A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

OLD SPICE Lagoon 100 ml

Termékkatalógus
OLD SPICE Lagoon 100 ml
5 7 értékelés
Aftershave - normál bőrre, nyugtatja az irritált arcbőrt
Kód:  HOL078 Termékszám:  5000174440287 Gyártó honlapja:

OLD SPICE Lagoon 100 ml

Amikor egy férfi Old Spice Lagoon-t használ, gyakran előfordul, hogy teljesen megbódítja a káprázatos frissesség. Ezért ha egy jól ápolt és üde illatú, ámbár kissé összezavarodott férfi jön velünk szembe az utcán, nagy valószínűséggel egy újdonsült Old Spice Lagoon használóval van dolgunk. Persze más okai is lehetnek annak, hogy az illető elveszítette a fejét, ezért nem árt az elővigyázatosság!  Az Old Spice a kozmetikai termékek széles választékát kínálja az olyan férfiak számára, akik a dinamikus és konvencióktól mentes élet hívei.  A szabadság fűszeres illata.

Legfontosabb jellemzők

  • A szaglás egy ősi és titokzatos érzék, amely emlékeket és érzelmeket ébreszt. Ezért amikor az Old Spice frissítő illatát paskolod magadra, az juthat eszedbe, hogy épp az óceán habjait szeled jet ski-vel, és a yachtod felé igyekszel, ahol álmaid nője vár egy hűs pohár borral, hogy aztán közösen nézhessétek meg a naplementét. Vagy a haverokkal egy focimeccset. Te melyik emlket idézed föl ma?
  • Borotválkozás után felfrissíti az arcbőrt. Az Old Spice Lagoon illatával elnyújtózhatsz egy gyöngyöző vízű medence szélén, ahol az óceán felől érkező finom fuvallat simogatja arcodat é
  • Használd az Old Spice borotválkozás utáni arcszeszt a borotválkozás vagy zuhanyozás után, vagy amikor egyszerűen  csak hűs felfrissülésre vágysz!
  • Az Old Spice borotválkozás utáni arcszesz segít az apró vágások és horzsolások begyógyulásában.
  • Legyen olyan illatod, amely az óceáni fuvallatra és a szabadságra emlékeztet.
  • Hűsít, élénkít, felfrissít.

összetevők

Alcohol Denat., Water, Propylene Glycol, Fragrance, Benzyl Alcohol.

biztonság

Ne alkalmazzuk sérült, vagy irritált bőrön! Kiütés esetén függesszük fel a termék használatát! Gyermekek elől elzárva tartandó.                                                             • Száradásig gyúlékony.

  • Ne használjuk tűz, nyílt láng, vagy hősugárzó eszköz közelében!
  • Ne tároljuk 37°C fölötti hőmérsékleten!

Paraméterek

Bőrtípus
Normál Kész!
Típus
Arcvíz borotválkozás után Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Típus

Típus
Arcvíz borotválkozás után Kész!
Megjegyzés:
Termékek: OLD SPICE Lagoon 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OLD SPICE Lagoon 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLD SPICE Lagoon 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OLD SPICE Lagoon 100 ml.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ