AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

RIMMEL LONDON Wonderfull Kit

Termékkatalógus
RIMMEL LONDON Wonderfull Kit
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: szempillaspirál és szemceruza kozmetikai táskában
Kód:  KSDS1294 Termékszám:  3616302399833

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

RIMMEL LONDON Wonderfull Kit

Azon gondolkozol, milyen ajándékkal tehetnéd boldoggá a feleségedet? A RIMMEL LONDON Wonderfull Kit remek választás lehet. A Wonderfull Kit egy Soft Kohl szemceruzát és egy Wonder'Full szempillaspirált tartalmaz. A RIMMEL LONDON mindkét terméke jól bevált eszköz a tökéletes szemsminkhez, és kétségtelenül alkalmas minden nő számára, aki szereti a mindennapi sminkelést. Ráadásul a két termék  egy praktikus kozmetikai táskában érkezik. 

A RIMMEL LONDON Wonderfull Kit legfontosabb jellemzői

  • A Wonderfull Kit a tökéletes szemsminkhez szükséges termékeket tartalmazza
  • A Soft Kohl szemceruza egyszerűen felvihető a szem vonalára, és könnyedén elkenhető a füstös szemhatás érdekében
  • A RIMMEL LONDON Eye Liner Pencil akár 12 órán át is tartós
  • A Wonder'Full szempillaspirál dúsíthatja a szempillákat
  • A RIMMEL LONDON szempillaspirál puha, sima és rugalmas szempillákat eredményez
  • Mindkét termék egy praktikus kozmetikai táskában érkezik

RIMMEL LONDON Soft Kohl szemceruza 

Aggódsz, hogy nem vagy elég ügyes ahhoz, hogy szemceruzával kiemeld a szemedet, vagy füstös szemhatást alkoss? A RIMMEL LONDON Soft Kohl szemceruzájával ez nagyon egyszerű. A szemceruza különleges, viaszos festéktextúrával rendelkezik, amely puha és simán siklik a szemvonalakon. A felvitel után könnyen eloszlatható, hogy füstös szemeket alakíthass ki. A RIMMEL LONDON Soft Kohl szemceruza akár 12 órán át is tartós. A Sofl Kohl Eye Liner Pencil egy hegyezhető ceruza, amely rendkívül pigmentált színnel rendelkezik. 

A RIMMEL LONDON Soft Kohl szemceruza főbb jellemzői

  • A szemceruza nagyon könnyen alkalmazható a tinta viaszos textúrájának köszönhetően
  • A RIMMEL LONDON Soft Kohl könnyedén eloszlatható a füstös szemek létrehozásához 
  • A szemceruza erősen pigmentált színnel rendelkezik
  • Akár 12 órát is tartós, maszatolódás nélkül
  • A RIMMEL LONDON Soft Kohl egy hegyezhető szemceruza

Használat: 
Győződj meg róla, hogy a ceruzát kihegyezted, majd finom mozdulatokkal vezesd végig a szempillák szélén. A füstős hatás eléréséhez ujjbegyeiddel vagy egy vattapamaccsal enyhén kend el. 

Összetétel:
Hydrogenated Palm Oil, Hydrogenated Coco-glycerides, Mica, Caprylic/capric Triglyceride, Tripalmitin, Talc, Propylparaben, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Lecithin, Glyceryl Stearate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, [May Contain/Peut Contenir/+/-: Titanium Dioxide (CI 77891), Manganese Violet (CI 77742), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Ferric Ammonium Ferrocyanide (CI 77510), Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Chromium Oxide Greens (CI 77288)].

RIMMEL LONDON Wonder'Full szempillaspirál

Arra lenne szükséged, hogy megnöveld pilláid volumenét, de nem szeretnéd feleslegesen elnehezíteni vagy összeragasztani őket? A Wonder'Full szempillaspirál egyedülálló marokkói argánolajat tartalmaz, amellyel tökéletesen telt, puha és dús szempillákat varázsol, és megvédi azokat a töredezéstől. A RIMMEL LONDON szempillaspirálja nem ragasztja vagy nehezíti el a szempillákat. Alkalmazásával sima, puha és rugalmas pillákra tehetsz szert. A rugalmas kefének köszönhetően a RIMMEL LONDON Wonder'Full a kis és rövid szempillákat is kiemeli. 

A RIMMEL LONDON Wonder'Full szempillaspirál legfontosabb jellemzői

  • A Wonder'Full egy klasszikus szempillaspirál a szempillák volumenéért
  • Nem nehezíti el és nem ragasztja össze a szempillákat
  • A RIMMEL LONDON szempillaspirálnak ultra rugalmas keféje van
  • A RIMMEL LONDON Wonder'Full marokkói argánolajat tartalmaz a szempillák táplálására

Használat:
Egy réteg szempillaspirált alkalmazz a természetes megjelenéshez, két vagy több réteget a drámaibb tekintethez.

Összetétel:
Aqua/water/eau, Paraffin, Glyceryl Stearate, Copernicia Cerifera Cera/copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/cire De Carnauba, Pvp, Cera Alba/beeswax/cire D'abeille, Propylene Glycol, Tribehenin, Polysorbate 20, Stearic Acid, Ammonium Acrylates Copolymer, Panthenol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Tocopheryl Acetate, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Hydroxide, Talc, Acrylates/carbamate Copolymer, Ascorbyl Glucoside, Gossypium Herbaceum (Cotton) Powder, Serica Powder/silk Powder/poudre De Soie, Retinyl Palmitate, Hydrogenated Vegetable Oil, Glycerin, Collagen,hydrogenated Olive Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Hydrolyzed Keratin, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Sodium Sulfate, Ceramide 2, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Bambusa Arundinacea Leaf Extract, Sodium Benzoate, Tocopherol, [May Contain/Peut Contenir/+/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Carmine (CI 75470), Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Chromium Oxide Greens (CI 77288), Ultramarines (CI 77007), Mica].

A RIMMEL LONDON Wonderfull Kit tartalma:
1× RIMMEL LONDON Soft Kohl szemceruza 
1× RIMMEL LONDON Wonder'Full szempillaspirál
1× praktikus kozmetikai táska


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: RIMMEL LONDON Wonderfull Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si RIMMEL LONDON Wonderfull Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si RIMMEL LONDON Wonderfull Kit.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ