AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Összecsukható babaágyak

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Alak
Ovális
(2)
Kerek
(1)
Szögletes
(132)
Tulajdonságok
Állítható alsó rész
(37)
Összedőlést megakadályozó rendszer
(98)
Összecsukható
(111)
Állítható ágyrács
(3)
Áthelyezhető oldalfalak
(3)
Ágyhoz
(10)
Állítható magasságú
(2)
Felszereltség
Pelenkázó pult
(16)
Tárhely
(19)
Ágyrács
(3)
Matrac
(114)
Szúnyogháló
(11)
Szín
Antracitszürke
(3)
Bézs
(11)
Fehér
(2)
Fekete
(2)
Piros
(2)
Grafit
(1)
Mentol
(1)
Kék
(13)
Rózsaszín
(12)
Ezüst
(1)
Szürke
(77)
Sötétkék
(1)
Sötétszürke
(1)
Türkizkék
(3)
Zöld
(6)
Sárga
(4)
Oliva
(3)
Szélesség
50 cm
120 cm
-
Hossz
60 cm
129 cm
-
Szűrés

Az összecsukható babaágy ideális mindazok számára, akik szeretnek utazni, és maximális kényelmet szeretnének gyermeküknek. Ez a típusú kiságy azonban otthoni használatra is alkalmas, például a nappaliban való pihenésre. Milyen különleges összecsukható gyerekágy található a kínálatunkban, és mi a fontos a kiválasztásakor? Olvass tovább!

Tovább

Az összecsukható babaágy alkalmas utazáshoz, de akár a nappaliban is használható

Ha gyakran utazol, és szeretnéd, hogy gyermekeid utazás közben is jól és kényelmesen aludjanak, akkor az összecsukható gyerekágy ideális számodra. Összecsukható mechanizmusának köszönhetően könnyen bepakolható az autóba, és bárhová elvihető. Az összecsukható kiságy azonban otthoni használatra is alkalmas - elhelyezheted például a nappaliban, hogy a gyermeked mindig veled legyen, vagy bárhová magaddal viheted.

Mekkora egy összecsukható babaágy?

Méretét tekintve az összecsukható gyerekágy általában a klasszikus mérettel rendelkezik, ami körülbelül 60 × 120 cm, de kisebb változatok is kaphatók, körülbelül 70 × 90 cm-es méretben. Valószínűleg különböző atipikus méreteket is találhatsz a kínálatban, de a fent említett változatok a leggyakoribbak. Az összecsukható kiságy tényleges méretei valamivel magasabbak.

i

Ne felejtsd el megnézni az összecsukható babaágy méreteit. Ezek mérete körülbelül 70-80 × 20-30 cm, de természetesen ez függ az adott modell méretétől is.

Az összecsukható babaágy különböző anyagokból készülhet

A legtöbb esetben az összecsukható babaágy fémszerkezettel rendelkezik, amelyet tartós szövethuzatba burkolnak. A szövet általában vastagabb a széleken és a sarkokon, és általában hálót találsz a felület körül, amely biztosítja a légáteresztést a belső mozgás során. Bizonyos esetekben a csecsemőknek szánt összecsukható gyermekágy tartós műanyag szerkezettel rendelkezhet.

Mi a helyzet a formával? A klasszikus vagy a különleges ovális összecsukható babaágy kerül inkább előnybe?

Az összecsukható babaágy leggyakrabban négyzet alakú, lekerekített sarkokkal, és klasszikusan lábakon áll. Vannak azonban olyan ovális kiságyak is, amelyek közvetlenül a földön fekszenek - ezek úgy néznek ki, mint a baba sátrak, és strandsátorként is használhatók, amit utazáskor értékelni fogsz. A funkcionalitás szempontjából a forma egyébként lényegtelen.

Utazóágy 25 kg-ig
Klasszikus összecsukható babaágy

Utazóágy matraccal
Ovális összecsukható babaágy

Az összecsukható babaágy tipikus jellemvonásai

Az összecsukható gyerekágy az összecsukható mechanizmuson kívül, amely természetesen biztosítva van a spontán összecsukódás ellen, más különleges tulajdonságokkal is rendelkezik. Melyek ezek?

  • A baba életkorának megfelelően állítható a fekvőfelület. Születéskor felül van, később egyre lejjebb és lejjebb helyezheted.
  • A lehajtható oldalak jobb kapcsolatot tesznek lehetővé a babával, ráadásul a baba magától is ki tud mászni az összecsukható kiságyból.
  • Az oldalak leszerelhetősége különösen azoknak a szülőknek tetszik, akik a kiságyat közvetlenül az ágy mellett szeretnék elhelyezni.
  • A kerekek előnyt jelentenek, mivel a kiságyat könnyedén mozgathatod, ahová csak szeretnéd.

Az összecsukható kiságy mellé minőségi matrac is jár

Nem kell aggódnod amiatt, hogy az összecsukható gyermekágy nem nyújt elég kényelmet a babádnak. A benne lévő matrac ugyanis olyan minőségű, hogy elősegítse az egészséges alvást. Kiválaszthatod, hogy puha, közepes vagy kemény matracot szeretnél-e, a keményebb változat a legkisebb babák számára megfelelőbb.

Tetszik az összecsukható babaágy pelenkázó asztallal, körhintával vagy zsebbel?

Nem csak egy klasszikus gyerekágy vásárlását tervezed, hanem egy olyan megoldást keresel, ahol minden mindig kézközelben van? Akkor imádni fogod a pelenkázó asztallal ellátott kiságyat, ahová biztonságosan elhelyezheted a babát pelenkázáskor. Az összecsukható kiságy ezen kívül rendelkezhet például a kiságy fölött egy játékkörhintával is, több plüssállattal, vagy egy pratikus zsebbel a fontos dolgok számára. A hintázás szerelmesei értékelni fogják a ringató funkciót, amely megnyugtatja a kisbabád.

Ne feledkezz meg az összecsukható babaágy teherbírásáról sem. Az újszülöttek számára készült utazóágy körülbelül 9 kg, nagyobb babák számára akár 25 kg-os terhelhetőséget is választhatsz.

Ne feledkezz meg a dizájnról sem - a szürke és a bézs színű összecsukható babaágy nagyon népszerű

A funkcionalitás mellett ne feledkezz meg a dizájnról sem. A bézs vagy szürke összecsukható gyerekágy nagyon népszerű, mert semlegessége miatt lányoknak és fiúknak egyaránt megfelel. Természetesen merészebb árnyalatok is vannak a kínálatban azok számára, akik az élénkebb színeket kedvelik. A rózsaszín vagy kék színválaszték klasszikusnak számít.

i

Érdekel egy olcsóbb összecsukható kiságy? Az Outlet oldalunkon használt termékeket találsz eredeti ár töredékéért találsz gyöngyszemeket.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Lionelo Sven Plus Yellow Scandi Szállításra kész 4 db
Utazó kiságy - gyerek, pelenkázó pult, pozicionálható, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, tárolóhellyel, útitáska, szúnyogháló, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga poliészter, nejlon és textil, mérete 77 × 60 × 120 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 24 × 27 × 78 cm (Ma×Sz×H), szürke és sárga kivitel
31 990 Ft

2.
MoMi BELOVE szürke Szállításra kész 2 db
Utazó kiságy - gyerek, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 78 × 65 × 125 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 80 × 23 × 21 cm (Ma×Sz×H), tömege 10 kg, szürke kivitel
22 290 Ft

3.
Kinderkraft Joy Blue Szállításra kész > 5 db
Utazó kiságy - gyerek, matrac mérete 60 × 120 cm (Sz×H), terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 126 × 65 × 76 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 76 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×H), tömege 10,5 kg, kék és szürke kivitel
21 490 Ft

Még több
135 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Lionelo Sven Plus Yellow Scandi - Utazó kiságy Típusok
4,5
Lionelo Sven Plus Yellow Scandi
Utazó kiságy - gyerek, pelenkázó pult, pozicionálható, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, tárolóhellyel, útitáska, szúnyogháló, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga poliészter, nejlon és textil, mérete 77 × 60 × 120 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 24 × 27 × 78 cm (Ma×Sz×H), szürke és sárga kivitel
31 990 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: HRAls1025
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Lionelo Sven Plus Blue Navy - Utazó kiságy Típusok
4,5
Lionelo Sven Plus Blue Navy
Utazó kiságy - gyerek, pelenkázó pult, pozicionálható, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, tárolóhellyel, útitáska, szúnyogháló, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga poliészter, nejlon és textil, mérete 77 × 60 × 120 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 24 × 27 × 78 cm (Ma×Sz×H), kék kivitel
42 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HRAls1026
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Lionelo Luna Grey Concrete - Utazó kiságy Típusok
5,0
Lionelo Luna Grey Concrete
Utazó kiságy - gyerek, matrac mérete 50 × 86 cm (Sz×H), terhelhetősége 9 kg, kerekes, szögletes, tárolóhellyel, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga poliészter, nejlon és textil, mérete 87 × 60 × 120 cm (Ma×Sz×H), tömege 8 kg, szürke kivitel
43 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls1035
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
MoMi SMART BED 4 az 1-ben bézs - Utazó kiságy Típusok
4,4
MoMi SMART BED 4 az 1-ben bézs
Utazó kiságy - gyerek, pozicionálható, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, szúnyogháló, mérete 88 × 55 × 95 cm (Ma×Sz×H), bézs kivitel
60 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY18739
Bomimi LILI barika, rózsaszín - Utazó kiságy
Típusok
5,0
Bomimi LILI barika, rózsaszín
Utazó kiságy - gyerek, matrac, terhelhetősége 15 kg, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, mérete 76 × 64 × 125 cm (Ma×Sz×H), tömege 8 kg, rózsaszín kivitel
17 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY984
Kinderkraft Joy Blue - Utazó kiságy Típusok
4,9
Kinderkraft Joy Blue
Utazó kiságy - gyerek, matrac mérete 60 × 120 cm (Sz×H), terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 126 × 65 × 76 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 76 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×H), tömege 10,5 kg, kék és szürke kivitel
21 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY18828
MoMi BELOVE szürke - Utazó kiságy Típusok
5,0
MoMi BELOVE szürke
Utazó kiságy - gyerek, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 78 × 65 × 125 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 80 × 23 × 21 cm (Ma×Sz×H), tömege 10 kg, szürke kivitel
22 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY18736
Petite&Mars Koot Lion Yellow - Utazó kiságy Típusok
4,6 22×
Petite&Mars Koot Lion Yellow
Utazó kiságy - gyerek, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga nejlon, mérete 73 × 60 × 120 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 20 × 20 × 73 cm (Ma×Sz×H), tömege 8 kg, szürke és sárga kivitel
Szuper ár
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY7981
Lionelo Stefi Plus Grey White - Utazó kiságy Típusok
5,0
Lionelo Stefi Plus Grey White
Utazó kiságy - gyerek, matrac mérete 56,5 × 116,5 cm (Sz×H), terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, tárolóhellyel, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga poliészter, nejlon és textil, mérete 76 × 65 × 125 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 79,5 × 22,5 × 23,5 cm (Ma×Sz×H), tömege 10 kg, szürke kivitel
27 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: HRAls1020
LIONELO Stefi, Blue Navy - Utazó kiságy Típusok
5,0
LIONELO Stefi, Blue Navy
Utazó kiságy - gyerek, matrac, terhelhetősége 15 kg, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 125 × 65 × 73 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 76 × 22 × 21 cm (Ma×Sz×H), tömege 4 kg, kék kivitel
19 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY167257
Kinderkraft Joy Blue - Utazó kiságy Típusok
4,6 27×
Kinderkraft Joy Blue
Utazó kiságy - gyerek, pozicionálható, matrac mérete 60 × 120 cm (Sz×H), terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, összecsuklást akadályozó rendszer, huzat anyaga poliészter, mérete 76 × 65 × 126 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 76 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×H), tömege 14,9 kg, szürke kivitel
29 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY9895
COSING ADAM - Zebra Grey - Utazó kiságy Típusok
4,9 11×
COSING ADAM - Zebra Grey
Utazó kiságy - gyerek, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 79 × 60 × 120 cm (Ma×Sz×H), tömege 8,8 kg, szürke kivitel
23 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY10631
Kinderkraft Joy Pink kiegészítőkkel - Utazó kiságy Típusok
4,6 27×
Kinderkraft Joy Pink kiegészítőkkel
Utazó kiságy - gyerek, pozicionálható, matrac mérete 60 × 120 cm (Sz×H), terhelhetősége 15 kg, szögletes, oldalsó nyitható rész, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga poliészter, mérete 76 × 65 × 126 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 76 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×H), tömege 14,9 kg, rózsaszín és szürke kivitel
29 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY9896
4,5
BOMIMI MELBA SPINE grey utazóágy
Utazó kiságy - gyerek, matrac mérete 60 × 120 cm (Sz×H), terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga poliészter, mérete 76 × 60 × 120 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 20 × 21 × 76 cm (Ma×Sz×H), tömege 8 kg, szürke kivitel
22 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY9189
Petite&Mars Koot Lion Grey - Utazó kiságy Típusok
4,6 22×
Petite&Mars Koot Lion Grey
Utazó kiságy - max. 14 kg-os súlyig, fékezhető kerekek, állítható alsó rész, oldalsó nyitható rész és matraccal
27 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY7980
Lionelo Luna Beige Sand - Utazó kiságy Típusok
5,0
Lionelo Luna Beige Sand
Utazó kiságy - gyerek, matrac mérete 50 × 86 cm (Sz×H), terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, tárolóhellyel, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga poliészter, nejlon és textil, mérete 87 × 60 × 120 cm (Ma×Sz×H), tömege 8 kg, bézs kivitel
52 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: HRAls1036
Bomimi Lili bölcső bárány, szürke - Utazó kiságy Típusok
5,0
Bomimi Lili bölcső bárány, szürke
Utazó kiságy - gyerek, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, mérete 76 × 64 × 125 cm (Ma×Sz×H), tömege 8 kg, szürke kivitel
17 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BABY168966
ZOPA Összecsukható utazóágy Lely Silver Grey - Utazó kiságy Típusok
4,9 23×
ZOPA Összecsukható utazóágy Lely Silver Grey
Utazó kiságy - gyerek, matrac mérete 60 × 120 cm (Sz×H), terhelhetősége 20 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 74,5 × 65 × 125 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 20 × 75 × 25 cm (Ma×Sz×H), tömege 9,7 kg, szürke kivitel
26 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY22940
Petite&Mars Koot Fox Aqua - Utazó kiságy Típusok
4,6 22×
Petite&Mars Koot Fox Aqua
Utazó kiságy - gyerek, terhelhetősége 14 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, fém konstrukció, huzat anyaga nejlon, mérete 120 × 60 cm (Sz×H)
28 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY7982
Petite&Mars Nyja Teddy Friend Coal - Utazó kiságy Típusok
5,0
Petite&Mars Nyja Teddy Friend Coal
Utazó kiságy - gyerek, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga nejlon, mérete 74 × 63 × 125 cm (Ma×Sz×H), tömege 8 kg, szürke kivitel
27 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY14113
Kinderkraft Joy Pink - Utazó kiságy Típusok
4,9
Kinderkraft Joy Pink
Utazó kiságy - gyerek, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga poliészter, mérete 126 × 65 × 76 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 76 × 20 × 20 cm (Ma×Sz×H), tömege 10,5 kg, rózsaszín és szürke kivitel
19 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY18829
CARETERO Basic Plus 2017 - bézs - Utazó kiságy Típusok
4,8 11×
CARETERO Basic Plus 2017 - bézs
Utazó kiságy - gyerek, matrac, terhelhetősége 15 kg, szögletes, oldalsó nyitható rész, útitáska, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, mérete 75 × 66 × 125 cm (Ma×Sz×H), tömege 8,9 kg, bézs kivitel
33 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: BABY8060
MoMi SMART BED 4 az 1-ben szürke - Utazó kiságy Típusok
4,4
MoMi SMART BED 4 az 1-ben szürke
Utazó kiságy - gyerek, pozicionálható, matrac mérete 50 × 88 cm (Sz×H), terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, oldalsó nyitható rész, szúnyogháló, ágyhoz, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga textil, mérete 88 × 70 × 95 cm (Ma×Sz×H), szürke kivitel
63 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY18740
Lionelo Sven Plus Grey Scandi - Utazó kiságy Típusok
4,5
Lionelo Sven Plus Grey Scandi
Utazó kiságy - gyerek, pelenkázó pult, pozicionálható, matrac, terhelhetősége 15 kg, kerekes, szögletes, tárolóhellyel, útitáska, körforgó, szúnyogháló, összecsuklást akadályozó rendszer, összecsukható, fém konstrukció, huzat anyaga poliészter, nejlon és textil, mérete 77 × 60 × 120 cm (Ma×Sz×H), mérete (összecsukva) 24 × 27 × 78 cm (Ma×Sz×H), szürke kivitel
40 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: HRAls1024

Összecsukható babaágyak

A Összecsukható babaágyak kategóriában összesen 135 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó összecsukható babaágyak Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább összecsukható babaágyak A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb összecsukható babaágyak A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: összecsukható babaágyak vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ