Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Maxx élelmiszer vákuum csomagoló VM4000

Termékkatalógus
Maxx élelmiszer vákuum csomagoló VM4000
3,8 5 értékelés
Vákuumozó gép - kompresszorteljesítmény 9 l / perc, külső szívócső csatlakozó, 5 db 22x30cm-es tasak, 5 db 28x40cm-es tasak, tömlőt nem tartalmazza
Kód:  EAN6164h Termékszám:  8595235804582

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Maxx élelmiszer vákuum csomagoló VM4000

El kell tárolni az étel hosszabb ideig frissen? Egy kiváló és nagyon egyszerű megoldás a laikusok számára. A vákuumozás és a vákuumfólia 5-ször hoszabb frisseséget és tartósságot garantál és még a minőségét is megőrzi. Az élelmiszereket csomagoljuk fóliába, majd egyszerűen kiszívjuk a levegőt és lezárjuk. Ez megvédi a káros gombáktól, baktériumoktól és a mikroorganizmusoktól. A fontos vitaminok, a tápérték és az ízek sokáig megmaradnak a zárt vákuumozással.

legfontosabb jellemzői

  • minőségi kidolgozás
  • modern design
  • levegő kiszívása a táskákból
  • fixáló hegesztés
  • hosszú eltarthatósága, akár 5-ször
  • könnyen használható, automatikus
  • bedugott

Elpusztítja a kellemetlen szagokat

Nincs több aggodalom a kellemetlen szagok miatt, amelyek a romlott ételekből áradnak a hűtőszekrényekből vagy fagyasztókból. Ez a csomagolási technológia nem csak aromás sajtok és ezek keverékeinek tárolására alkalmas, hanem száraz termékekére is. Vákuumcsomagolni lehet például, hüvelyeseket, fűszereket, kávé és teát. Az innovatív eszköz használható élelmiszer-csomagolásra utakra, a nyaralásra vagy a gyerekeknek az iskolába étkezésre és nassolásra. Az ételek ügyesen adagolhatóak az egyes csomagokba, hogy egyszerre el tudja fogyasztani.

egyszerű kezelhetőség

A termék hszanálata nagyon egyszerű és innovatív. A biztonsági csúszó szőnyeg megakadályozza a véletlen megcsúszást a konyhapulton. A felhasználók minden bizonnyal élvezni fogják a tényt, hogy a vákuumcsomagoló alján, van egy rekesz a tápkábelnek, hogy szükségtelenül ne legyen útban.

További információk:

A csomag tartalma: 5 db táska: 22 x 30 cm, 5 db táska 28 x 40 cm
Kompresszor kapacitása 9 liter percenként

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Maxx élelmiszer vákuum csomagoló VM4000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxxo Vakuová balička potravin VM4000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Maxxo Vákuová balička potravín VM4000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Maxx VM4000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Maxx VM4000.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ