Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Szívószálas kulacsok és bögrék

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ajánlott ettől a kortól
6 hónapos kortól
14 hónapos kortól
-
Űrtartalom
150 ml
600 ml
-
Szín
Bézs
(2)
Fehér
(7)
Fekete
(5)
Piros
(4)
Fa
(2)
Lila
(11)
Barna
(2)
Kék
(24)
Narancssárga
(9)
Rózsaszín
(25)
Rózsaarany
(1)
Világoskék
(1)
Szürke
(16)
Türkizkék
(1)
Zöld
(18)
Sárga
(16)
Szűrés

A szívószálas kulacs ideális megoldást jelent azon szülők számára, akik kényelmes és higiénikus ivást szeretnének biztosítani gyermekeiknek. Ezeket úgy tervezték, hogy könnyen használhatóak és biztonságosak legyenek. Kiváló minőségű, káros anyagoktól mentes anyagokból készülnek, és hosszú élettartamot garantálnak. A szívószálas bögre otthoni használatra és utazásra egyaránt alkalmas. Szeretnél többet megtudni ezekről a termékekről és az előnyeikről? Olvass tovább, tanácsot adunk.

Tovább

Hogyan válasszuk ki a legjobb szívószálas bögre típust a gyermekek számára?

Melyik szívószálas kulacs a legjobb a kicsiknek, és mire kell figyelni a választáskor? Fontos, hogy olyan terméket válassz, amely ergonomikusan van kialakítva, hogy jól elférjen a kis kezekben. Ezenkívül minőségi szívószállal kell rendelkeznie, amely nem okoz folyadékszivárgást, és könnyen tisztítható. Célszerű továbbá olyan szívószálas kulacs típust választani a gyermekek számára, amelynek vonzó a kialakítása, ami vonzza a figyelmet, és rendszeres ivásra ösztönzi őket.

Ergonomikus szívószálas kulacs

Az ergonomikus szívószálas kulacs kiváló választás az aktív gyermekek számára. Ergonomikus kialakításának és biztonságos anyagainak köszönhetően kényelmes tartást és könnyű ivást biztosít. A gyakran puha szilikonból készült szívószálas bögre minimálisra csökkenti a sérülésveszélyt. Az ilyen termékek ideálisak olyan gyermekek számára, akik most tanulnak önállóan inni. Alkalmas otthonra, kirándulásra, iskolába vagy sportoláshoz is.

Szivárgásmentes szívószálas kulacs gyerekeknek

A szivárgásmentes szívószálas kulacs ideális megoldás azoknak a szülőknek, akik megbízható és praktikus megoldást keresnek gyermekük folyadékpótlására. Ez az eszköz speciális szeleppel rendelkezik, amely megakadályozza a folyadék szivárgását, ami elengedhetetlen, ha a poharat a hátizsákban hordják, vagy ha a gyerekek figyelmetlenek. A szívószál, amely általában automatikusan záródik, segít tisztán és higiénikusan tartani az ivást. A szívószálas bögre típusokat úgy tervezték, hogy a kisgyermekek számára is könnyen használhatóak legyenek, így ösztönözve az önállóságot, miközben minimalizálják a rendetlenséget.


B.Box szívószálas kulacs gyerekeknek
Szívószálas kulacs

Szívószálas bögre gyerekeknek
Szívószálas bögre gyerekeknek

Szívószálas kulacs
Szívószálas kulacs

Szívószálas kulacs B.Box
Szívószálas kulacs gyerekeknek

Milyen egyéb jellemzőkkel kell rendelkeznie egy szívószálas bögre típusnak?

A szívószálas bögre és a széles nyakkal ellátott bébi pohár megkönnyíti a tisztítást és a töltést. Egyes modellek a jobb fogás érdekében gumírozott felülettel és csúszásmentes tapadókoronggal vannak ellátva, hogy biztosítsák a csésze stabilitását sima felületeken. A gyártók a pedagógiai szempontokat is szem előtt tartják, a szívószálas bögre az önálló ivás tanulását szolgálja. A következőkben nézzük meg részletesebben a legfontosabb jellemzőket.

  • A gumírozott felület jobb fogást biztosít és minimalizálja a kézből való kicsúszás kockázatát.
  • A szívószálas bögre gyerekeknek segíti a motoros készségek fejlődését és ösztönzi az önálló ivást.
  • A csúszásgátló tapadókorong biztosítja a csésze stabilitását sima felületeken, például asztalokon, tálcákon és tálalótálakon.
  • A mosogatógépben mosható, fagyasztóban vagy sütőben használható szívószálas bögre típust úgy tervezték, hogy ellenálljon a hőmérséklet-változásoknak és könnyen tisztítható legyen.

i

Milyen funkciókat kínál egy szívószálas kulacs?

Az ergonomikus fogás és a szivárgásmentes kialakítás mellett a szívószálas bögre magas szintű praktikumot és könnyű tisztítást biztosít. Az anyag magas hőmérséklettel szembeni ellenálló képességének köszönhetően egyes modellek biztonságosan betehetők a mikrohullámú sütőbe is. Ugyanakkor mosogatógépben is moshatók, ami nagyban megkönnyíti a napi karbantartást.

Válasszon biztonságos anyagból készült szívószálas kulacs típust

A biztonság és a tartósság szempontjából kulcsfontosságú a megfelelő szívószálas kulacs kiválasztása. A legtöbb ilyen pohár kiváló minőségű, BPA-mentes műanyagból készül, amely a gyermekek számára is biztonságos és ellenáll a sérüléseknek. A szilikon szívószálakat lágyságuk és rugalmasságuk miatt részesítik előnyben, ami megakadályozza a lehetséges sérüléseket. Egyes szívószálas bögre típusok rozsdamentes acél részeket tartalmazhatnak, amelyek környezetbarátak és könnyen tisztíthatók. Az anyagválasztás közvetlen hatással van a tartály tartósságára, a könnyű karbantarthatóságra és a gyermek általános biztonságára ivás közben.

A CPLA vagy kristályosított poli-tejsav egy biológiailag lebomló és komposztálható anyag, amelyet a poli-tejsav (PLA) módosításával hoznak létre. A kristályosítási folyamat a CPLA-t ellenállóbbá teszi a hőmérséklettel szemben, így alkalmas például forró italok tárolására.

Kínálatunkban csecsemőknek való szívószálas kulacs típusokat is találsz

A 4 hónapos kortól alkalmas szívószálas bögre a szoptatásról vagy cumisüvegről az önálló ivásra való áttérés támogatására szolgál. Ezek a poharak puha, biztonságos szilikon szívószállal rendelkeznek, amelyek kíméletesek a babák érzékeny ínyéhez és fogaihoz. A szívószálak speciális kialakítása és mérete a kis szájhoz igazodik, így a szívást és a folyadékáramlás szabályozását is megkönnyíti. Alkalmasak víz, tej vagy hígított gyümölcslevek fogyasztásához.

Szívószálas kulacs – mekkora legyen?

A szívószálas kulacs térfogata gondosan igazodik a kisgyermekek igényeihez. Általában 350-600 ml között mozog, ami az ideális folyadékmennyiség a nap folyamán. A kisebb térfogatnak hála jobban elfér a kis kezekben, és biztosítja, hogy az italok frissek maradjanak. Ráadásul a kisebb méretű szívószálas bögre típusokat könnyebb tisztítani és szállítani, ami praktikus az úton lévő szülők számára.

i

A kicsiknek szánt szívószálas bögre általában kisebb

A szívószálas bögre a kisgyermekek igényeit és kapacitását szem előtt tartva terjedelmes. Általában 150 és 250 ml közötti űrtartalommal rendelkezik, ami elegendő a gyermek szomjúságának kielégítésére anélkül, hogy túltöltenék vagy elpazarolnák az italt. Ez a térfogat az önálló ivást is elősegíti anélkül, hogy a pohár túl nehéz lenne a kis kezek számára.

Vidám szívószálas kulacs az ivás ösztönzésére

Egy dizájnos szívószálas bögre ugyanolyan fontos, mint egy 100%-ban funkcionális cumisüveg. A gyártók a vidám, stimuláló színekre és mintákra összpontosítanak, amelyek felkeltik a gyermek figyelmét, és ösztönzik az ivás iránti érdeklődését. Az ergonomikus szívószálas kulacs termékeket úgy tervezték, hogy a kis kezeknek is megfelelőek legyenek. Az olyan biztonsági funkciók, mint a szivárgásmentes kupakok és a biztonságos anyagok szintén kulcsfontosságúak, és az esztétika rontása nélkül beépülnek a tervezésbe.

Nem vagy biztos a választásban? Nézd meg legjobb szívószálas kulacs kategóriánkat a vásárlói értékelés szerint rendezve.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Tanulópohár - ergonomikus kialakítás, ütésálló, oktató, alkalmas mosogatógépbe, űrtartalma 240 ml, zöld kivitel, szívószál, fogantyúk és záró fedél a csomag része, ajánlott 6 hónapos kortól
6 090 Ft

2.
Gyerek kulacs - szívószálas, anyaga tritan, szíj, szigetelt kupak, ajánlott 6 hónapos kortól, űrtartalma 600 ml, mosogatógépben mosható, ergonomikus kialakítás, ütésálló, lila és zöld kivitel
8 490 Ft

3.
B.Box Pohár szívószállal - áfonya 240 ml Szállításra kész > 10 db
Tanulópohár - ergonomikus kialakítás, ütésálló, oktató, alkalmas mosogatógépbe, űrtartalma 240 ml, kék kivitel, szívószál, fogantyúk és záró fedél a csomag része, ajánlott 6 hónapos kortól
6 290 Ft

Még több
104 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Canpol Babies csepegésmentes ivópohár súllyal ellátott szívószállal Bonjour Paris 270 ml, rózsaszín - Tanulópohár Típusok
4,5 17×
Canpol Babies csepegésmentes ivópohár súllyal ellátott szívószállal Bonjour Paris 270 ml, rózsaszín
Tanulópohár - műanyag, csöpögésmentes, űrtartalma 270 ml, rózsaszín kivitel, szívószál, fogantyúk és záró fedél a csomag része, ajánlott 6 hónapos kortól
3 090 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY20366
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,9 68×
B.Box Pohár szívószállal - nefritzöld 240 ml
Tanulópohár - ergonomikus kialakítás, ütésálló, oktató, alkalmas mosogatógépbe, űrtartalma 240 ml, zöld kivitel, szívószál, fogantyúk és záró fedél a csomag része, ajánlott 6 hónapos kortól
6 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22320
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Avent pohár rugalmas szívószállal, 300 ml, fiúknak - Tanulópohár Típusok
4,8 60×
Philips Avent pohár rugalmas szívószállal, 300 ml, fiúknak
Tanulópohár - műanyag, alkalmas mosogatógépbe, űrtartalma 300 ml, zöld kivitel, szívószál a csomag része, ajánlott 12 hónapos kortól
4 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY6483
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,9 68×
B.Box Pohár szívószállal - áfonya 240 ml
Tanulópohár - ergonomikus kialakítás, ütésálló, oktató, alkalmas mosogatógépbe, űrtartalma 240 ml, kék kivitel, szívószál, fogantyúk és záró fedél a csomag része, ajánlott 6 hónapos kortól
6 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22309
4,8 26×
B.Box Kulacs szívószállal 450 ml - kék/zöld
Gyerek kulacs - szívószálas, anyaga tritan, szíj, szigetelt kupak, ajánlott 6 hónapos kortól, űrtartalma 450 ml, mosogatógépben mosható, ergonomikus kialakítás, ütésálló, kék és zöld kivitel
7 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22327
B.Box Gelato Pohár szívószállal - tutti frutti 240 ml - Tanulópohár
Típusok
4,5 26×
B.Box Gelato Pohár szívószállal - tutti frutti 240 ml
Tanulópohár - ergonomikus kialakítás, ütésálló, oktató, alkalmas mosogatógépbe, űrtartalma 240 ml, narancssárga és rózsaszín kivitel, szívószál, fogantyúk és záró fedél a csomag része, ajánlott 6 hónapos kortól
6 290 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22324
4,9 68×
B.Box Pohár szívószállal - málna 240 ml
Tanulópohár - ergonomikus kialakítás, ütésálló, oktató, alkalmas mosogatógépbe, űrtartalma 240 ml, piros kivitel, szívószál, fogantyúk és záró fedél a csomag része, ajánlott 6 hónapos kortól
5 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22310
4,9 68×
B.Box Pohár szívószállal - glow in the dark 240 ml
Tanulópohár - ergonomikus kialakítás, ütésálló, oktató, alkalmas mosogatógépbe, űrtartalma 240 ml, sárga kivitel, szívószál, fogantyúk és záró fedél a csomag része, ajánlott 6 hónapos kortól
6 690 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22326
LOVI Első pohár szívószállal és nehezékkel, Harmony, 150 ml - Tanulópohár
Típusok
4,0
LOVI Első pohár szívószállal és nehezékkel, Harmony, 150 ml
Tanulópohár - csöpögésmentes, oktató, alkalmas mosogatógépbe, űrtartalma 150 ml, barna kivitel, szívószál és fogantyúk a csomag része, ajánlott 6 hónapos kortól
4 790 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21370
LOVI Első pohár szívószállal és nehezékkel, barna, 150 ml - Tanulópohár
Típusok
4,0
LOVI Első pohár szívószállal és nehezékkel, barna, 150 ml
Tanulópohár - csöpögésmentes, oktató, alkalmas mosogatógépbe, űrtartalma 150 ml, barna kivitel, szívószál és fogantyúk a csomag része, ajánlott 6 hónapos kortól
4 790 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21368
LOVI Első pohár szívószállal és nehezékkel, zöld, 150 ml - Tanulópohár
Típusok
4,0
LOVI Első pohár szívószállal és nehezékkel, zöld, 150 ml
Tanulópohár - csöpögésmentes, oktató, alkalmas mosogatógépbe, űrtartalma 150 ml, zöld kivitel, szívószál és fogantyúk a csomag része, ajánlott 6 hónapos kortól
3 590 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY21369
Munchkin Simple Clean Bögre szívószállal 296 ml rózsaszín - Tanulópohár
Típusok
5,0
Munchkin Simple Clean Bögre szívószállal 296 ml rózsaszín
Tanulópohár - műanyag, ergonomikus kialakítás, csöpögésmentes, oktató, alkalmas mosogatógépbe, űrtartalma 296 ml, rózsaszín kivitel, szívószál a csomag része, ajánlott 12 hónapos kortól
5 390 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYls136
4,9 68×
B.Box Pohár szívószállal - citrom 240 ml
Tanulópohár - ergonomikus kialakítás, ütésálló, oktató, alkalmas mosogatógépbe, űrtartalma 240 ml, sárga kivitel, szívószál, fogantyúk és záró fedél a csomag része, ajánlott 6 hónapos kortól
6 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22313
Philips Avent pohár rugalmas szívószállal, 200 ml, lányoknak - Tanulópohár Típusok
4,6 41×
Philips Avent pohár rugalmas szívószállal, 200 ml, lányoknak
Tanulópohár - műanyag, alkalmas mosogatógépbe, űrtartalma 200 ml, lila kivitel, szívószál a csomag része, ajánlott 9 hónapos kortól
4 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY6482
5,0
LOVI SALT&PEPPER Active 350 ml
Tanulópohár - műanyag, csöpögésmentes, űrtartalma 350 ml, fehér és fekete kivitel, szívószál, fogantyúk és záró fedél a csomag része, ajánlott 11 hónapos kortól
4 290 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY11058
Philips Avent Pohár rugalmas szívószállal, 300 ml, lányoknak - Gyerek kulacs Típusok
4,8 60×
Philips Avent Pohár rugalmas szívószállal, 300 ml, lányoknak
Gyerek kulacs - szívószálas, anyaga műanyag, ajánlott 12 hónapos kortól, űrtartalma 300 ml, mosogatógépben mosható, rózsaarany kivitel
4 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY6484
4,7 10×
Canpol babies Sport kulacs szívószállal 370 ml kék
Gyerek kulacs - szívószálas, anyaga műanyag, ajánlott 1 éves kortól, űrtartalma 370 ml, mosogatógépbe és fagyasztóba helyezhető, ergonomikus kialakítás, kék kivitel
1 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY9171
Philips Avent pohár rugalmas szívószállal, 200 ml, fiúknak - Tanulópohár Típusok
4,6 41×
Philips Avent pohár rugalmas szívószállal, 200 ml, fiúknak
Tanulópohár - műanyag, alkalmas mosogatógépbe, űrtartalma 200 ml, piros és kék kivitel, szívószál a csomag része, ajánlott 9 hónapos kortól
4 390 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY6481
Canpol Babies csepegésmentes ivópohár súllyal ellátott szívószállal Exotic Animals 270 ml, sárga - Tanulópohár Típusok
4,6 18×
Canpol Babies csepegésmentes ivópohár súllyal ellátott szívószállal Exotic Animals 270 ml, sárga
Tanulópohár - műanyag, űrtartalma 270 ml, sárga kivitel, szívószál a csomag része, ajánlott 6 hónapos kortól
3 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY20364
Canpol Babies Kiömlésmentes szívószálas pohár nehezékkel Exotic Animals 270 ml, szürke - Tanulópohár Típusok
4,6 18×
Canpol Babies Kiömlésmentes szívószálas pohár nehezékkel Exotic Animals 270 ml, szürke
Tanulópohár - műanyag, űrtartalma 270 ml, szürke kivitel, szívószál, fogantyúk és záró fedél a csomag része
3 590 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY20362
5,0
Skip hop Zoo vizes palack - Bagoly
Gyerek kulacs - szívószálas, anyaga rozsdamentes acél, ajánlott 6 hónapos kortól, űrtartalma 350 ml, mosogatógépben mosható, kék kivitel
6 790 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY6561
4,9 23×
B.Box Kulacs szívószállal 600 ml - lilac pop
Gyerek kulacs - szívószálas, anyaga tritan, szíj, szigetelt kupak, ajánlott 6 hónapos kortól, űrtartalma 600 ml, mosogatógépben mosható, ergonomikus kialakítás, ütésálló, lila és zöld kivitel
8 490 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22339
4,9 23×
B.Box Kulacs szívószállal 600 ml - smaragdzöld erdő
Gyerek kulacs - szívószálas, anyaga tritan, szíj, szigetelt kupak, ajánlott 6 hónapos kortól, űrtartalma 600 ml, mosogatógépben mosható, ergonomikus kialakítás, ütésálló, zöld kivitel
8 190 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22340
4,0 10×
Canpol babies Sport kulacs szívószállal 370 ml rózsaszín
Gyerek kulacs - szívószálas, anyaga műanyag, ajánlott 1 éves kortól, űrtartalma 370 ml, mosogatógépbe és fagyasztóba helyezhető, ergonomikus kialakítás, rózsaszín és türkizkék kivitel
1 890 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY9169

Szívószálas kulacsok és bögrék

A Szívószálas kulacsok és bögrék kategóriában összesen 104 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó szívószálas kulacsok és bögrék Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább szívószálas kulacsok és bögrék A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb szívószálas kulacsok és bögrék A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: szívószálas kulacsok és bögrék vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ