A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

PARODONTAX Complete Protection Extra fresh 3 × 75 ml

Termékkatalógus
PARODONTAX Complete Protection Extra fresh 3 × 75 ml
4,9 24 értékelés
Fogkrém - ínyvédelem, fogszuvasodás elleni védelem, univerzális, űrtartalma 225 ml - 1 696,67 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 22 622,22 Ft/1 l
5 090 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  ZUB698 Termékszám:  2000012370663 Gyártó honlapja:
PARODONTAX Complete Protection Extra fresh 3 × 75 ml 5 090 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

PARODONTAX Complete Protection Extra fresh 3 × 75 ml

A Parodontax Complete Protection Extra fresh fogkrémet kifejezetten fogínyvérzésre tervezték, amely az ínygyulladás egyik első jele. A kezeletlen ínygyulladás fogvesztést okozhat. A Parodontax Complete Protection Extra fresh fogkrém tökéletesen tiszta és friss leheletet biztosít.  Szeretni fogod a fogkrémet is, kellemes és nagyon frissítő ízének köszönhetően. Ha vérzik a fogínyed fogmosás közben, akkor a Parodontax Extra Fresh fogkrém 8 jótékony tulajdonsága segít az egészséges fogíny és az erős fogak megőrzésében. A fogkrém elpusztítja a baktériumokat, amelyek felhalmozódnak az íny vonala mentén, az ínyeket szorosan a fogak mellett tartva. Védd fogaidat és őrizd meg ínyed egészségét, hogy mosolyod ragyogjon.

A PARODONTAX Complete Protection Extra fresh fogkrém főbb jellemzői

  • Parodontax fogkrém fogínyvérzés ellen
  • Eltávolítja a baktériumokat, amelyek az íny vonala mentén felszaporodnak
  • 8 jótékony tulajdonsága segít az egészséges fogíny és az erős fogak megőrzésében
  • PARODONTAX Complete Protection Extra fresh fogkrém erősíti a fogakat és frissíti a leheletet 
  • tiszta és friss leheletet biztosít

Mit jelent, ha az ínyed vérzik?

Az egészséges fogíny nem vérzik. Ez a fogínybetegség kezdeti tünete lehet és a fogak elvesztésének első állomása. Ha vért találsz a fogkefén vagy a mosdóban fogmosás közben, mert vérzik a fogínyed, soha ne hagyd azt figyelmen kívül. Nem számít, hogy mi az íny vérzésének oka, a lehető leghamarabb beszélj fogorvosoddal, aki megvizsgálja a szájüregedet, megkérdezi a tüneteket, majd tanácsot ad a fogínyvérzés megfelelő kezelésére.

Használat:
Naponta kétszer vagy háromszor moss fogat. Ügyelj arra, hogy lehetőleg ne nyeld le a fogkrémet, mindig köpd ki.

Összetétel:
Nátrium-hidrogén-karbonát, Aqua, Glicerin, Hidratált szilícium-dioxid, Nátrium-lauril-szulfát, Aroma, Xantángumi, Cocamidopropyl Betain, Nátrium-szacharin, Nátrium-fluorid, Titán-dioxid, Steviol Glikozidok, Limonén, CI 77491. Nátrium-fluoridot tartalmaz 0,31% w/w (1400 ppm F).


Összetétel

összetétel.
Sodium Bicarbonate, Aqua, Glicerin, Hydrated Silica, Nátrium-lauril-szulfát, Aroma, Xantán gumi, Cocamidopropyl Betaine, Nátrium-szacharin, Nátrium-fluorid, Titanium Dioxide, Szteviol-glikozidok, Limonene, CI 77491. Nátrium-fluoridot tartalmaz 0,31% m/m (1400 ppm F).

Figyelmesen olvasd el a csomagoláson található használati utasítást és az egészségügyi termékek biztonságos használatára vonatkozó tájékoztatásokat. A parodontax Fluorid, parodontax Whitening, parodontax Herbal Fresh, parodontax Extra Fresh, parodontax Ultra Clean, parodontax Complete Protection Whitening, parodontax Complete Protection Extra Fresh fogkrémek fluorid tartalmú, ínyakadályokra szánt egészségügyi termékek. A parodontax Classic fogkrémek fluoridmentes egészségügyi termékek, amelyeket ínyakadályokra terveztek.
A Parodontax Fogíny + Lehelet & Érzékeny fogak fogkrémek és a parodontax szájvizek kozmetikai termékek.

Amennyiben kérdésed van, keresd fel a következő címet: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Czech Republic s.r.o., Hvězdova 1734/2c, 140 00 Prague 4, e-mail: [email protected].
Kérjük, bármilyen mellékhatás esetén tájékoztass a következő címen: [email protected]

A védjegyek a GSK cégcsoport tulajdonában vagy licencében vannak.
©2023 GSK cégcsoport vagy a megfelelő licencadó.


Paraméterek

XXL balení
Nem Kész!
Fogkrém típusa
Univerzális Kész!
Tulajdonságok
Ínyvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem Kész!
Űrtartalom
225 ml Kész!

XXL csomagolás

XXL balení
Nem Kész!

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa
Univerzális Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
Ínyvédelem, Fogszuvasodás elleni védelem Kész!

Űrtartalom és ízesítés

Űrtartalom
225 ml Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PARODONTAX Complete Protection Extra fresh 3 × 75 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PARODONTAX Kompletní ochrana Extra fresh 3 × 75 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si PARODONTAX Kompletní ochrana Extra fresh 3 × 75 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ