AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Textilpelenkák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Típus
Többrétegű
(12)
Pelenka külső
(14)
All in one (AIO)
(1)
All in two (AI2)
(1)
Univerzális
(96)
Anyag
Bambusz
(64)
Poliészter
(23)
Pamut
(96)
Flanel
(8)
Muszlin
(70)
Mikroszálas
(2)
Biopamut
(15)
Darabszám
1 db
100 db
-
Szín
Fehér
(98)
Szürke
(29)
Zöld
(29)
Kék
(23)
Bézs
(22)
Motívum
Állatok
(61)
Motívum nélkül
(50)
Növények
(26)
Pöttyök
(15)
Szív
(6)
Szűrés

A textilpelenka, azaz mosható pelenka használata ma már sokkal egyszerűbb, mint bármikor korábban, és számos előnnyel is jár. A textil pelenka légáteresztő és gyengéd a baba bőréhez, kíméli a környezetet, és hosszú távon sem terheli túlságosan a szülők pénztárcáját. Nézzük, milyen mosipelus típusok léteznek, és hogyan választhatod ki a megfelelőt a baba számára a széles választékból.

Tovább

A textil pelenka sokat fejlődött a régi időkhöz képest

A textil pelenka újra divatba jött. Míg az eldobható pelenkák fellendülése után szinte eltűnt a mosható pelenka a boltok polcairól, ma már újra bőséges a választék, s szélesebb, mint valaha. A modern textilpelenkák jobb nedvszívó képességgel rendelkeznek, nem irritálják a baba bőrét, és nem kell őket kicsavarni sem. A baba születésétől kezdve egészen addig szolgálnak, amíg gyermeked el nem éri a szobatisztaságot.

A mosható pelenka használata - Melyik 4 tényezőt kell előre megfontolni?

Mielőtt nekifognál a mosható pelenka kiválasztásának a méret és az aranyos képek alapján, érdemes elgondolkodni néhány gyakorlati kérdésen. A textilpelenkák kissé igényesebb gondoskodást igényelnek, ráadásul különböző anyagokból készülnek, amelyeknek eltérő bánásmódra van szükségük. Mely tényezők játsszák a legnagyobb szerepet a döntés meghozatalában?

  1. A textilpelenkák nagyobb kezdeti befektetést jelentenek. Tehát gondold át, hogy mekkora készletre van szükséged.
  2. Győződj meg róla, hogy van elegendő szabad és jól szellőző helyed a pelenkák szárítására. Minél gyorsabban száradnak a pelenkák, annál kisebb készletre van szükséged.
  3. A víz keménysége befolyásolja az anyagválasztást, például a frottír és a pamut durvább anyag, így nem nélkülözheted az öblítőt, amely nemcsak puhítja és kondicionálja a pelenkákat, hanem finom illatot is kölcsönöz nekik.
  4. Ha a környezet védelme és a fenntarthatóság kulcsfontosságú számodra, érdemes bio pamutból vagy bambuszból készült pelenkákba fektetned.
Mosható pelenka - ruha pelenka
A jó minőségű textilpelenka előnyeit hosszan lehet ecsetelni: használata egyszerű, természetes anyagokból készül, környezetbarát, pénzt takarít meg, széles kínálatból válogathatsz, s extra bónusz, hogy a mosható pelenát használó babák átlagosan fél évvel hamarabb érik el a szobatisztaságot.

A mosható pelenka nem egyhangú

Már nem a fehér mosható pelenka az egyetlen, amelybe bugyolálhatod a babádat. Ma már a mosipelus számtalan változatával találkozhatsz, s gyermeked életkorának és aktivitási szintjének megfelelően választhatsz közülük. Ideális megoldás például az AIO (All-in-One) textil pelenka, amelyről lentebb írunk. Nézzük a textilpelenkák típusait, és hogy melyiknek milyen előnyei vannak.

A hagyományos textil pelenka

A hagyományos textil pelenkák általában tiszta szövésű pamutból készülnek, s a mindennapos mosás ellenére is megtartják alakjukat. Különböző méretben és anyagból készülnek, hogy a kismamák igény szerint választhassák ki a nekik tetsző típust. Szoptatás alatt is használhatók, s ma már korántsem a fehér az egyetlen elérhető szín.

i

A textilpelenka önmagában nem marad meg a babán. A pelenkacsere leegyszerűsítéséhez használhatsz Snappi pelenkacsatokat, hogy a mosipelus szorosan tapadjon a baba combjaihoz és derekához. A pelenkacsatok viszont zavarhatják a gyereket; ebben az esetben használhatsz tépőzáras vagy patentos mosható pelenka külsőt.

A mosható pelenka betétek

A mosható pelenka betétek növelik a baba kényelmét. A pelenka betét elvezeti a nedvességet a baba fenekéről, és felfogja a legtöbb balesetet. Továbbá megakadályozza a szivárgást a textilpelenka és a külső bugyipelenka között.

A mosható pelenka külső a helyén tartja a pelenkát

A mosható pelenka külső helyén tartja a pelenkát, illetve megakadályozza, hogy a nedvesség kicsorogjon belőle. Általában tépőzárral vagy patentokkal rögzíthetők, és alkalmazkodnak a gyermek méretéhez, így sok hónapig használhatók.

Az AIO (All-in-One) textil pelenkák megkönnyítik a váltást

Az AIO (All-in-One) textil pelenka mindent egyben kínál, és eldobható pelenkaként is használható. A textilpelenkát és a külső bugyipelenkát kombinálja, s némelyiken még zseb is található. Az All-in-One pelenka a pelenkázás egyik legegyszerűbb módját kínálja.

Leszoktató pelenka idősebb gyermekeknek

A leszoktató pelenkák valójában olyan bugyik, amelyek biztosítják a mama nyugalmát, amikor a gyermek már nem, vagy egyre kevésbé használ pelenkát, de még előfordulnak a balesetek. A leszoktató pelenka légáteresztő, könnyen a gyermekre adható, s használatával a gyermek szokja a bugyi viseletét.

Úszáskor, pancsoláskor is használhatsz textil pelenkát, pontosabban pelenka fürdőruhát, melyek megbízható, vízhatlan PUL réteggel rendelkeznek. Használat után elég őket kimosni.

A mosható pelenka használata

A mosható pelenka kiválasztása során figyelembe kell venned a pelenkázással kapcsolatos igényeidet, és azt is, hogy milyen gyorsan fogod tudni szárítani őket mosás után. E két tényező hatással van arra, hogy milyen típusú textilpelenkát érdemes vásárolnod.

  • A mosható pelenka + pelenka külső egy alapvető kombináció, amely a pelenkát szilárdan a helyén tartja. Használhatsz pelenka betétet is, így a pelenka külső még jobban védve lesz.
  • Az AIO (All-in-One) textilpelenka nagyon egyszerűen feladható a babára, s máris kész a pelenkázás. Az extra védelem érdekében használhatsz pelenka betétet is, és ha az AIO bugyinak van külső zsebe, akkor további pelenka betéteket tárolhatsz benne.

i

A babák egészsége olyan kincs, amelyre minden anya komoly figyelmet fordít. Azonban még a legnagyobb odafigyelés és leggyengédebb törődés mellett is adódhatnak problémák. Így van ez a pelenkázással is. Ha irritációt vagy sebesedést tapasztalsz gyermekednél, cikkünk segítséget nyújt: Pelenka dermatitisz: Hogyan kezeljük a sebesedést a gyermekeknél?.

Mosható pelenka - Már szülés előtt állítsd össze a teljes készletet

Szülés után azonnal szükséged lesz pelenkára, akár mosható pelenka, akár más típus a választásod. Ezért fontos már szülés előtt összeállítani egy alapkészletet. Egy 10 darabos textil pelenka csomag csak a minimális kezdethez elég. Mivel naponta 6-8 alkalommal fogsz pelenkát cserélni, inkább 20-30 darabos ajánlott, feltételezve, hogy legalább 2-3 naponta fogsz mosni (ne feledd, hogy a pelenkák szárítása is időt igényel). A pelenkák mellé vásárolj 4-6 darab pelenka külsőt is és körülbelül 20 darab bugyipelenkát, amelyek ideálisak alváshoz és kiránduláshoz. A készletet ezután a baba növekedésének megfelelően fokozatosan egészítsd ki további pelenkákkal.

A textilpelenka szettek vásárlásával pénzt takarítasz meg. Ha újszülöttnek kívánsz pelenkát vásárolni, akkor a különféle mintás textilpelenka készletek ideális ajándéknak bizonyulnak.

Mosható pelenka - A pelenka anyag fontossága

A legjobb mosható pelenka az, amely a legjobban megfelel a baba igényeinek. A textilpelenkák különböző anyagokból készülnek, s mindegyiknek kissé eltérők a tulajdonságai a nedvszívó képesség és a száradási sebesség tekintetében. Sok anyukánál természetesen a pelenka ára is fontos szerepet játszik.

  • A pamut mosipelus tartós és olcsó. A nedvszívó képesség és a száradási sebesség a pamut minőségétől is függ.
  • A bambusz textilpelenkák nagy nedvszívó képességük és természetes antibakteriális tulajdonságaik miatt népszerűek.
  • A flanel textilpelenkák puhák, jó nedvszívó képességűek, de lassabban száradnak.
  • A poliészter pelenkák jól elvezetik a nedvességet és pelenka betétként is használatosak.
  • Mikroszálas, muszlin, szövet, vagy több anyag keverékéből készült pelenkákat is találsz a kínálatban, ez utóbbit például az AIO pelenkákban.

i

Mi befolyásolja a textilpelenka nedvszívó képességét?

A textilpelenkák különböző nedvszívó képességgel rendelkeznek, ami nemcsak az anyagtól, hanem az anyag tömegétől és minőségétől is függ. Minél nagyobb az anyag grammsúlya, annál jobb a nedvszívó képesség. A textilpelenkák gyakran 150 g/m² körüli grammtömegűek, de találhatunk 170 g/m² körüli, magas grammtömegű pelenkákat is.

Textil pelenka méretek

A textil pelenka használata kifizetődik a teljes pelenkázási időszak alatt, viszont fontos figyelmet fordítani a pelenkák méretére. A nagyméretű textilpelenka a kisebb babáknál a párnázott fenék benyomását kelti, és korlátozhatja mozgásukat. Ezért a mosható pelenkák mérete is eltérő. A leggyakoribb textil pelenka méretek:

Természetesen egyéb textil pelenka méretek is léteznek, tehát a fentieknél kisebb vagy nagyobb méretű textilpelenkák is kaphatók, például 14 X 30 cm vagy 120 x 120 cm.

Gondold át, hogy a klasszikus egyméretű pelenkákat választod-e, amelyeket nehezebb a nagyon kicsi vagy nagy babákhoz igazítani, vagy a többméretű tépőzáras pelenkákat, amelyek alkalmazkodnak a baba növekedéséhez.

A textil pelenkák sokféle színben pompáznak

Míg a régi textil pelenkák mind ugyanúgy néztek ki, manapság már nem ritkák a színes, mintás textilpelenkák. Bár elsősorban gyakorlati szerepet töltenek be, ugyanakkor a gyermek ruházatának részeként is szolgálnak, különösen a pelenka külsők esetében. Tehát mindenképp érdemes a pelenkák színét és mintázatát is figyelembe venni választáskor.

  • A hagyományos fehér textil pelenkák jól bevált klasszikusok, amelyek 60-90 °C-os mosás után újra ragyogni fognak.
  • A színes és mintás textil pelenkák sokféle változatban kaphatók, s leggyakrabban állatok, pöttyök vagy egyéb, gyerekszemnek is vonzó színek és mintázatok díszítik őket.

i

Textil pelenka ár

A textil pelenka nemcsak környezetbarát és kíméletes a baba bőréhez, hanem gazdaságos is. Ugyan nagyobb kezdeti befektetést igényel, mint az eldobható pelenkák, a későbbiekben ez sokszorosan megtérül. Olcsó textil pelenka kínálatunkban biztos lehetsz benne, hogy a legjobb árakat találod, valamint textilpelenka szettek vásárlásával szintén pénzt takarítasz meg. Ha szeretnéd más anyukák véleményét is figyelembe venni, akkor mosható pelenka vélemények oldalunkat érdemes megtekintened, ahol vásárlóink véleményének figyelembe vételével listáztuk a pelenkákat, mint például népszerűség vagy vásárlói értékelés.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Mosható pelenka - gyerek, pamut, mérete 70 × 70 cm, 10 darab a csomagban, fehér kivitel - 829 Ft/db
8 290 Ft

2.
Mosható pelenka - gyerek, pelenka külső, pamut, mérete 68 × 80 cm, 10 darab a csomagban, fehér kivitel - 539 Ft/db
5 390 Ft

3.
SCAMP Textilpelenka fehér (3 db) Szállításra kész 2 db
Mosható pelenka - gyerek, pamut, mérete 70 × 70 cm, 3 darab a csomagban, fehér kivitel - 596,67 Ft/db
1 790 Ft

Még több
202 termék
T-tomi textilpelenka 5 db - fehér - Mosható pelenka
Típusok
5,0 21×
T-tomi textilpelenka 5 db - fehér
Mosható pelenka - gyerek, pamut, mérete 70 × 70 cm, 5 darab a csomagban, fehér kivitel - Ár több darab vásárlása esetén 815,64 Ft/db
4 080 Ft -tól
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY0213
4,8 34×
T-tomi Anyag TETRA pelenka EXCLUSIVE COLLECTION, 10 db, fehér
Mosható pelenka - gyerek, pamut, mérete 70 × 70 cm, 10 darab a csomagban, fehér kivitel - 829 Ft/db
8 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY5645
4,0
Bomimi Premium Pamut pelenka 80×70 fehér 10 db
Mosható pelenka - gyerek, pelenka külső és univerzális, pamut, mérete 70 × 80 cm, 10 darab a csomagban, fehér kivitel - 739 Ft/db
7 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22510
3,5
SCAMP Textilpelenka fehér (3 db)
Mosható pelenka - gyerek, pamut, mérete 70 × 70 cm, 3 darab a csomagban, fehér kivitel - 596,67 Ft/db
1 790 Ft
1 csomag
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY3624
4,3 18×
SCAMP textil pelenkák fehér (10 db)
Mosható pelenka - gyerek, pamut, mérete 70 × 70 cm, 10 darab a csomagban, fehér kivitel - 589 Ft/db
5 890 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY9564
4,8
T-Tomi Tetra High Quality Pelenka Owls
Mosható pelenka - gyerek, univerzális, pamut, mérete 70 × 70 cm, 3 darab a csomagban, állatok motívum, többszínű
4 390 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYtt0021
T-tomi textilpelenka 10db - fehér - Mosható pelenka Típusok
4,7 62×
T-tomi textilpelenka 10db - fehér
Mosható pelenka - gyerek, pamut, mérete 70 × 70 cm, 10 darab a csomagban, fehér kivitel - 829 Ft/db
8 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY0214
T-tomi textilpelenka 10db - ECO fehérítetlen - Mosható pelenka Típusok
4,7 62×
T-tomi textilpelenka 10db - ECO fehérítetlen
Mosható pelenka - gyerek, univerzális, pamut, mérete 70 × 70 cm, 10 darab a csomagban, bézs kivitel - 739 Ft/db
7 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY0216
4,6 12×
Bomimi Premium Pamut pelenka 80×70 Erdei állatkák 3 db
Mosható pelenka - gyerek, univerzális, pamut, mérete 70 × 80 cm, 3 darab a csomagban, állatok motívum, fehér, barna és szürke kivitel - 1 063,33 Ft/db
3 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22518
T-tomi Fabric TETRA pelenka szürke fák - Mosható pelenka Típusok
4,8 28×
T-tomi Fabric TETRA pelenka szürke fák
Mosható pelenka - gyerek, univerzális, pamut, mérete 70 × 70 cm, 3 darab a csomagban, növények motívum, fehér és szürke kivitel - 1 563,33 Ft/db
4 690 Ft
1 csomag
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY12826
3,0
SCAMP Textilpelenka fehér (5 db)
Mosható pelenka - pamut, mérete 70 × 70 cm, 5 darab a csomagban, fehér kivitel - 598 Ft/db
2 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY3623
T-tomi Mintás textilpelenka, zöld elefánt, 4 db - Mosható pelenka Típusok
4,8 37×
T-tomi Mintás textilpelenka, zöld elefánt, 4 db
Mosható pelenka - gyerek, flanel, mérete 76 × 76 cm, 4 darab a csomagban, állatok motívum, többszínű - 1 372,50 Ft/db
5 490 Ft
1 csomag
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY0228
SCAMP textil pelenkák rózsaszín (3 db) - Mosható pelenka
Típusok
4,2
SCAMP textil pelenkák rózsaszín (3 db)
Mosható pelenka - pamut, mérete 70 × 70 cm, 3 darab a csomagban - Ár több darab vásárlása esetén 632,03 Ft/db
1 900 Ft -tól
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY9567
SCAMP textil pelenkák kék (3 db) - Mosható pelenka
Típusok
4,2
SCAMP textil pelenkák kék (3 db)
Mosható pelenka - gyerek, pamut, mérete 70 × 70 cm, 3 darab a csomagban, kék kivitel - Ár több darab vásárlása esetén 718,61 Ft/db
2 160 Ft -tól
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY9565
4,5 17×
T-tomi Bamboo elválasztópelenkák
Öko pelenka - - 31,90 Ft/db
3 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY0261
T-tomi BIO Bambusz pelenka (3 db) - pingvin - Mosható pelenka Típusok
4,6 12×
T-tomi BIO Bambusz pelenka (3 db) - pingvin
Mosható pelenka - gyerek, bambusz, mérete 70 × 70 cm, 3 darab a csomagban, állatok motívum, fehér és kék kivitel - 1 663,33 Ft/db
4 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY8034
4,2
T-tomi textil pelenka sea
Mosható pelenka - gyerek, univerzális, pamut, mérete 76 × 76 cm, 4 darab a csomagban, állatok motívum, fehér és kék kivitel - 1 347,50 Ft/db
Leárazás -7 %
5 390 Ft 5 790 Ft
1 csomag
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY12814
4,6 12×
Bomimi Premium Pamut pelenka 80×70 Mackó - szürke 3 db
Mosható pelenka - gyerek, univerzális, pamut, mérete 70 × 80 cm, 3 darab a csomagban, állatok motívum, fehér és szürke kivitel - 1 063,33 Ft/db
3 190 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22515
1,9
Bomimi Standard Pamut pelenka 80×70 fehér 10 db
Mosható pelenka - gyerek, pelenka külső, pamut, mérete 68 × 80 cm, 10 darab a csomagban, fehér kivitel - 539 Ft/db
5 390 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22509
4,2
T-TOMI Textilpelenka, Unicorns
Mosható pelenka - gyerek, flanel, mérete 76 × 76 cm, 4 darab a csomagban, állatok motívum, fehér, szürke és sárga kivitel
5 790 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY2758
4,6 12×
Bomimi Premium Pamut pelenka 80×70 Mackó - fehér 3 db
Mosható pelenka - gyerek, univerzális, pamut, mérete 70 × 80 cm, 3 darab a csomagban, állatok motívum, fehér, szürke és sárga kivitel - 930 Ft/db
2 790 Ft
1 csomag
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22517
4,6 12×
Bomimi Premium Pamut pelenka 80×70 Mackó - kék 3 db
Mosható pelenka - gyerek, univerzális, pamut, mérete 70 × 80 cm, 3 darab a csomagban, állatok motívum, fehér és kék kivitel - 996,67 Ft/db
2 990 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY22511
SCAMP Textilpelenka szürke csillagok (3 db) - Mosható pelenka Típusok
5,0
SCAMP Textilpelenka szürke csillagok (3 db)
Mosható pelenka - pamut, mérete 70 × 70 cm, 3 darab a csomagban, fehér és szürke kivitel - 763,33 Ft/db
2 290 Ft
1 csomag
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY3625
T-TOMI Textilpelenka TETRA, Rainbow - Mosható pelenka Típusok
4,9
T-TOMI Textilpelenka TETRA, Rainbow
Mosható pelenka - gyerek, pamut, mérete 70 × 70 cm, 3 darab a csomagban, szivárvány motívum, fehér és sárga kivitel
4 690 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY2766

Textilpelenkák

pelenkázásA textilpelenka mosása és gondozása A textilpelenka, tehát mosható pelenka használata manapság könnyebb, mint valaha. Régebben a szövetpelenkákat kézzel kellett mosni, kifőzni, fehéríteni, szárítani, majd alaposan kivasalni. Ma már összehasonlíthatatlanul könnyebb a mosásuk és gondozásuk - a textilpelenka...
Nemrég vitted haza pici újszülöttedet a kórházból? Akkor gondolom, ki se látszol a kakis pelenkákból. Nemcsak a baba kényelme, hanem a fertőzések megelőzése érdekében is a lehető leggyakrabban tisztába kell tenni egy újszülöttet. Olvashatsz arról, hogyan kell pelenkázni...
Nem könnyű megfelelő és egyben hasznos ajándékot találni egy újszülött kisbaba számára. Minden édesanya biztosan jobban örül egy olyan ajándéknak, amelyet szeretettel készítettél a gyermekének, mint egy vásárolt ajándéknak. Éppen egy ilyen ajándék lehet egy pelenkatorta...
eldobható pelenkákA legjobb pelenkák tesztek alapján Pelenkatesztünk eredménye alapján könnyedén megtudhatod, hogy melyik a legjobb pelenka a kisbabád számára. Cikkünkben a baba súlya szerint külön kategóriákat találsz, így könnyen megtudhatod, akár azt is, hogy melyik a legjobb pelenka újszülötteknek, valamint azt, hogy...
A gyermekek sebei és a pelenka dermatitis gyakori probléma, amellyel az édesanyáknak meg kell küzdeniük. Ez egy fájdalmas és kellemetlen bőrbetegség, amelyet azonnal kezelni kell. Szerencsére a legtöbb esetben otthon is kezelheted ezeket a sebeket. Csak tudd, hogyan...
További cikkek

Textilpelenkák

A Textilpelenkák kategóriában összesen 202 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó textilpelenkák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább textilpelenkák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb textilpelenkák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: textilpelenkák vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ