Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

JOHNSON'S BABY kidörzsölés elleni krém, 100 ml

Termékkatalógus
JOHNSON'S BABY kidörzsölés elleni krém, 100 ml
5 1 értékelés
Popsikrém – lemosható, űrtartalom: 100 ml, nyugtató és hipoallergén, alsó korhatár: 0 éves kortól, érzékeny (sensitive) és csecsemő bőrre, összetétel: parabén mentes
Kód:  BABY7825 Termékszám:  3574660638417

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JOHNSON'S BABY kidörzsölés elleni krém, 100 ml

Szeretnél hatékonyan gondoskodni gyermeked bőréről? Próbáld ki a JOHNSON'S BABY Nappy Cream popsikrémet. A baba érzékeny bőréhez fejlesztették ki, amely extra védelmet igényel a pelenkakiütéssel szemben. Közvetlenül az első használat után azonnali kényelmet biztosít a gyermeknek. Kímélő összetételű, hatékony és biztonságos gondoskodást biztosít az újszülöttnek, a bőr természetes fejlődését figyelembe véve.

A JOHNSON'S BABY Nappy Cream popsikrém legfontosabb jellemzői

  • A JOHNSON'S BABY popsikrémet az újszülöttek bőréhez fejlesztették ki
  • Azonnali kényelmet biztosít
  • Gyorsan védőréteget képez a bőrön
  • A JOHNSON'S BABY krém hipoallergén
  • Nagyon könnyű a textúrája, így könnyen kenhető, anélkül, hogy kidörzsölné a bőrt

Azonnali kényelem a baba bőrének a JOHNSON'S BABY krémmel

A JOHNSON'S BABY popsikrém gyorsan létrehoz egy védőréteget, amely megvédi a bőrt az irritációtól és segít helyreállítani a bőr természetes védőrétegét. Kifejezetten az újszülöttek bőréhez fejlesztették ki, tehát hipoallergén, ezért akár minden nap használható. A JOHNSON'S BABY krém nagyon könnyű textúrával büszkélkedhet, így könnyebb a krémet kenni, ugyanakkor nem dörzsöli ki a bőrt.

JOHNSON'S BABY krém az egészséges bőrért

A JOHNSON'S BABY popsikrém segít megvédeni az újszülött bőrét. Ugyanakkor a gyakori pelenkázás is fontos, különösen akkor, ha a gyermeknek hasmenése van. Minden pelenkázás alkalmával alaposan mosd le a baba bőrét, tisztítsd meg és hagyd teljesen megszáradni. Ezután használd a popsikrémet. Ettől egészséges marad a baba bőre és a baba kényelemben érezheti magát. Ha gyermekednek súlyos pelenkakiütése van, fordulj orvoshoz.

Összetétel:
Aqua, Zinc oxide, Isopropyl palmitate, Dicaprylyl carbonate, Lanolin, C12-15 alkyl benzoate, Glycerin, Polyglyceryl-2 dipolyhydroxystearate, Butyrospermum parkii butter, Polyglyceryl-3 diisostearate, Magnesium sulfate, Helianthus annuus seed oil, Magnesium aspartate, Olea europaea leaf extract, Potassium aspartate, Propylene glycol, Sarcosine, Avena sativa kernel extract, Sodium cocoyl amino acids, Zinc stearate, Tocopherol, Tocopheryl acetate, Parfum

Alkalmazás:
Minden pelenkázás alkalmával tiszta, száraz bőrre vidd fel vékony rétegben a JOHNSON'S Baby popsikrémet, amely megvédi a bőrt a pelenkakiütéstől.

Paraméterek

Űrtartalom
100 ml Kész!
Tömeg
100 g (0,1 kg) Kész!
Típus
Lemosható Kész!
Bőrtípus
Atópiás és ekcémás, Érzékeny Kész!
Hatás
Bőrnyugtató Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

Tömeg

Tömeg
100 g (0,1 kg) Kész!

Típus

Típus
Lemosható Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Atópiás és ekcémás, Érzékeny Kész!

Hatás

Hatás
Bőrnyugtató Kész!

Ajánlott

Alsó korhatár
0 éves kortól Kész!

Hatás

Hatás
Nyugtató, Hipoallergén Kész!

Típus

Bőrtípus
Érzékeny (sensitive), Baba Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes pelenkázás kategóriánkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JOHNSON'S BABY kidörzsölés elleni krém, 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOHNSON'S BABY Krém proti opruzeninám 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JOHNSON'S BABY Nappy Cream 100 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ