AP+ nový vizuál Shop roku

PALMOLIVE Man Arctic Bag 800ml

Termékkatalógus
PALMOLIVE Man Arctic Bag 800ml
5 1 értékelés
Férfi kozmetikai szett - tusfürdőt és dezodort tartalmaz - 1 596,67 Ft/db
4 790 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  VBAL8835 Termékszám:  8718951626256 Gyártó honlapja:
PALMOLIVE Man Arctic Bag 800ml 4 790 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

PALMOLIVE Man Arctic Bag 800ml

Örvendeztesd meg magadat vagy szeretteidet a PALMOLIVE Man Arctic Bag kozmetikai ajándékcsomaggal. A készlet összesen 4 terméket tartalmaz. A készlet Men Intense Cool Splash tusfürdőt, Men Citrus Crush tusfürdőt és Pure Arctic roll-on izzadásgátlót tartalmaz.Az összes terméket egy praktikus kozmetikai táskában szállítjuk, amelynek a címzett biztosan talál majd más felhasználási módot is. A Cool Splash 4in1 haj-, arc-, test- és szakállápoló a tengeri só és a menta intenzív, hosszan tartó illatával kényeztet. A Palmolive Men Energising tusfürdő és sampon 2in1 gondoskodik a haj és a bőr ápolásáról, megadva nekik a szükséges hidratáltságot és ragyogást. Bársonyosan puha és sima bőrt hagy maga után. A Palmolive Men Pure Arctic Deo Roll-on 48 órás izzadásgátló védelemmel 100%-ban természetes összetevők kivonatát tartalmazza, és mivel alkoholmentes, gyengéd a bőrhöz. A készlet ideális ajándéknak, akár karácsonyra is.

A PALMOLIVE Man Arctic Bag kozmetikai szett legfontosabb jellemzői

  • A PALMOLIVE kozmetikai ajándékcsomag összesen 4 darab terméket tartalmaz
  • A készlet 4in1 tusfürdőt, 2in1 tusfürdőt és dezodort tartalmaz
  • A termékeket egy praktikus, cipzáras kozmetikai táskában szállítjuk
  • A Men Intense Cool Splash tusfürdőt haj, arc, test és szakáll ápolására tervezték, tiszta érzést és csodálatos illatot hagyva maga után
  • A 2 az 1-ben testre és hajra is használható, biztosítja a szükséges hidratálást, és bársonyosan puhává és simává varázsolja a bőrt
  • A Palmolive Men Pure Arctic Deo Roll-on hatékony 48 órás védelmet nyújt az izzadás ellen, miközben 100%-ban természetes összetevőket és kivonatokat tartalmaz
  • A PALMOLIVE Man Arctic Bag kellemes férfi illattal örvendeztet meg, és ajándéknak is alkalmas

A csomag tartalma:
Men Intense Cool Splash tusfürdő gél 500 ml
Men Citrus Crush tusfürdő gél 250 ml
Roll-on Pure Arctic izzadásgátló 50 ml

Összetétel

SG Men Intense Cool Splash 250ml - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Lauril-hidroxiszultain, Nátrium-szalicilát, Sodium Benzoate, Glicerin, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 hidroxietil-kokamid, Canabis Sativa magolaj, CI 17200, CI 19140, CI 42090 PO Roll-on Pure Arctic 50ml -Aqua, Aluminum Chlorohydrate, PPG-15 sztearil-éter, Steareth-2, Steareth-21, Caprylyl Glycol, Kalcium-szilikát, Sine Adipe Lac, Olea Europaea Fruit Oil, Citral, Citronellol, Kumarin, Limonene, Linalool SG Men Citrus Crush 500ml - Aqua, Glycol Distearate, Polyquaternium-7, Magnesium Sulfate, Cink-citrát, Laureth-4, Citrus aurantium dulcis héjolaj, Citrus Limon Peel Oil, Benzyl Salicylate Linalool, CI 14720, CI 19140.

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PALMOLIVE Man Arctic Bag 800ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PALMOLIVE Man Arctic Bag 800 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PALMOLIVE Man Arctic Bag 800 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ