A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

LABEL.M tengeri só spray 50 ml

Termékkatalógus
LABEL.M tengeri só spray 50 ml
4,5 2 értékelés
Hajspray - női, dús hatás, normál hajra, - 49 800 Ft/1 l
Kód:  KSVL1782 Termékszám:  5060059573226

LABEL.M tengeri só spray 50 ml

A LABEL.M tengeri sós hajspray egy speciális kozmetikai termék, amely térfogatot és formát ad a hajnak. Úgy tervezték, hogy egyedi frizurákat tervezhess különleges textúrákkal. Segítségével szexi, kusza megjelenést hozhatsz létre matt kivitelben. Ez a hajlakk tengeri moszatkivonatokat és tengeri sót tartalmaz, és most egy praktikus mini-zsákba került.

A professzionális és minőségi hajformázó termék fodrászszalonokban és otthon is használható. A termék nem tartalmaz szulfátokat. A termékben alkalmazott különleges technológia tökéletesen védi és kezeli a hajad. Biztosíts a hajad számára professzionális termékeket, és alkoss olyan frizurát, amit mindenki irigyel!

Hatóanyagok:

  • A tengeri moszat kivonat táplálja a hajat.
  • A tengeri só segít a haj formázában
  • A hidegvíz kivonat azt jelenti, hogy a készítményben lévő természetes hatóanyagokat a hideg folyamat során kapják meg. Az eljárás során keletkező hideg gőz megőrzi a kivonat komponenseinek a maximális értékét, mivel az eredeti anyagokat nem szabad rendkívül magas hőmérsékletnek kitéve kezelni. Az ebben a folyamatban használt víz a Florida Springs természetes tavából származik, amely év közben harminc fokos.
  • Az Enviroshield Complex védi a hajat kívülről a környezeti hatásoktól, mint például a nap, a szél vagy az eső. A hőkezelés miatt a haj károsodik, így a kiváló antioxidáns védi a színt a fakulástól, optimalizálja a ragyogást és megvédi az UVA / UVB sugarak negatív hatásaitól.

Hajtípus:

Minden hajtípusra használható

Használat:

Haj formázására

Térfogat:

50 ml

Összetevők:

Aqua (víz / Eau), tengeri só / Maris Sal / tengeri só, Polysorbate 20, alga kivonat, tengeri süllő kivonat / Maris Limus / tengeri kivonat, Macrocystis Pyrifera kivonat, bambusz vulgaris levél / szárextraktum, hidrolizált búzavédő, Quaternium -79 Hidrolizált szójafehérje, búza-aminosavak, propilén-glikol, fenoxi-etanol, metil parabén, propil parabén, illat / parfüm, Malpighia Glabra (Acerola) gyümölcskivonat, Olea Europaea olajbogyó-kivonat, Persea Gratissima (avokádó) -15, benzofenon-4.

Paraméterek

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Haj típusa
Normál Kész!
Űrtartalom
50 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
50 ml Kész!

Hatás

Hatás
Dúsító Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LABEL.M tengeri só spray 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LABEL.M Sea Salt Spray 50 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LABEL.M Sea Salt Spray 50 ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ