ApF HU 30 dnů na vrácení

Ülésmagasítók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Ülés rögzítése
Isofix
(23)
Biztonsági öv
(53)
Gyermekbiztonság
3-pontos biztonsági öv
(31)
5-pontos biztonsági öv
(4)
Autó biztonsági öv
(33)
Tulajdonságok
Italtartó
(9)
Oldalsó ütközésvédelem
(4)
Állítható háttámla
(4)
Állítható biztonsági öv
(4)
Levehető (mosható) huzat
(63)
Szín
Antracitszürke
(2)
Fehér
(1)
Fekete
(45)
Piros
(10)
Kék
(10)
Narancssárga
(2)
Rózsaszín
(5)
Szürke
(23)
Sötétszürke
(2)
Többszínű
(9)
Zöld
(5)

Az ülésmagasítók az autósülések kényelmes alternatívái, azonban csak a bizonyos súlykategóriát elérő gyermekek használhatják. Lássuk, kik számára alkalmasak, és mik az előnyeik és hátrányaik. Ülésmagasító nálunk is vásárolható – segítünk a legjobb modell kiválasztásában.

Tovább

Az autós ülésmagasító előnyei és hátrányai

Az ülésmagasítók alapvető felszerelésnek számítanak a gyermekek biztonsága érdekében az autós utazások során. Az autósülés, majd az ülésmagasító születéstől kezdve kötelező, amíg a gyermek el nem éri a 36 kg súlyt vagy a 150 cm magasságot.

  • Alacsony ár.
  • Egyszerű beszerelés és könnyű kezelés.
  • Általában két ülésmagasító is elfér az autóban.
  • Kényelem.
  • Könnyű karbantartás.
  • Kisebb gyerekeknek nem ideális.
  • Kevésbé véd ütközés esetén.

Mikor használható ülésmagasító?

Az autós ülésmagasító 135 cm-nél magasabb vagy 36 kg-nál nehezebb gyermekek számára alkalmas. Ma már nem kell aggódni a kicsik kényelme miatt, ez ma már magától értetődő.

Törvényi szabályozás az ülésmagasító eszközökkel kapcsolatban

A gyereküléshez hasonlóan az ülésmagasítók használata is törvényileg szabályozott, ám a törvény nem szabja meg, hogy pontosan mikortól kell ezt az eszközt használni. A gyerekek általában 5 éves koruk körül kezdhetik el használni. Fontos, hogy a gyermek súlya 15-36 kg között legyen. A legbiztonságosabb azonban, ha autósülésben utazik, ameddig csak lehet.

i

Ülésmagasító autóba 40 kg feletti gyerekeknek

A gyermekeknek 150 cm-es testmagasságig vagy 36 kg-os testsúlyig autós ülésmagasító eszközre van szükségük. A 40 kg feletti gyermekeknél azonban már nem kell ülésmagasító, csak be kell őket csatolni az övvel.

Milyen gyerekek számára készülnek ülésmagasítók?

Az autósülések a gyermek súlya szerint két csoportra oszthatók, II. és III. súlycsoportokra.

  • A 15 és 36 kg közötti gyerekeknek való ülésmagasítók (kb. 3-12 éves korig) sokoldalúak, és akkor is pénztárcakímélők, ha gyermeked gyorsan megnő. Nagy teherbírásuknak köszönhetően nem kell aggódnod, csak válassz egyet.
  • A 22-36 kg-os gyermekek számára készült ülésmagasítók (kb. 6-12 év) jobban megfelelnek a nagyobb gyermekek számára is, ideális üléspozíciót és kényelmet biztosítva számukra. Hátrányuk azonban, hogy ezek az ülésmagasítók kisebb gyermekek számára nem alkalmasak.

A legjobb ülésmagasító kiválasztása

A megfelelő ülésmagasító kiválasztása ma már nem bonyolult. Az alábbiakban összefoglaltunk néhány szempontot, amiről nem szabad megfeledkezned, valamint néhány extra dolgot, amire érdemes odafigyelned, amikor ülésmagasító eszközt vásárolsz a kicsinek.

  • A gyermek súlya a II. vagy III. súlycsoportba tartozik.
  • Az isofix biztosítja a karosszériához való biztonságos rögzítést.
  • A tisztítás és karbantartás fontos, ezért mosható ülésmagasító választását javasoljuk.

Első a védelem - Isofix autósülések

Az isofix rendszerű ülésmagasítók lehetővé teszik, hogy az eszközt az autó karosszériájához lehessen csatlakoztatni. Az újabb autók már rendelkeznek rögzítési pontokkal autósülések vagy ülésmagasítók számára. Az isofix biztosítja, hogy az ülésmagasító a helyén maradjon, így biztonságos az utazás.

Az ülésmagasítók karbantartása gyerekjáték

Az autós ülésmagasító tisztítása egyszerű, nem kell miatta aggódnod. Az ülésmagasítók olyan anyagokból készültek, amelyek mosógépben vagy kézzel moshatók. Nem árt, ha van nálad nedves törlőkendő, amivel feltörölheted a gyermek szájából kipottyanó rágcsálnivalót.

i

Az autó ülésmagasító tisztítása babáknak szánt mosószer segítségével

Mosd az ülésmagasító huzatát babáknak szánt mosószerrel, így elkerülheted a közönséges mosópor okozta kiütést. Ne feledd, a gyermekek bőre nagyon finom és érzékeny.

A legjobb ülésmagasítók

A legjobb ülésmagasítók a minőségi ülésmagasítók. Ha azt szeretnéd, hogy gyermeked biztonságban utazhasson, és szeretnéd megelőzni a súlyos sérüléseket egy autóbaleset során, ne spórolj, inkább fektess be egy minőségi modellbe. Csak egy minőségi ülésmagasító autóba garantálja a maximális biztonságot, a megfelelő üléspozíciót és a kiváló kényelmet gyermeked számára, még a hosszú utazások során is.

Különböző felszereltségű ülésmagasítók

Az autó ülésmagasító különböző funkciókkal és felszerelésekkel rendelkezhet, hogy gyermeked a legkényelmesebben utazhasson az autóban. Ezek közé a funkciók közé tartozik a speciális párnázás vagy háttámla.

Párnázott ülésmagasító

A párnázott ülésmagasítók ma már mindennaposnak számítanak, de egyes modellek extra kényelmet és biztonságot nyújtanak, például extra párnázott háttámlával vagy párnázott kartámasszal.

Autós ülésmagasító a gyermek testtípusának megfelelően

Válassz ülésmagasító típust a gyermeked testtípusának megfelelően. Minden kicsi másképp nő - egyes gyerekek vékonyak és magasak, másoknak szélesebb a mellkasuk és rövidebbek a lábaik vagy nagyobb a fejük. Ezek a tulajdonságok a megfelelő ülésmagasító kiválasztásakor is fontosak.

Ülésmagasító autóba - a gyerekek egészsége is fontos

Az ülésmagasító és a gyermek egészsége kéz a kézben jár. Sajnos egyes gyermekek fejlődési rendellenességekkel vagy valamilyen fogyatékkal élnek, ezért nekik különösen jól illeszkedő ülésmagasító eszközre van szükségük.

i

Ülésmagasító 15 kg-ig

Ülésmagasítók használata 15 kg alatt nem ajánlott. Egy ilyen kicsi gyermeket autósülésben kell elhelyezni és bekötni.

Állatmintás ülésmagasítók?

Ülésmagasító állatokkal, virágokkal, pöttyökkel vagy csíkokkal díszített változatban is kapható. A dinoszauruszok a gyermeked kedvencei? Vásárolj dinoszaurusz témájú ülésmagasító eszközt. A gyerekek imádni fogják, szívesen ülnek majd rajta, és talán kevésbé lesznek csintalanok.

Megunták a gyerekek a dinoszauruszos ülésmagasítót, vagy esetleg teljesen tönkretették a huzatot? Nem feltétlenül kell új autós ülésmagasítót beszerezned, elég, ha új huzatot veszel, vagy párnahuzatba csomagolod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
BOMIMI SIGIfix Grafit Szállításra kész > 5 db
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 1,75 kg, szürke színű
15 190 Ft

2.
Bomimi Salus Grafit Ülésmagasító, nagy Szállításra kész > 5 db
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: Autó biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat és párnázott karfa, tömege: 1,1 kg, sötétszürke színű
11 890 Ft

3.
NANIA Animals BeLine SP 9–36 kg Zebra 2020 Szállításra kész > 5 db
Gyerekülés - 9-36 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: biztonsági övvel, BESIP biztonság: l, osztály, lll, osztály, lll, osztály és lll, osztály (ülésmagasító) (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 5-pontos biztonsági öv, nézési irány: menetiránnyal szemben, oldalsó ütközésvédelem, állítható háttámla, állítható biztonsági öv, levehető (mosható) huzat és levehető ülőpárna, tömege: 4,76 kg, fekete és szürke színű
26 990 Ft

Még több
76 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Bomimi Salus Grafit Ülésmagasító, nagy - Ülésmagasító Típusok
4,7
Bomimi Salus Grafit Ülésmagasító, nagy
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: Autó biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat és párnázott karfa, tömege: 1,1 kg, sötétszürke színű
11 890 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2500
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,8 66×
OSANN LUX Isofix Universe 15–36 kg Grey
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 15-36 kg, III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), rögzítés: 3-pontos biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 2,5 kg, szürke színű
22 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY10576
Arany középút Kiváló ár/érték arány
BabyAuto NAUNA i-size 125-150 black line - Ülésmagasító Típusok
4,5
BabyAuto NAUNA i-size 125-150 black line
Ülésmagasító - III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), rögzítés: Autó biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, fekete színű
24 790 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Termékkód: HRAkc06022
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Peg Pérego 2-3 Shuttle Monza 2022 - Ülésmagasító Típusok
4,8 46×
Peg Pérego 2-3 Shuttle Monza 2022
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 15-36 kg, III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: 3-pontos biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, italtartó és levehető (mosható) huzat, tömege: 3 kg, fekete és piros színű
36 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY14211
Compass JUNIOR PLUS (II, III) 15-36 kg-os - szürke - Ülésmagasító
Típusok
3,9 46×
Compass JUNIOR PLUS (II, III) 15-36 kg-os - szürke
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 15-36 kg, III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, levehető (mosható) huzat, tömege: 0,48 kg, fekete és szürke színű
6 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR1865
COMPASS JUNIOR 22-36 kg szürke - Ülésmagasító
Típusok
4,5 89×
COMPASS JUNIOR 22-36 kg szürke
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 0,25 kg, fekete és szürke színű
5 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY9894
4,6 20×
MORE LITO FIX 23 ISOFIX - Grey
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 15-36 kg, III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: 3-pontos biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, szürke színű
41 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY7568
Compass Junior ülésmagasító 22-36 kg-kék - Ülésmagasító
Típusok
4,5 89×
Compass Junior ülésmagasító 22-36 kg-kék
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: 3-pontos biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, fekete és kék színű
5 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR178
BOMIMI SIGIfix Grafit - Ülésmagasító Típusok
4,8 49×
BOMIMI SIGIfix Grafit
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 1,75 kg, szürke színű
15 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY9834
Peg Pérego 2-3 Shuttle Forest 2022 - Ülésmagasító Típusok
4,8 46×
Peg Pérego 2-3 Shuttle Forest 2022
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 15-36 kg, III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: 3-pontos biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, italtartó és levehető (mosható) huzat, tömege: 3 kg, fekete és szürke színű
36 390 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABY14212
Bomimi SIGIfix Night Isofixes ülésmagasító - Ülésmagasító Típusok
4,8 49×
Bomimi SIGIfix Night Isofixes ülésmagasító
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: Autó biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat és párnázott karfa, tömege: 1,4 kg, fekete és sötétszürke színű
14 790 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2501
NANIA Animals BeLine SP 9–36 kg Zebra 2020 - Gyerekülés Típusok
4,4 18×
NANIA Animals BeLine SP 9–36 kg Zebra 2020
Gyerekülés - 9-36 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: biztonsági övvel, BESIP biztonság: l, osztály, lll, osztály, lll, osztály és lll, osztály (ülésmagasító) (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 5-pontos biztonsági öv, nézési irány: menetiránnyal szemben, oldalsó ütközésvédelem, állítható háttámla, állítható biztonsági öv, levehető (mosható) huzat és levehető ülőpárna, tömege: 4,76 kg, fekete és szürke színű
26 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY10552
Compass Ülésmagasító (II, III) 15-36 kg Frozen 2 - Ülésmagasító Típusok
5,0
Compass Ülésmagasító (II, III) 15-36 kg Frozen 2
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 15-36 kg, III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), rögzítés: Autó biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 0,9 kg, többszínű színű
11 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYcp003
COSING PS JUNIOR  - világoskék - Ülésmagasító Típusok
4,5
COSING PS JUNIOR - világoskék
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: 3-pontos biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 0,6 kg, fekete és kék színű
5 390 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY10578
COSING PS JUNIOR - piros - Ülésmagasító Típusok
4,5
COSING PS JUNIOR - piros
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: 3-pontos biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 0,6 kg, fekete és piros színű
5 690 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY10579
Compass Ülésmagasító (II, III) 15-36 kg Spiderman - Ülésmagasító Típusok
5,0
Compass Ülésmagasító (II, III) 15-36 kg Spiderman
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 15-36 kg, III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), rögzítés: Autó biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 0,9 kg, többszínű színű
11 990 Ft
1 db
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYcp001
Compass Tataway (II, III) 15-36 kg, rózsaszín - Ülésmagasító Típusok
5,0
Compass Tataway (II, III) 15-36 kg, rózsaszín
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 15-36 kg, III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: Autó biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 1 kg, rózsaszín színű
8 690 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HRAls2556
NANIA Animals BeLine SP 9–36 kg Tiger 2020 - Gyerekülés Típusok
4,4 18×
NANIA Animals BeLine SP 9–36 kg Tiger 2020
Gyerekülés - 9-36 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: biztonsági övvel, BESIP biztonság: l, osztály, lll, osztály, lll, osztály és lll, osztály (ülésmagasító) (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 5-pontos biztonsági öv, nézési irány: menetiránnyal szemben, oldalsó ütközésvédelem, állítható háttámla, állítható biztonsági öv, levehető (mosható) huzat, levehető ülőpárna és anatómiailag formázott ülés, tömege: 4,76 kg, fekete és narancssárga színű
28 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BABY10556
NANIA Animals BeLine SP 9–36 kg Shark 2020 - Gyerekülés Típusok
4,4 18×
NANIA Animals BeLine SP 9–36 kg Shark 2020
Gyerekülés - 9-36 kg közötti gyerekek számára, rögzítés: biztonsági övvel, BESIP biztonság: l, osztály, lll, osztály, lll, osztály és lll, osztály (ülésmagasító) (az Európai ECE csoportosítás szerint), a gyermek biztonságát a következő biztosítja: 5-pontos biztonsági öv, nézési irány: menetiránnyal szemben, oldalsó ütközésvédelem, állítható háttámla, állítható biztonsági öv, levehető (mosható) huzat, levehető ülőpárna és anatómiailag formázott ülés, tömege: 4,76 kg, kék színű
28 490 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BABY10554
Compass JUNIOR PLUS 15-36 kg piros ülésmagasító - Ülésmagasító Típusok
3,9 46×
Compass JUNIOR PLUS 15-36 kg piros ülésmagasító
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 15-36 kg, III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 0,48 kg, fekete és piros színű
6 790 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR1867
Compass Junior Ülésmagasító 22-36 kg - piros - Ülésmagasító Típusok
4,5 89×
Compass Junior Ülésmagasító 22-36 kg - piros
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: 3-pontos biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, fekete és piros színű
5 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR178c
Compass Ülésmagasító (II, III) 15-36 kg Cars - Ülésmagasító Típusok
5,0
Compass Ülésmagasító (II, III) 15-36 kg Cars
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 15-36 kg, III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: Autó biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, párnázott karfa, tömege: 0,9 kg, piros színű
11 990 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABYcp002
COSING PS JUNIOR - szürke - Ülésmagasító Típusok
4,5
COSING PS JUNIOR - szürke
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: 3-pontos biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, levehető (mosható) huzat, tömege: 0,6 kg, fekete és szürke színű
5 590 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BABY10580
Compass Junior 22-36 kg - Zöld - Ülésmagasító Típusok
4,5 89×
Compass Junior 22-36 kg - Zöld
Ülésmagasító - gyermekek számára készült, ajánlott testsúly: 22-36 kg , III. korcsoport (az Európai ECE szabvány szerint), az ülés biztonsági övvel van rögzítve, rögzítés: 3-pontos biztonsági öv, ülésirány: menetiránnyal szemben, fekete és zöld színű
5 090 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: AUPR178d

Ülésmagasítók

A Ülésmagasítók kategóriában összesen 76 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó ülésmagasítók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább ülésmagasítók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb ülésmagasítók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: ülésmagasítók vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ