Shop roku 30 dnů na vrácení

TrueLife NannyTone VM3

Termékkatalógus
TrueLife NannyTone VM3
4,3 26 értékelés
Bébiőr - klasszikus (audio), hatótávolság 800 m, hangátvitel digitális jelként, kijelző, hőmérséklet érzékelő, duplex átvitel, rezgő figyelmeztetés, hangszabályozás, hangjelzés térerőn kívül, vox funkció, megvilágítás és alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés), szülői és gyerek egység tápellátása akkumulátorral (1× Beépített újratölthető - a csomagban)
26 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BABYtl0002 Termékszám:  8594175358629 Gyártó honlapja:
TrueLife NannyTone VM3 26 590 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

TrueLife NannyTone VM3

TrueLife NannyTone VM3 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

TrueLife NannyTone VM3 vezeték nélküli, újratölthető bébiőr

Tartsd szemmel gyermekeidet, még akkor is, ha nem tartózkodsz velük egy szobában! A TrueLife NannyTone VM3 digitális bébiőr minden hangot érzékel, és továbbít a babaegységről a szülői egységhez akár 800 m távolságban is, ha a területen nincs épület. Épületekben a jel akár 300 m távolságig is eljut. Mielőtt elérnéd a babát, a kétirányú kommunikációs lehetőségnek köszönhetően a bébiőrön keresztül megnyugtathatod őt. A nyolc beépített altatódal közül egyet akár le is játszhatsz. A TrueLife NannyTone VM3 mindkét egységében beépített akkumulátor található, amelyek hosszú élettartamúak, de szükség esetén powerbankról is működtethetők. A TrueLife NannyTone VM3 bébiőr időben figyelmeztet, ha jelkimaradás van, illetve ha alacsony vagy magas hőmérséklet a helyiségben, továbbá, ha alacsony az akkumulátor töltöttségi szintje.

A bébiőr hosszú akkumulátor-élettartammal és nagy hatótávolsággal rendelkezik

A jel beépítetlen területeken akár 800 m-re, épületekben pedig 300 m-re is eljut.  A VOX üzemmód aktiválásával a bébiőr mindkét készülék akkumulátorát kíméli, mivel csak akkor kapcsol be, ha hangot érzékel. A VOX üzemmód érzékenységét igényeid szerint állíthatod be. A szülői egység egyetlen töltéssel akár 7 óra, a babaegység pedig akár 10 óra üzemidőt kínál. Mindkét egység USB-C kábelen keresztül tölthető. A TrueLife NannyTone VM3 is működtethető powerbank segítségével is. 

A TrueLife NannyTone VM3 kétirányú kommunikációt tesz lehetővé

Nyugtalan a gyermeked? A TrueLife NannyTone VM3 készülékkel könnyedén lejátszhatod a nyolc altatódal egyikét a kívánt hangerővel. Ha ez nem működik, a kétirányú kommunikáció lehetővé teszi, hogy beszélj a babához, vagy elénekeld neki kedvenc altatódalát. A babaegység beépített, dimmelhető fényt is kapott, így kislámpaként is funkcionálhat.

Szülői egység LCD kijelzővel

Tartsd szemmel, hogy mi történik! A szülői egység kék háttérvilágítású LCD-kijelző segítségével könnyedén megteheted. A TrueLife NannyTone VM3 bébiőr figyelmeztet a jelkimaradásra, ha az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, valamint akkor is, ha túl alacsony/magas a hőmérséklet abban a szobában, ahol a gyermeked tartózkodik. A szülői egységet övcsipesszel rögzítheti az övedre, és szabadon mozoghatsz - nincsenek kábelek, amelyek korlátoznának. Ha véletlenül elpakolod a TrueLife NannyTone VM3 szülői egységet, ésnem tudod, hová tetted, a babaegység és a hangkereső segítségével újra megtalálhatod. Egy babaegységgel legfeljebb két szülői egység párosítható. 

TrueLife NannyTone VM3 bébiőr

Energiatakarékos működés VOX üzemmóddal

Ha a TrueLife NannyTone VM3 készüléket VOX üzemmódban aktiválod, a babaegység csak akkor kapcsol be, ha hangot érzékel. Ez az üzemmód mindkét készülékben növeli az akkumulátor élettartamát. 

TrueLife NannyTone VM3 bébiőr

A bébiőr hosszú élettartamú, újratölthető akkumulátorral rendelkezik

Mindkét készülék beépített lítium akkumulátorral rendelkezik, amelyek USB-C kábelen keresztül tölthetők. A szülői egység legfeljebb 7 órán át, a babaegység max.10 órán át üzemképes a töltés után. 

TrueLife NannyTone VM3 bébiőr

A gyermekkel való kommunikáció lehetősége

Ha gyermeked nyugtalan, a kétirányú kommunikációnak köszönhetően a hangoddal megnyugtathatod. 

TrueLife NannyTone VM3 bébiőr

A bébiőr figyeli a szoba hőmérsékletét

A TrueLife NannyTone VM3 figyeli a szobahőmérsékletet, és ha jelentős csökkenés (16°C alá) vagy emelkedés (30°C fölé) következik be, hangjelzéssel értesít. 

TrueLife NannyTone VM3 bébiőr

Nagy hatótávolságú jel kinn és benn

Épületekben a jel 300 m-re, beépítetlen területeken pedig a TrueLife NannyTone VM3 jel akár 800 m-re is eljut. 

TrueLife NannyTone VM3 bébiőr

A TrueLife VM3 tápegységen keresztül is működtethető

Ne ess kétségbe, ha a beépített akkumulátor menet közben lemerül. Mindkét TrueLife NannyTone VM3 egység csatlakoztatható egy powerbankhoz.

TrueLife NannyTone VM3 bébiőr

A TrueLife NannyTone érzékeli a jelvesztést

Előfordulhat, hogy messzebbre mész a bébiőrrel, mint amilyen messze a jel eljut. A TrueLife NannyTone VM3 hangjelzéssel figyelmeztet erre a tényre. 

TrueLife NannyTone VM3 bébiőr

Szülői egység keresési funkció

Nem tudod, hova tetted a szülői egységet? A babaegység segítségével hangjelzéssel keresheted meg. 

TrueLife NannyTone VM3 bébiőr

Nyolcféle tárolt altatódal

A TrueLife NannyTone VM3 bébiőr nyolc altatódalt tárol. A szülői egységen keresztül szabályozhatod a hangerőt, vagy kiválaszthatod a kívánt altatódalt. 

TrueLife NannyTone VM3 bébiőr

A bébiőr éjszakai fényként is működik

A TrueLife bébiőrző egység beépített kis LED-fénnyel rendelkezik, amely a szülői egységről vezérelhető.


A csomag tartalma:

  • TrueLife NannyTone VM3 bébiőr
  • USB-C kábel + USB-A adapter
  • Összeszerelési útmutató

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Hatótávolság
800 m Kész!
Szülői egység tápellátása
Akkumulátor Kész!
Gyerek egység tápellátása
Akkumulátor Kész!

Funkciók

Funkció
Kijelző, Hőmérséklet érzékelő, Duplex átvitel, Rezgő figyelmeztetés, Hangszabályozás, Hangjelzés térerőn kívül, Vox funkció, Megvilágítás, Alvó üzemmód (altatódalok, mesék vagy vetítés) Kész!

Elemek

Elemek típusa
Beépített újratölthető Kész!
Elemek száma
1 db Kész!
Elemek mellékelve
Igen Kész!
Akkumulátor üzemideje
10 óra Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: TrueLife NannyTone VM3
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ