0% splátky Siguro Akvizice ApF HU

Reer Fényvisszaverő babakocsifedél

Termékkatalógus
Reer Fényvisszaverő babakocsifedél
Fényvisszaverő elem - növeli a láthatóságot, minden elterjedt babakocsimodellhez, gyors rögzítés rugalmas pántokkal, rögzítő kampókkal, szürke színű, nyomtatott, 70 × 35 cm-es méretben
5 490 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  HRAls5008 Termékszám:  4013283531952
Reer Fényvisszaverő babakocsifedél 5 490 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Reer Fényvisszaverő babakocsifedél

A MyBuddyGuard fényvisszaverő babakocsitakaró növeli a láthatóságot sötétben, rossz időben vagy a közúti forgalomban.A poliészterből készült fényvisszaverő babakocsitakaró visszaveri a fényszórók fényét. Ennek köszönhetően a babakocsi láthatósága jelentősen javul. A 70 x 35 cm-es méretének köszönhetően extra nagy fényvisszaverő felületet hoz létre a kis fényvisszaverő matricákhoz képest. Minden gyakori babakocsimodellhez. A fényvisszaverő burkolat szinte minden elterjedt babakocsimodellhez használható. Nemcsak a bölcsővel ellátott babakocsikra rögzíthető, hanem alkalmas a hátrafelé néző babakocsikhoz is - különösen hosszú használat esetén. A felxibilis szalagok rugalmas rögzítést tesznek lehetővé, mivel egyedileg alkalmazkodnak bármilyen mérethez és alakhoz. A rögzítőhorgok biztosítják a huzat biztonságos rögzítését, mivel lehetővé teszik a könnyű és megbízható rögzítést a babakocsi vázához. Helytakarékosan összecsukható. Amikor nincs használatban, a takaró összehajtogatható és a kézitáskában vagy pelenkázótáskában tárolható. Annak érdekében, hogy a hozzáadott súlyt a lehető legkisebbre csökkentsük, a fényvisszaverő huzat különösen könnyű anyagból készült.

A Reer fényvisszaverő babakocsi fedél főbb jellemzői

  • Növeli a láthatóságot sötétben, rossz időjárás vagy közúti forgalom esetén.
  • Alkalmas minden gyakori babakocsi modellhez
  • Gyors rögzítés a rögzítő kampókkal ellátott rugalmas pántoknak köszönhetően
  • Helytakarékos tárolás
  • Elasztikus pántok és rögzítőhorgok

Méretek:
kb. 70 cm × 35 cm

Anyaga:
Poliészter

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Reer Reflexní potah na kočárek. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Reer – Reflexný poťah na kočík.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ