0% splátky Siguro Akvizice ApF HU

LACTOVIT Lactooil Intenzív ápolás 2 × 400 ml

Termékkatalógus
LACTOVIT Lactooil Intenzív ápolás 2 × 400 ml
Testápoló bőrtípus: száraz, hatás: tápláló - 2 431,25 Ft/1 l
Kód:  TM484ss Termékszám:  TM484ss Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LACTOVIT Lactooil Intenzív ápolás 2 × 400 ml

Kényeztesd magad a testápolás legjobbjával a LACTOVIT Lactooil Intenzív ápolás testápoló formájában, amely a tej emberi bőrre gyakorolt jótékony hatásán alapszik, és LACTOSOMAS, vagyis az egyedülálló tej mikrokapszuláknak köszönhetően átfogó, mély hidratációt biztosít a bőr számára . Használatával a bőr puhábbá és rugalmasabbá válik. A tejből nyert vitaminok, fehérjék és tápanyagok, amelyek LACTOVIT Lactooil segít a bőr regenerálásában és táplálásában. Ezenkívül az ápoló testápoló mandulaolajjal dúsított, amely táplálja és revitalizálja a bőrt. A LACTOVIT Lactooil Intenzív ápolás testápoló alkalmazásával bőröd megkapja a szükséges gondoskodást, amelyet megérdemel. Ideális száraz bőrre. 

A LACTOVIT Lactooil Intenzív ápolás testápoló (2 × 400 ml) legfontosabb tulajdonságai

  • Egyedi LACTOSOMAS tej mikrokapszulákat tartalmaz
  • Kimutatható eredmények: egészségesebb, puhább és rugalmasabb bőr
  • Mandulaolajjal táplálja és revitalizálja a száraz bőrt
  • Védi a bőrt a külső faktorok negatív hatásaitól(stressz, hideg, piszok, fizikai aktivitás, kémiai hatások)
  • LACTOVIT Lactooil testápoló kellemes, finom illattal és semleges pH-értékkel rendelkezik
  • Magas hidratáló, regeneráló és táplálási tulajdonságok
  • A tejből származó vitaminok, tápanyagok és fehérjék aktív hatása
  • A LACTOVIT Lactooil Intenzív ápolás parabének nélkül készül

Hatóanyagok:
Tejfehérjék - gazdag aszparaginsavban és glutaminsavban, hatékonyan hidratálják és puhítják a bőrt.
Napraforgóolaj - minden bőrtípusra alkalmas, jelentős bőrpuhító és regeneráló hatású, stimulálja a bőr vérkeringését és segíti a bőrbetegségek gyógyulását, hidratál.
Mogyoróolaj - megnyugtatja, puhítja, lágyítja és regenerálja a bőrt, fenntartja a bőr természetes nedvességtartalmát.
Mandulaolaj - ellátja a bőrt esszenciális zsírsavakkal, mélyen behatol a bőrbe, vitaminokat (A, B, C, E) és ásványi anyagokat biztosít, hidratálja a bőrt, védőréteget hoz létre, amely megvédi a bőrt a külső behatásoktól.
E-vitamin - rendkívül erős regeneráló és antioxidáns hatással rendelkezik, védi a sejteket és a bőrt, és lassítja annak öregedését, megkönnyíti az ajkak bőrének regenerálódását, táplál.

Összetétel: 
Aqua (water), Glycerin, Paraffinum liquidum (mineral oil), Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Cetyl palmitate, Cetearyl ethylhexanoate, PEG-100 stearate, Dimethicone, Prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, Corylus avellana (hazel) seed oil, Lecithin, Hydrolyzed milk protein, Rosa moschata seed oil, Zea mays oil, Calcium pantotenate, Inositol, Retinol, Biotin, Steatic acid, Palmitic acid, Carbomer, Disodium edta, Triethanolamine, Alcohol denat., Propanediol, Tocopherol, Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Tocopheryl acetate, Parfum (fragrance), Benzyl salicylate, Coumarin, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl urea, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Glycine, Sodium lactate, Sodium citrate, CI 19140 (yellow 5), CI 17200 (red 33).

Alkalmazás: 
Vidd fel a testápolót a bőrre, és egyenletesen oszlasd el, amíg teljesen beszívódik. A testápolót mindennapi használatra tervezték.

Bőrtípus: 
Száraz bőr

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LACTOVIT Lactooil Intenzív ápolás 2 × 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LACTOVIT Lactooil Intenzivní péče 2 × 400 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LACTOVIT Lactooil Intenzívna starostlivosť, 2× 400 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ