Shop roku 30 dnů na vrácení

VILEDA SuperMocio szett

Termékkatalógus
VILEDA SuperMocio szett
4,7 11 értékelés
Felmosó - A csomag magában foglalja a 3 Action gyorsfelmosót és a Supermop vödröt
Kód:  UKL045 Termékszám:  4023103158344 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VILEDA SuperMocio szett

A Vileda SuperMocio 3 Action szett könnyű és hatékony tisztítást kínál a padlójának, amely szett tartalmaz egy gyorsfelmosó rongyot és egy Power Press technológiával rendelkező Supermop vödröt is. Hála a Supermop vödörnek nem szükséges többé lehajolnia a vödörhöz és kézzel kicsavarnia a felmosórongyot. A vödör csavarókosár részén található fogak minden irányból körbefogják a rongyot, így pont csak annyi víz marad a felmosórongyban, amennyi a higiénikusan tiszta padló eléréséhez szükséges. A rendkívül hatékony mikroszálas felmosó 3D, velúr flock szálakkal rendelkezik, amit az Egyesült Államokban fejlesztettek ki és szabadalmaztatták, 40%-kal nagyobb hatékonysággal tisztít, mint a hagyományos felmosórongyok. A felmosó nyél ergonomikus és így elősegíti a nehezen megközelíthető helyek elérését is a felmosóronggyal. 

Főbb jellemzői

  • A Vileda SuperMocio 3 szett tartalmaz egy felmosórongyot és egy vödröt
  • A gyorsfelmosó, az innovatív gyártási technológiának köszönhetően 40% -al hatékonyabb tisztítással bír, mint a hagyományos nyeles felmosórongyok
  • A vödör csavarókosár részén található fogak minden irányból körbefogják a rongyot, hogy eltávolítsák a felesleges vizet
  • Kényelmes kezelés az ergonomikus felmosó nyélnek köszönhetően
  • Vödör térfogata: 10 l

Paraméterek

Típus
Felmosó Kész!

Típus

Típus
Felmosó Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VILEDA SuperMocio szett Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VILEDA SuperMocio Completo 3 Action Box. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VILEDA SuperMocio Completo 3 Action Box.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ