Shop roku Akvizice ApF HU

Vízlehúzók

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

Az ablaklehúzó nélkülözhetetlen eszköz a tökéletesen tiszta és fényes, csíkok nélküli ablakok eléréséhez. Az ablaklehúzó modellek széles választékából - az egyszerű kézi facsaróktól a teleszkópos rudakkal ellátott fejlett változatokig - biztosan megtalálod a megfelelő eszközt a hatékony és könnyű tisztításhoz. Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan választhatod ki az igényeidnek leginkább megfelelő vízlehúzó terméket, és hogyan könnyítheted meg otthonod vagy irodád ablakainak tisztítását.

Tovább

A kézi ablaklehúzó biztosítja az ablakok hatékony karbantartását

Az ablaklehúzó gondos kiválasztást igényel, ami kulcsfontosságú a hibátlanul tiszta ablakok fáradság és időveszteség nélküli eléréséhez. Egy jó minőségű vízlehúzó segítségével hatékonyan eltávolítható a víz és a tisztítószer az üvegfelületről, ami gyorsabb és hatékonyabb, csíkmentes tisztítást eredményez.


ablaklehúzó

Egy minőségi ablaklehúzó segít a tökéletes eredmény elérésében.

Tudd meg, melyik ablaklehúzó a legjobb a paraméterei alapján

Az ablaklehúzó kiválasztásakor fontos figyelembe venni néhány kulcsfontosságú paramétert, például a vízlehúzó szélességét, a gumi anyagát, amely befolyásolja a tartósságát és a víz hatékony eltávolításának képességét, valamint a nyél hosszát, amely lehetővé teszi a magasabb területek elérését. Azt is érdemes megfontolni, hogy az ablaklehúzó rendelkezik-e cserélhető gumicsíkokkal a könnyű karbantartás érdekében. Ezek a tényezők együttesen határozzák meg, hogy egy vízlehúzó mennyire felel meg ablaktisztítási követelményeidnek.

Ablaklehúzó szélessége

Az ablaklehúzó szélessége az első és legfontosabb tényező, amely befolyásolja az ablaktisztítás hatékonyságát. A szélesebb ablaklehúzók lehetővé teszik, hogy egyetlen mozdulattal nagyobb üvegfelületet fedjünk le, ami gyorsabb és hatékonyabb víz- és szennyeződéseltávolítást eredményez. Kisebb ablakok vagy osztott üvegekkel rendelkező ablakok esetében a jobb manőverezhetőség és a szűk helyek elérésének érdekében előnyösebb keskenyebb vízlehúzó eszközt használni. A megfelelő szélességű ablaklehúzó kiválasztása tehát a tisztítandó ablakok méretétől és típusától függ.

Az univerzális ablaklehúzó más felületekkel is megbirkózik, és padló- vagy kádlehúzónak is használható.

Ablaklehúzó és annak sajátosságai

Az anyag, amelyből az ablaklehúzó készül, döntő fontosságú a hosszú távú hasznosság és hatékonyság szempontjából. A kiváló minőségű gumi jobban ellenáll a kopásnak, a hőmérséklet-változásoknak és a tisztítószerekben lévő vegyi anyagoknak. A puha gumi jobban alkalmazkodik az üvegfelület egyenetlenségeihez, így jobban eltávolítja a vizet anélkül, hogy csíkokat hagyna maga után. Másrészt a keményebb gumi tartósabb lehet, de kevésbé hatékony az egyenetlen felületeken.

Vízlehúzó fogantyúval ellátva: összpontosítsunk a fogantyú hosszára

Az ablaklehúzó nyelének hossza fontos szerepet játszik, ha magasan lévő vagy nehezen hozzáférhető ablakokat kell tisztítanod. A hosszú vagy teleszkópos nyéllel rendelkező ablaklehúzó lehetővé teszi, hogy létra nélkül is hatékonyan elérd és tisztítsd az ablakokat. Ez a funkció nemcsak biztonságosabbá teszi a tisztítást, hanem leegyszerűsíti a tisztítási folyamatot is, mivel a felhasználó a földön maradhat. Fontos, hogy olyan ablaklehúzó modellt válasszunk, amelynek szilárd és stabil nyele van, amely használat közben nem hajlik vagy inog meg.


Teleszkópos ablaklehúzó

A teleszkópos ablaklehúzó segítségével létra nélkül is könnyen tisztíthatók a nehezen hozzáférhető helyek, így a magas ablakok tisztítása biztonságosabbá és hatékonyabbá válik.

Vízlehúzó cserélhető gumicsíkokkal

A vízlehúzó gumicsíkjainak cserélhetősége jelentős előnyt jelent a karbantartás és a szerszám élettartama szempontjából. Ha a gumi elhasználódik vagy megsérül, a könnyű cserelehetőség meghosszabbítja az ablaklehúzó hasznos élettartamát, és biztosítja, hogy mindig a legjobb tisztítási eredményeket érjük el.

i

A cserélhető gumicsíkokkal ellátott ablaklehúzó azért is gazdaságosabb, mert nem kell az egész eszközt megvásárolnod, hanem csak az elhasználódott részt kell kicserélned. A cserélhető csíkok ideálisak azok számára, akik gyakran nagyszámú ablakot tisztítanak, és szerszámukat optimális állapotban kell tartaniuk. Ezt a megközelítést gyakran választják a szakemberek.

Melyik a legjobb ablaklehúzó? Válaszd ki a megfelelő típust

A piacon az ablaklehúzók széles választéka létezik, mindegyiknek megvannak a maga sajátos jellemzői és előnyei, amelyeket különböző típusú tisztítási és felhasználói igényekre terveztek. A mindennapi használatra szánt egyszerű modellektől kezdve a magas ablakok eléréséhez szükséges teleszkópos rudakkal ellátott speciális eszközökön át a maximális hatékonyságra és tartósságra tervezett professzionális ablaklehúzó modellekig a megfelelő típus kiválasztása jelentősen megkönnyítheti a munkát és javíthatja a tisztítás végeredményét.

  • Az egyszerű ablaklehúzók olyan alapszerszámok, amelyek nem tartalmaznak további funkciókat, és amelyek alkalmasak a házi ablakok gyors és egyszerű tisztítására. Egyszerűségük és könnyűségük miatt ideálisak a mindennapi használatra, könnyen tárolhatók, és általában nagyon kedvező áron kaphatók.
  • A teleszkópos ablaklehúzó rugalmasságot és hatótávolságot biztosít a magasan lévő vagy nehezen hozzáférhető ablakok létra nélküli tisztításához. A rúd különböző hosszúságokra állítható, így a felhasználó biztonságosan és kényelmesen elérheti az összes ablakot a biztonságos talajról.
  • A professzionális vízlehúzó eszközöket a maximális tartósság és hatékonyság érdekében tervezték, és gyakran cserélhető alkatrészeket és speciális gumicsíkokat tartalmaznak a tökéletes vízeltávolítás érdekében. Ezek a facsarók ideálisak az ablakok nagy felületeinek tisztítására, és hosszú élettartamot és teljesítményt nyújtanak.

Alternatívákat is kipróbálhatsz. Az ablakporszívó hatékonyan távolítja el a vizet és a tisztítószert az ablakokról, így biztosítva a gyors és tökéletes tisztítást. A vibráló funkcióval és vezeték nélküli kialakítással rendelkező elektromos ablaktisztító robotok kényelmes és hatékony ablaktisztítást biztosítanak minimális erőfeszítéssel.

Ablaklehúzó: Hogyan mossuk le az ablakokat, hogy ne maradjanak rajta foltok?

A tökéletesen tiszta, csíkmentes ablakok eléréséhez fontos a megfelelő technika és termékek használata. Kezdd azzal, hogy tiszta, meleg vízzel alaposan átöblíted az ablakokat, hogy eltávolítsd a nagyobb szennyeződéseket. Ezután jöhet egy vízlehúzó vagy egy puha mikroszálas kendő, amely nem hagy szöszöket az üvegen, és egy tisztítószer. A tökéletes eredmény érdekében mindig a felső saroktól lefelé, egymást átfedő csíkokban mosd le az ablakokat, és rendszeresen töröld át a ablaklehúzóval.

i

Mosószer és ablaktisztító: mi a legjobb módja az ablakok zsírtalanításának?

Az ablakok zsírtalanításához a legjobb, ha enyhén lúgos vagy zsírtalanító hatású oldatot használsz. Készíthetsz meleg vízből és néhány csepp mosószerből vagy enyhe tisztítószerből álló keveréket. Fontos, hogy a használt szer kíméletes legyen, és ne okozzon kárt az üvegben vagy az ablakkeretekben. Az oldat alkalmazása után alaposan öblítsd le az ablakokat tiszta vízzel.

Mit adjunk az ablaktisztító vízhez?

Az ablaktisztító vízhez ajánlott egy kis mennyiségű ecetet vagy speciális ablaktisztítószert adni. Az ecet segít feloldani az ásványi lerakódásokat és a zsírt, így tisztább, fényesebb, csíkmentes ablakokat eredményez. Néhány csepp folyékony mosószer hozzáadása a vízhez szintén segíthet a makacs szennyeződések eltávolításában. Fontos azonban, hogy ezeket az adalékanyagokat mértékkel használjuk, hogy elkerüljük a túlzott habzást vagy a filmréteg maradását az üvegen.

Még mindig nem tudod, hogy melyik ablaklehúzót válaszd? Vásárlóink véleményei segítenek a választásban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Spatula - FLEXIPAD EVO csempe és fürdőkád tisztító teleszkópos nyéllel, méretek: 19,5x4,5x88,5 cm, szín: türkiz, anyag: műanyag/mikroszál/fém
7 190 Ft

2.
Ablaklehúzó - csuklós rendszerrel és teleszkópos nyéllel
10 190 Ft

3.
LEIFHEIT CABINO zuhanykabin gumibetét Szállításra kész > 5 db
Spatula - üvegből készült zuhanykabinok esetében, akril és csempe, nem hagy csíkokat, pánt a felakasztáshoz, anyag gumi, fehér színű, szélesség 24 cm
2 990 Ft

Még több
28 termék
4,2 12×
LEIFHEIT Window Slider 51523 40cm teleszkópos nyéllel
Ablaklehúzó - ablaklehúzó teleszkópos nyéllel, alkalmas üveg, tükör és hasonlók tisztítására, hullámvonalban való lehúzás lehetősége, törlési szélesség 40 cm
7 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LEIFZAT714
4,6 39×
LEIFHEIT Mop 3az1ben ablakmosó 51320
Felmosó alkalmas mindenféle üvegfelületre, szélessége 33 cm, Click System
4 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN8002e
4,8
LEIFHEIT CLASSIC ablaklehúzó moppal teleszkópos rúdon
Tisztító szett - ablaktörlő, teleszkópos rúd és kétoldalas ablaktörlő ruha
7 590 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Termékkód: LEIST389
4,7 13×
YORK ablaklehúzó 25 cm nyéllel, baktérium stop funkcióval
Ablaklehúzó - a kényelmes fogantyú nem szívja magába a nedvességet, nem rothad, nem bűzlik - antibakteriális anyagokból készült - speciális puha gumi tapad a felülethez és már az első lehúzásra eltávolítja a felesleges vizet
790 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL963
4,3 16×
LEIFHEIT Window Slider 28 cm
Ablaklehúzó - ablakok, tükrök stb. tisztításához alkalmas, dönthetően állítható 28 cm-es szélesség, kompatibilis a Leifheit Click rendszerrel
2 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIZE147
5,0
Leifheit FLEXIPAD EVO Csempe és fürdőkád tisztító teleszkópos nyéllel
Spatula - FLEXIPAD EVO csempe és fürdőkád tisztító teleszkópos nyéllel, méretek: 19,5x4,5x88,5 cm, szín: türkiz, anyag: műanyag/mikroszál/fém
7 190 Ft
1 db
Szállításra kész 1 db
Termékkód: LEIST008
4,9 26×
LEIFHEIT CABINO zuhanykabin gumibetét
Spatula - üvegből készült zuhanykabinok esetében, akril és csempe, nem hagy csíkokat, pánt a felakasztáshoz, anyag gumi, fehér színű, szélesség 24 cm
2 990 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIST506
4,4
LEIFHEIT Classic ablakmosó teleszkópos rúddal
Spatula - teleszkópos nyéllel, hossza 70-133 cm, kinyúlás 45 cm
6 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: LEIST214
8 690 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Termékkód: UKL987
4,7 23×
LEIFHEIT Ablaktisztító 3 az 1-ben Mini 51127
Felmosó fej - ablak- és keretmosó pótfej, gumi ablaklehúzó, munkaszélesség: 20 cm, Click rendszer
3 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN8002e2
4,5 17×
TORO ABLAKLEHÚZÓ, VÖRÖS / SZÜRKE, 24.5 X 22,5 CM
Ablaklehúzó - ablakok vagy szélvédők mosására. A spatula alján gumi található, műanyagból készül, amely könnyű de tartós. Az ablakmosás gyermekjáték lesz az ablaklehúzóval. Az ablaklehúzó színe piros - szürke, mérete 24,5 x 22,5 cm.
1 190 Ft
1 db
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TORST316
3,6
YORK ablaktörlő azúrkék színben
Ablaklehúzó - 3 az 1-ben tisztít és tiszta, csíkmentes felületeket hagy maga után
1 090 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL966
4,6 18×
LEIFHEIT Flexipad Evo 41701 Csempe és kádmosó
Ablaklehúzó - csempéhez és kádhoz, szélessége: 19,5 cm, forgatható csukló a nehezen elérhető helyek tisztításához, Click rendszer
3 390 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAN8008s2
4,8 28×
SPOKAR ablaklehúzó 4425 / 30 cm
Ablaklehúzó - műanyag fogantyú, alumínium sín, gumi ablaktörlő
890 Ft -tól
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UKL292
4,5
LEIFHEIT lehúzó fürdőszobai csempékhez Head Click System
Spatula - gumis, a víz hatékony letörléséhez, kompatibilis a Click System-mel,, 45 cm széles
3 390 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIST238
Leifheit Teleszkópos rúd PROFESSIONAL 250 cm
Rúd - teleszkópos, állítható akár 250 cm-ig, 2 egymásba illesztett rész, biztonságos tisztítófej rögzítési rendszer, anyaga: anodizált alumínium a nedves kézzel való jobb fogás érdekében, a rúd minimális hossza: 136 cm, maximális hossza: 250 cm
11 490 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: LEITY098
5,0
LEIFHEIT Csempe simítófej kattintó rendszer
Spatula - sima és érdes padlófelületekhez, nem szívja magába a vizet, kompatibilis a LEIFHEIT Click System rendszerrel, kék-fekete, 45 cm széles.
3 790 Ft
1 db
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEIST221
3,5
SPONTEX Ablakkaparó 25 cm
Ablaklehúzó - fogantyúval, fej puha és rugalmas gumival
890 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DOMA1592
InnovaGoods Klinshil 2in1 Szórófejes üvegtisztító
Ablaklehúzó - szórófejjel az autó szélvédőjének kényelmes tisztításához, háztartásban való használatra is alkalmas (ablak, képernyő, tükör stb.), mérete: 16 x 10 x 33 cm
4 490 Ft
1 db
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CIS2279
2,0 17×
Baseus Quick Clean Car Show Shovel Black
Ablaklehúzó - mérete 30 cm × 15 cm
3 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BASEo1
Leifheit Ablaklehúzó kefével és teleszkópos rúddal
Spatula - alkalmas ablakhoz, autó ablakhoz, tükörhöz, csempéhez és egyéb sima felülethez, száraz és nedves tisztításhoz, a robusztus kefe alkalmas homok, por és durva szennyeződések eltávolítására, az utólagos tisztításra a gumi lehúzó szolgál, munkaszélesség: 28 cm, teleszkópos nyél: 110 – 190 cm, kompatibilis a CLICK rendszerrel
9 990 Ft
1 db
Szállításra kész 4 db
Termékkód: LEIST041
Leifheit Tartalék huzat a PROFESSIONAL lehúzóhoz 45 cm
Felmosó fej - speciális, poliészterszálból készült ablaklehúzó cserehuzat, "fülekkel" a lehúzóhoz való rögzítésre, szélesség: 45 cm, rendkívüli felszívóképességgel rendelkezik, mosógépben mosható öblítő nélkül 60 fokon
4 790 Ft
1 db
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: LEINM135
3,3 10×
VILEDA 2 az 1-ben ablaklehúzó teleszkópos nyéllel
Ablaklehúzó - csuklós rendszerrel és teleszkópos nyéllel
10 190 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: UKL118
4,0 10×
YORK ablaktörlő 30 × 18 cm
Ablaklehúzó - vékony gumival, 30 cm széles lehúzó, a vékony gumi tökéletesen tapad és megfelelően törli le a felületet
690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: UKL968

Vízlehúzók

A Vízlehúzók kategóriában összesen 28 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vízlehúzók Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vízlehúzók A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb vízlehúzók A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: vízlehúzók vélemények
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ