AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

REVITALASH Advanced Eyelash conditioner 2,0 ml

Termékkatalógus
REVITALASH Advanced Eyelash conditioner 2,0 ml
5 1 értékelés
Szempilla szérum - az alapos ápoláshoz és tápláláshoz, szempilla-hosszabbításhoz is alkalmas, hipoallergén - 13 645 000 Ft/1 l
27 290 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  DEKO5585 Termékszám:  810047210047
REVITALASH Advanced Eyelash conditioner 2,0 ml 27 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

REVITALASH Advanced Eyelash conditioner 2,0 ml

Ez a kozmetikai termék a szempillaápolás területén a legjobbak közé tartozik. A REVITALASH Advanced Eyelash conditioner szempilla-kondicionáló védi a pillákat, mélyen erősíti és hidratálja a szálakat. Az eredeti, orvosok által kifejlesztett szérum szabadalmaztatott összetevők kombinációját tartalmazza peptidekkel, lipidekkel, biotinnal éspanthenolban gazdag zöldtea-kivonattal. Ezért a termék táplálja és erősíti a szempillákat, miközben védi őket a környezet, az időjárási körülmények és a helytelen kozmetikumok okozta károsodásoktól. A klinikailag tesztelt REVITALASH Advanced Eyelash conditioner szempilla-kondicionáló hipoallergén, nem irritálja a szemet, nem tartalmaz olajat, parabéneket, ftalátokat,glutént és BHT-t, vegán, cruelty free és könnyen használható. 

A REVITALASH Advanced Eyelash conditioner szempilla-kondicionáló legfontosabb jellemzői

  • A tökéletes kozmetikai termék a szempillák mély ápolásához és táplálásához
  • Az Advanced Eyelash conditioner javítja a szempillák megjelenését, védi őket a töréstől és erősíti őket
  • A szemészorvos által kifejlesztett eredeti szempilla szérum hidratál és elősegíti a növekedést
  • A peptidek, lipidek, biotin és panthenolban gazdag zöld tea kivonata táplálja és erősíti a szempillákat, miközben védi őket a károsodásoktól
  • A REVITALASH Advanced Eyelash conditioner szempilla kondicionáló szabadalmaztatott keveréket tartalmaz tudományosan fejlett technológiával
  • Rendszeres használatával a szempillák láthatóan dúsabbak és egészségesebbek lesznek
  • A különleges RevitaLash Advance Curl Effect-tel a szempilla ápoló tesz a természetesen göndör szempillákért
  • A szérum szempilla hosszabbításhoz is alkalmas
  • A REVITALASH Advanced Eyelash szempilla-kondicionáló gyorsan és egyszerűen használható
  • Egyszerűen csak alkalmazd a szempillák tövérenaponta egyszer, látványos eredmény 3-8 héten belül jelentkezik
  • Hipoallergén, nem irritáló és olajmentes
  • A klinikailag tesztelt termék Vegan friendly és Cruelty free
  • A REVITALASH Advanced Eyelash conditioner szempilla-kondicionáló nem tartalmaz parabéneket, ftalátokat, glutént vagy BHT-t.

Az Advanced Eyelash conditioner gyorsan és könnyen alkalmazható

A szép és hosszú szempillák növesztéséhez egyszerűen és gyorsan, naponta egyszer a szempillák tövére kell felvinni, amíg az eredmények meg nem jelennek, ami 3-8 héten belül várható. A hatás fenntartásához elegendő hetente 2-3 alkalommal alkalmazni. A REVITALASH Advanced Eyelash conditioner szempilla-kondicionáló alkalmazása előtt távolítsd el a sminkmaradványokat, és kerüld az olajalapú sminklemosó termékeket. Ez a csomag 3-4 hónapig tart napi alkalmazás mellett.

Szabadalmaztatott technológia a természetes szempillagöndörítéshez

A RevitaLash Advanced nemcsak erősebb, egészségesebb, hosszabb és dúsabb szempillákat biztosít, hanem egyedülálló technológiájának köszönhetően tökéletesen göndöríti is azokat. A szabadalmaztatott BioPeptin komplex a vitaminok és tápanyagok áttörést jelentő keverékével erősít, hidratál és szépít, de természetes göndörítő hatást eredményez. A szérum szempillahosszabbításhoz is alkalmas.


Összetétel

Aqua, Glicerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Dinátrium-foszfát, Foszforsav, De-klór-dihidroxi-difluor-etil-kloproszténolamid, Butylene Glycol, Calendula Officinalis kivonat, Panax Ginseng kivonat, Serenoa Serrulata kivonat, Camellia Sinensis kivonat, Swertia Japonica kivonat, Triticum Vulgare csírafehérje, Pentylene Glycol, Biotinoil Tripeptid-1, Octapeptid-2.

Paraméterek

Űrtartalom
2 ml Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
2 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: REVITALASH Advanced Eyelash conditioner 2,0 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si REVITALASH Advanced Eyelash conditioner 2,0 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si REVITALASH Advanced Eyelash conditioner 2,0 ml.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ