASZKORBIL-PALMITÁT KÁLIUM-SZORBÁT NÁTRIUM-BENZOÁT SZALICILSAV LINALOOL GERANIOL CITRONELLOL PARFUM / ILLATANYAG (F. I. L. C243180/1).

Maszk összetétele:
Aqua/víz, Cetearyl alcohol, Glicerin, Isopropyl myristate, Sztearamidopropil-dimetilamin, Glicin szójaolaj/szójaolaj, Aloe barbadensis levéllé, Helianthus annuus magolaj/napraforgómagolaj, Vitits Vinifera gyümölcskivonat/szőlő gyümölcskivonat, Kókusz-kaprilát/kaparát, Cocos nucifera olaj/kókuszdió olaj, Hidroxi-propil-guaár-hidroxi-propil-trimónium-klorid, Caprylyl glycol, Citric acid, Borkősav, Cetil-észterek Kálium-szorbát Nátrium-benzoát, Szalicilsav, Karamell, Linalool, Geraniol, Citronellol, Benzyl alcohol, Sodium hydroxide, Parfüm/illat.

Paraméterek

Típus
Női Kész!
Használat
Nőknek Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Használat

Használat
Nőknek Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GARNIER Fructis Hair Food Box Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Fructis Hair Food Box. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GARNIER Fructis Hair Food Box.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ