Pokémon

Pampers pelenkák

pelenka Pampers Premium Care
Pampers Premium Care

A légiesen puha Pampers pelenkák maximális kényelmet és akár 12 órán át tartó szárazságot biztosítanak a babának. Extra finom anyagból készülnek és nedvességjelző csíkkal vannak ellátva.

pelenka Pampers Pants
Pampers Pants

A Pampers bugyipelenka nem korlátozza a kis felfedezőket a mozgásban, ugyanakkor biztosítja számukra a szükséges kényelmet és komfortérzetet.

pelenka Pampers Pure Protection
Pampers Pure Protection

A baba érzékeny bőrének a lehető leggyengédebb ápolásra van szüksége, melyről a Pure Protection hipoallergén, prémium pamutból készült Pampers pelenka gondoskodik. 0% illatanyag, 100% száraz érzés.

pelenka Pampers Premium Pants
Pampers Premium Care Pants

Selymesen puha, légáteresztő és kényelmes minden helyzetben – ez a bugyipelenka kifejezetten a legizgágább babák számára készült.

pelenka Pampers Active Baby
Pampers Active Baby

A legrugalmasabb Pampers pelenka tökéletesen szárazon tartja a babát az éjszakai alvás és a világ aktív felfedezése közben egyaránt.

pelenka Pampers Pure Protection
Pampers Splashers

A Pampers Splashers úszópelenkák biztosítják a babák számára a gondtalan vízi szórakozást. Vízállóak, rugalmas derékrésszel rendelkeznek, és könnyen feladhatók.

Pampers Premium Care

A Pampers Premium Care az eddigi legpuhább Pampers pelenka, amely akár 12 órán át szárazon tartja a kisbaba bőrét. Mivel ezek a Pampers pelenkák kifogástalan kényelmet és védelmet nyújtanak, elnyerték a Magyar Védőnők Egyesületének ajánlását. Az egyedülálló Heart Quilts nedvszívó réteg selymesen puha érzetet biztosít, miközben hatékonyan szívja magába a nedvességet. A pelenka elülső része anatómiailag úgy van kialakítva, hogy ne irritálja a baba köldöke körüli érzékeny bőrt. A népszerű nedvességjelző csík megváltoztatja a színét, ha a pelenkát ki kell cserélni.

Pampers Pants

Amikor a baba elkezd többet mozgolódni, eljött a bugyipelenka ideje. Szabad mozgást biztosít, ugyanakkor rendelkezik a Pampers pelenkák minden előnyével - tökéletesen légáteresztő, puha és akár 12 órán át szárazon tartja a babát. A Pampers bugyipelenka rugalmas derék- és lábszár körüli gumírozással van ellátva, ennek köszönhetően minden babára tökéletesen illeszkedik. Ezt a pelenkatípus akkor is hasznosnak bizonyul, amikor a babát már bilire szoktatod, mivel egyszerűen fel- és lehúzható, akár egy alsónemű.

Pampers Pure Protection

A Pampers Pure Protection pelenkák segítenek megvédeni a baba bőrét. Prémium minőségű pamutból, puha növényi rostokból és egyéb gondosan válogatott anyagokból készülnek. 0% illatanyag, klóros és latexes fehérítőszer, 100% száraz érzés. Ezek a Pampers pelenkák klinikailag bizonyítottan hipoallergének, így még a legérzékenyebb bőrt sem irritálják. Mivel a baba megérdemli a gyengéd, kompromisszumok nélküli bőrápolást, a Pampers Pure Protection pelenkák akár 12 órán át megbízhatóan száraz érzetet biztosítanak. Megnyugvást nyújthat számodra a nedvességjelző csík, babádnak pedig biztosan tetszeni fognak rajta a vidám rajzok. A Pampers Pure Protection pelenkák bolyhos, fenntartható forrásból származó cellulózból készülnek, gyártásukhoz egy norvégiai szélerőműből származó, 100%-ban megújuló villamos energiát használnak.

Pampers Premium Care Pants

A Pampers Premium Care Pants bugyipelenkák ultra nedvszívó maggal és nedvességjelző csíkkal lettek ellátva. A rendkívül légáteresztő mikropórusoknak és a krémtartalomnak köszönhetően ezek a pelenkák alkalmasak a nagyon érzékeny bőrű babák számára is. A Pampers Premium Care bugyipelenka ideális a már tipegő babáknak, hiszen nem korlátozza őket a mozgásban, és olyan puha, hogy a baba észre sem veszi, hogy rajta van.

Pampers Active Baby

A népszerű Pampers Active Baby pelenkák maximális kényelmet és megfelelő szárazságot biztosítanak a babának nappal és éjszaka egyaránt. Az új, továbbfejlesztett Pampers Active Baby pelenka lábszár körüli mandzsettája 2x szorosabb, ennek köszönhetően jobban véd a szivárgás ellen (a korábbi Active Baby Pampers pelenka 1-5. méreteihez képest). A baba tökéletes védelemben részesül a világ akciódús felfedezése és az éjszakai alvás során.

Pampers Splashers

A Pampers Splashers eldobható úszópelenkákban a csöppség gondtalanul lubickolhat a vízben. A hagyományos pelenkákkal ellentétben a Pampers Splashers nem szívja magába a vizet, így nedves és száraz állapotban is kényelmesen illeszkedik a baba testéhez. A Splashers úszópelenkák dupla szivárgásgátló szegéllyel rendelkeznek, amely megbízható védelmet nyújt a vízben. Ez a fajta Pampers pelenka kényelmesen illeszkedik a baba lábai köré és távol tartja a szennyeződéseket. A Splashers ezért ideális pelenka medencés lubickoláshoz, strandra, víziparkba stb. Csak a Pampers Splashers úszópelenka rendelkezik elasztikus derékpánttal, ennek köszönhetően pontosan úgy illeszkedik, mint egy fürdőruha, és még nedves állapotban is könnyen fel- és levehető. A Pampers Splashers úszópelenka oldala könnyen kioldható, ennek köszönhetően a vetkőztetés könnyebb, mint valaha. Úszás témájú rajzok díszítik, így valódi fürdőruhának tűnik. A Pampers Splashers felhőtlen medencés fürdőzést biztosít a kicsik számára.

Pampers pelenka méretek

A különféle Pampers méretek számozással kerülnek megjelölésre a csomagoláson, mely szám a baba súlyára vonatkozik. Egy átlagos, néhány hónapos baba számára többnyire a Pampers pelenka 2-es számmal jelölt változata a megfelelő. Általánosságban az alábbiak szerint írhatók le a Pampers pelenka méretek:

  • Pampers pelenka 0 – koraszülötteknek 2,5 kg-ig

  • Pampers pelenka 1 – újszülötteknek 2,5-5 kg

  • Pampers pelenka 2 – 3 és 6 kg között

  • Pampers pelenka 3 – 4 és 9 kg között

  • Pampers pelenka 4 – 7 és 14 kg között

  • Pampers pelenka 5 – 11 és 18 kg között

  • Pampers pelenka 6 – 15 kg-tól felfelé

  • Pampers pelenka 7 – 16 és 26 kg között

Pampers pelenka akció

Amennyiben a kedvezményes ajánlatokat keresed, jó helyen jársz, hiszen áruházunkban rendszeresen számos Pampers pelenka akció vár rád. Tekintsd meg akciós Pampers pelenka kínálatunkat és válogass kedvedre.

Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Bugyipelenka - 9-15 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 4, jellemzői: nedvességfelsz. mikrogyöngyök és rugalmas szalag - 90,28 Ft/db
15 890 Ft

2.
Pampers Premium Care 4 (Maxi) 168 db, havi kiszerelés Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Pelenka - 9-14 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 4, jellemzői: nedvességjelző - 80,30 Ft/db
13 490 Ft

3.
PAMPERS Pants 5 (152 db) - havi kiszerelés Szállításra kész > 5 db és akár ma a Budapest - bemutatóterem átvevőhelyen
Bugyipelenka - 12-17 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 5, jellemzői: nedvességfelsz. mikrogyöngyök és rugalmas szalag - 103,88 Ft/db
15 790 Ft

Még több
120 termék
Classic Kategória
PAMPERS Harmonie 4 (28 db) - Pelenka
Típusok
PAMPERS Harmonie 4 (28 db)
Pelenka - 9-14 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 4, jellemzői: parfümmentes - 192,50 Ft/db

5 390 Ft áfa nélkül 4 240 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BABY169299
Arany középút
Pampers Premium Care 4 (Maxi) 168 db, havi kiszerelés - Pelenka
Típusok
Pampers Premium Care 4 (Maxi) 168 db, havi kiszerelés
Pelenka - 9-14 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 4, jellemzői: nedvességjelző - 80,30 Ft/db

13 490 Ft áfa nélkül 10 620 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PLN153
Premium Kategória
PAMPERS Premium Care 3-as méret (144 db) - Bugyipelenka Típusok
PAMPERS Premium Care 3-as méret (144 db)
Bugyipelenka - 6-11 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 3, jellemzői: nedvességjelző, dupla nedvszívó réteg és parfümmentes - 124,24 Ft/db

17 890 Ft áfa nélkül 14 090 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 15:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY4660
PAMPERS Pants 5 (152 db) - havi kiszerelés - Bugyipelenka
Típusok
PAMPERS Pants 5 (152 db) - havi kiszerelés
Bugyipelenka - 12-17 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 5, jellemzői: nedvességfelsz. mikrogyöngyök és rugalmas szalag - 103,88 Ft/db

15 790 Ft áfa nélkül 12 430 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PLN184
Pampers Premium Care 3 Midi (204 db), havi kiszerelés - Pelenka
Típusok
Pampers Premium Care 3 Midi (204 db), havi kiszerelés
Pelenka - 6-10 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 3, jellemzői: nedvességjelző - 72,01 Ft/db

14 690 Ft áfa nélkül 11 570 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PLN152
Pampers Premium Care 5 Junior (136 db), havi kiszerelés - Pelenka
Típusok
Pampers Premium Care 5 Junior (136 db), havi kiszerelés
Pelenka - 11-16 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 5, jellemzői: nedvességjelző - 98,46 Ft/db

13 390 Ft áfa nélkül 10 540 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PLN154
Pampers Premium Care 2 Mini (240 db), havi kiszerelés - Pelenka
Típusok
Pampers Premium Care 2 Mini (240 db), havi kiszerelés
Pelenka - 4-8 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 2, jellemzői: nedvességjelző - 58,29 Ft/db

13 990 Ft áfa nélkül 11 020 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PLN151
PAMPERS Active Baby 4, Monthly Pack 180 db
Pelenka - 9-14 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 4, jellemzői: nedvességfelsz. csatornák, nedvességjelző, belső háló, ergonómikus abszorbens mag, dupla nedvszívó réteg, patentok a méretállításhoz, köldökcsonk kivágás, rugalmas szalag, extra légáteresztő és szuperabszorb. kettős mag - 83,28 Ft/db

14 990 Ft áfa nélkül 11 800 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY13510
PAMPERS Pants 6 (132 db) - havi kiszerelés - Bugyipelenka
Típusok
PAMPERS Pants 6 (132 db) - havi kiszerelés
Bugyipelenka - 14-19 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 6, jellemzői: nedvességfelsz. mikrogyöngyök és rugalmas szalag - 119,62 Ft/db

15 790 Ft áfa nélkül 12 430 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PLN185
PAMPERS Active Baby-Dry 5 Junior (150 db) - Havi kiszerelés
Pelenka - 11-16 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 5, jellemzői: nedvességfelsz. csatornák - 90,60 Ft/db

13 590 Ft áfa nélkül 10 700 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PLN139
PAMPERS Night Pants 4 (25 db) - Bugyipelenka
Típusok
PAMPERS Night Pants 4 (25 db)
Bugyipelenka - 9-15 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 4, jellemzői: nedvességfelsz. csatornák, nedvességfelsz. mikrogyöngyök, extra légáteresztő és parfümmentes - 127,60 Ft/db

3 190 Ft áfa nélkül 2 510 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BABY169286
PAMPERS Premium Care 1 Newborn (78 db)
Pelenka - 2-5 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 1, jellemzői: nedvességjelző - 60,13 Ft/db

4 690 Ft áfa nélkül 3 690 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PLN066
PAMPERS Pants Maxi 4 (108 db) - Mega Box - Bugyipelenka
Típusok
PAMPERS Pants Maxi 4 (108 db) - Mega Box
Bugyipelenka - 9-15 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 4, jellemzői: nedvességfelsz. csatornák és nedvességjelző - 106,63 Ft/db

11 090 Ft áfa nélkül 8 730 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PLN057
PAMPERS Active Baby 3 Midi (208 db) - havi kiszerelés
Pelenka - 6-10 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 3, jellemzői: nedvességfelsz. csatornák - 64,86 Ft/db

13 490 Ft áfa nélkül 10 620 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PLN137
PAMPERS Active Baby 6, Monthly Pack 128 db
Pelenka - 13-18 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 6, jellemzői: nedvességfelsz. csatornák, nedvességjelző, belső háló, ergonómikus abszorbens mag, dupla nedvszívó réteg, patentok a méretállításhoz, köldökcsonk kivágás, rugalmas szalag, extra légáteresztő és szuperabszorb. kettős mag - 117,11 Ft/db

14 990 Ft áfa nélkül 11 800 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY13512
PAMPERS Active Baby 4+ Monthly Pack 164 db
Pelenka - 10-15 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 4+, jellemzői: nedvességfelsz. csatornák, nedvességjelző, belső háló, ergonómikus abszorbens mag, dupla nedvszívó réteg, patentok a méretállításhoz, köldökcsonk kivágás, rugalmas szalag, extra légáteresztő és szuperabszorb. kettős mag - 91,40 Ft/db

14 990 Ft áfa nélkül 11 800 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY13511
PAMPERS Pants 4 (66 db) - Bugyipelenka
Típusok
PAMPERS Pants 4 (66 db)
Bugyipelenka - 9-15 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 4, jellemzői: nedvességfelsz. csatornák és nedvességjelző - 98,33 Ft/db

-11% 7 290 Ft
6 490 Ft áfa nélkül 5 110 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PLN498
PAMPERS Pants 5 (66 db) - Bugyipelenka
Típusok
PAMPERS Pants 5 (66 db)
Bugyipelenka - 12-17 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 5, jellemzői: nedvességfelsz. csatornák, nedvességjelző, ergonómikus abszorbens mag és rugalmas szalag - 102,88 Ft/db

6 790 Ft áfa nélkül 5 350 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY15002
PAMPERS Splashers 4/5 (9-15 kg) 11 db - Úszópelenka
Típusok
PAMPERS Splashers 4/5 (9-15 kg) 11 db
Úszópelenka - 9 – 15 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 4, rugalmas szalag - 271,82 Ft/db

2 990 Ft áfa nélkül 2 350 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PLN175
PAMPERS Night Pants 6 (19 db) - Bugyipelenka
Típusok
PAMPERS Night Pants 6 (19 db)
Bugyipelenka - 15+ kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 6, jellemzői: parfümmentes - 167,89 Ft/db

3 190 Ft áfa nélkül 2 510 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BABY169288
PAMPERS Night Pants 3 (29 db) - Bugyipelenka
Típusok
PAMPERS Night Pants 3 (29 db)
Bugyipelenka - 6-11 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 3, jellemzői: parfümmentes - 110 Ft/db

3 190 Ft áfa nélkül 2 510 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: BABY169285
PAMPERS Premium Care Pants Maxi 4 (38 db) - Bugyipelenka
Típusok
PAMPERS Premium Care Pants Maxi 4 (38 db)
Bugyipelenka - 8-14 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 4, jellemzői: nedvességjelző, rugalmas szalag és extra légáteresztő - 144,47 Ft/db

5 490 Ft áfa nélkül 4 320 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PLN435
PAMPERS Premium Care Pants 5 (34 db) - Bugyipelenka
Típusok
PAMPERS Premium Care Pants 5 (34 db)
Bugyipelenka - 12-17 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 5, jellemzői: nedvességjelző, ergonómikus abszorbens mag, rugalmas szalag és extra légáteresztő - 161,47 Ft/db

5 490 Ft áfa nélkül 4 320 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PLN049
Pampers Premium Care 2 (Mini) - 68 db
Pelenka - 4-8 kg testsúlyú gyermekeknek ajánlott, méret: 2, jellemzői: nedvességjelző - 68,97 Ft/db

4 690 Ft áfa nélkül 3 690 Ft
1 csomag
Átvehető: holnap 8:00-tól
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: PLN073

Pampers pelenkák

cikkA baba pelenkázása (tippek és trükkök) Nemrég vitted haza pici újszülöttedet a kórházból? Akkor gondolom, ki se látszol a kakis pelenkákból...
Három anyuka tesztelte a Pampers Premium Care pelenkákat. Kettő közülük klasszikus, ragasztószalaggal...
Pelenkatesztünk eredménye alapján könnyedén megtudhatod, hogy melyik a legjobb pelenka a kisbabád számára...

Pampers pelenkák

A Pampers pelenkák kategóriában összesen 120 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Termék neve:

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó pampers pelenkák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább pampers pelenkák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb pampers pelenkák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: pampers pelenkák vélemények

28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ