Meaco 12L Low Energy

Termékkatalógus
Meaco 12L Low Energy
Páramentesítő - max. 48 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 11,6 l/napos páramentesítő kapacitás, 2,5 l-es tartály, 41 dB zajszint, funkciók: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, auto-defrost és automatikus újraindítás, tömege 9,8 kg
109 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MEAOV749 Termékszám:  4617
Meaco 12L Low Energy 109 990 Ft Szállításra kész 2 db
Vásárlás

Meaco 12L Low Energy

Ez az ügyes Meaco páramentesítő készülék remek megoldást nyújt, ha túl magas a benti levegő páratartalma, ami nagyon gyakran okozhatja nem csak a falak nedvesedését, hanem a penész megjelenését is. A párátlanításon kívül ennek tetejében, még a levegőt is képes megtisztítani. Ez a mobilis Meaco elektromos páramentesítő készülék 48 m² területű szobához vagy irodához használható. A megfelelő teljesítményét 11,6 l/nap párátlanító kapacitása bizonyítja. 2,5 l volumenű kondezvíz tartályának hála bátran használjuk nem olyan hosszú ideig a víz kiöntése nélkül. Egy másik nagy előnye, hogy maximum 41 dB-en nagyon csendesen működik, így gond nélkül használhatjuk akkor is, ha otthon vagyunk.

Páramentesítő Meaco 12L Low Energy Oldalnézet
Páramentesítő Meaco 12L Low Energy Jellemzők/technológia

Az elsőrangú Meaco 12L Low Energy párátlanító legfontosabb tulajdonságai

  • A minőségi Meaco páramentesítő készülék csökkenti a penészképződés és baktériumok elszaporodásának esélyét
  • Páramentesítő kapacitása 11,6 l/nap
  • Egyben páramentesítő és legtisztító is
  • Ajánlott szobaméret 48
  • A vízgyűjtő tartály kapacitása 2,5 l
  • A zajszint legfeljebb 41 dB
  • Az elsőrangú Meaco párátlanító funkciói: légtisztítás, teljesítmény szabályozás, időzítő, kijelző, automatikus kikapcsolás, automatikus párátlanítás, "turbo" rendszer ruhák szárításához, megtelt tartály jelző, auto-defrost és automatikus újraindítás
  • Teljes tömege 9,8 kg

Meaco 12L Low Energy elektromos páramentesítő egyéb funkciói

Ez a konkrét Meaco elektromos párátlanító automatikus időzítővel van ellátva, melynek hála a lehetőségeink alapján kiválaszthatjuk, hogy mikor lépjen működésbe a készülék. A teljesítményt képesek vagyunk könnyedén növelni vagy csökkenteni, és hála ennek vezérelni a zajszintet és az energiaköltségeket egyszerre. Másik fontos kiegészítője egy világos és áttekinthető integrált kijelző minden elérhető program elindítására. Az automatikus újraindítás funkció visszaállítja az utolsó beállítást hirtelen áramkiesés esetén. Amennyiben megtelt a tartály, abban az esetben ez a típus szükséges beavatkozás nélkül leáll. Lehetőségünk van ruhák szárítására is a speciális turbó üzemmód használatával. Nem hiányzik az auto-defrost funkció sem, amely biztosítja, hogy a készülék még hideg környezetben is megbízhatóan működjön, a külső hőmérséklettől függetlenül.

Páramentesítő Meaco 12L Low Energy Hátoldal

Paraméterek

Összehasonlít
Páramentesítő kapacitás
11,6 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
48 m2 Kész!
Tartály térfogata
2,5 l Kész!
Maximális zajszint
41 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás
11,6 l/nap Kész!
Ajánlott szobaméret
48 m2 Kész!
Tartály térfogata
2,5 l Kész!
Maximális zajszint
41 dB Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!
Tömeg
9,8 kg Kész!

Funkciók

Funkció
Légtisztítás, Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Automatikus párátlanítás, "Turbo" rendszer ruhák szárításához, Megtelt tartály jelző, Auto-Defrost, Automatikus újraindítás Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes páramentesítő választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Meaco 12L Low Energy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Meaco 12L Low Energy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Meaco 12L Low Energy.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ