AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

OLAPLEX Set I.

Termékkatalógus
OLAPLEX Set I.
Hajápoló szett - tartalma: No. 3 Hair Perfector 100 ml + No. 4 Bond Maintenance Shampoo 250 ml + No. 5 Bond Maintenance Conditioner 250 ml
25 490 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSVL3495s Termékszám:  KSVL3495s
OLAPLEX Set I. 25 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

OLAPLEX Set I.

A kedvező áru OLAPLEX. Set I termékek készlete tartalmazza a No. 3 Hair Perfector 100 ml, a No. 4 Bond Maintenance Shampoo 250 ml a és a No. 5 Bond Maintenance Conditioner 250 ml készítményeket, amelynek együttese átfogó hajápolás nyújt.

Az OLAPLEX Set I. fő jellemzői

  • Professzionális hajápoló termékek készlete
  • Tartalmazza az OLAPLEX No. 3 Hair Perfector, OLAPLEX No. 4 Bond Maintenance Shampoo a No. 5 Bond Maintenance Conditioner termékeket
  • Szabadalmaztatott OLAPLEX technológia a haj regenerálásáért és táplálásáért
  • Páratlan termékek, amelyek megerősítik a hajszálakat
  • Az OLAPLEX Set I. készlet minden hajtípusra alkalmas, még sérült hajra is
  • Ideális ápolás a festett, szőkített, hajszárítóval vagy hajvasalóval hőkezelt hajra
  • Rendszeres használat esetén táplálja és hidratálja a hajat, helyreállítja az egészségét és fényét
  • Támogatja a fejbőr és az egész haj egészségét
  • Parabénektől, szulfátoktól, ftalátoktól mentes összetétel

Olaplex No. 3 Hair Perfector 100 ml

Hajápoló termék, amely egyedülállóan regenerálja a festett és kémiailag sérült hajat. A megújító ápolás mérsékli a haj sérülését hajfestés után, mivel olyan formulát tartalmaz, amely megsokszorozza és helyreállítja a felbomlott diszulfid kötéseket. Ennek eredményeként nemcsak a hajszálak felületén ápolja a hajszálakat, hanem közvetlenül regenerálja a sérült kötéseket. Emellett segít megőrizni a haj színének tartósságát is illetve védi a hajszálakat hajfestés vagy kémiai kezelés esetén. Az OLAPLEX No. 3 Hair Perfector regenerálja a sérült hajszálakat és helyreállítja a haj természetes szépségét.

OLAPLEX No. 4 Bond Maintenance Shampoo 250 ml

Az OLAPLEX No. 4 Bond Maintenance Shampoo hidratáló és ápoló sampon olyan szabadalmaztatott technológiával készült, amely helyreállítja, megerősíti és hidratálja a hajat és természetes fényt kölcsönöz. Minden hajtípusra alkalmas, beleértve a hajfestés vagy szőkítés miatt sérült hajat is. A samponban található aktív hatóanyagok nem csak kivételes ápolást biztosítanak a hajnak, hanem elsősorban belülről állítják helyre a hajszálakat. A sampon rendszeres használatával növelhető a hajszálak ellenállása, rugalmassága és ereje. Megszűnik a hajszálak töredezettsége, nem veszítenek a természetes színűkből és ragyogásukból.

Összetétel :
Water, Cetearyl Alcohol, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetyl Alcohol,Octyldodecyl Ricinoleate, Quaternium-91, Cetrimonium Chloride, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, Behentrimonium Chloride, Glycerin, Cetyl Esters, Isododecane, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Fragrance, Panthenol, Phospholipids, Dimethicone PEG-7 Isostearate, Pseudozyma Epicola/Argania Spinosa Kernel Oil Ferment Filtrate, Pseudozyma Epicola/Camellia Sinensis Seed Oil Ferment Extract Filtrate, Tocopheryl Linoleate/Oleate, Quaternium-95,Propanediol, Punica Granatum Extract, Morinda Citrifolia Fruit Extract, PEG-8, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Camellia Sinensis Seed Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Disodium EDTA, Polysilicone-15, C11-15 Pareth-7, Hydroxypropyl Guar, Glycine Soja (Soybean) Oil, PEG-45M, PEG-7 Amodimethicone, Amodimethicone, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Laureth-9, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, PEG-4, Phenoxyethanol, Hexyl Cinnamal

No. 5 Bond Maintenance Conditioner 250 ml

A haj hidratálását és ragyogását szolgáló regeneráló kondicionáló a szabadalmaztatott bis-aminopropyl diglycol dimaleate aktív hatóanyaggal készült. A kondicionáló megújítja, megerősíti és hidratálja a hajat annak elnehezítése nélkül. Bármilyen hajtípus számára alkalmas. Nem tartalmaz szulfátokat, parabéneket vagy glutént.

Az Olaplex termékek eredeti kémiai képlete

Dr. Eric Pressly és Dr. Craig Hawker, a világ vezető anyag- és kémiai szakértői egy olyan kémiai alkotóelemet találtak fel, amely szilikon és ásványi olajok nélkül állítja helyre azokat a diszulfid kötéseket, amelyek felbomlottak például egy kémiai kezelés során. Ez a szabadalmaztatott anyag helyreállítja és megerősíti a hajszálak belső szerkezetét illetve gondoskodik a haj hidratálásáról és természetes fényéről. Az Olaplex technológiájú termékek használatával megbízható módon teheted a hajadat erősebbé és ellenállóbbá a göndörödés, töredezés és más sérülésekkel szemben, illetve összességében egészségesebbé. Tehát hogyha a hajad mechanikai vagy kémiai kezeléstől sérült, megoldást találhatsz a problémáidra, amelynek neve Olaplex.

Hatóanyagok:

  • Bis-aminopropyl diglycol dimaleate - olyan molekulalánc, amely megerősíti azon hajszálak belső szerkezetét, amelyek előzetesen kémiai kezelés vagy a hajszárító és hajvasaló gyakori használata miatt megsérültek - regenerálja, megerősíti, hidratálja és természetesen fényessé teszi az így elvékonyodott és eltöredezett hajszálakat.
  • Kókuszalapú felületaktív anyagok - gyengéden tisztítja meg a hajat a haj kiszárítása nélkül, könnyed és tiszta hajat eredményez
  • Ecetsav - megtisztítja a fejbőrt és megakadályozza a korpa kialakulását, természetes ragyogást kölcsönöz a hajnak

Paraméterek

Összehasonlít
Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Összetétel jellemző
Parabénmentes Kész!
Hatás
Hidratáló hatás, Regeneráló hatás Kész!
Haj típusa
Sérült Kész!

Sampon típusa

Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Összetétel

Összetétel jellemző
Parabénmentes Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló hatás, Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Sérült Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
600 ml Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Professzionális kozmetikum Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OLAPLEX Set I. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLAPLEX Every Day Hair Care Set 600 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OLAPLEX Set I..
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ