AP+ nový vizuál Shop roku

Meaco Mist Deluxe 202

Termékkatalógus
Meaco Mist Deluxe 202
3,0 1 értékelés
Párásító - ultrahangos párásítás, max. 65 m² nagyságú helyiségekbe ajánlott, 105 W teljesítményfelvétel, 400 ml/óra párásítási teljesítmény, 5,3 l-es tartály, 45 dB zajszint, funkciók: időzítő, ionizáció, páratartalom megőrzés, páratartalom mérés, automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, automatikus kikapcsolás, állítható párakibocsátás, három párásítási fokozat, háttérvilágítás, integrált hidrosztát, forgó párafúvóka, led-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, távirányító, automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), kézi beállítás, automatikus üzemmód, aromaterápia (illóolajokhoz), aromadiffúzor, párásító, előmelegítés, érintéses vezérlés, allergiásoknak, csendes működés, éjszakai mód, érintőpanel és levegő ionizálás, méretei: 255 × 335 × 150 mm (Sz×H×Mé), fehér kivitel
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MEAZV166 Termékszám:  3399
Meaco Mist Deluxe 202 61 990 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Meaco Mist Deluxe 202

Zavar a száraz levegő az otthonodban és evégett nehezen tudsz lélegezni? Eme Meaco levegő párásító segít megszüntetni ezt a problémádat. 400 ml/óra párásítási teljesítményének köszönhetően néhány pillanat alatt párásítja a levegőt. Maximum 65 -es helyiségekbe alkalmas. 5,3 l-es víztartálya hosszú ideig gondoskodik a párásításról, így nem kell állandóan feltöltened vízzel. Az ultrahangos technológia óriási előnye az alacsony energiafogyasztás, a nagy teljesítmény és a rendkívül csendes üzemelés. Időzítővel egyaránt bír, mellyel beállíthatod a párásító funkcionálási idejét. A beépített ionizátor tovább fokozza a levegő páratartalmát. A párásító folyamatosan fenntartja a páratartalmat a szobában. Alacsony vízszint esetén a párásító önállóan kikapcsol. A párakibocsátási szintet beállíthatod a követelményeid szerint. A készüléket páratartalom-érzékelővel szintén felszerelték, így mindig megfelelő lesz a páratartalom a szobádban. Mérete: 335 × 255 × 150 mm (ma×szé×mé).

Párásító Meaco Mist Deluxe 202 Képernyő
Párásító Meaco Mist Deluxe 202 Jellemzők/technológia

Meaco Mist Deluxe 202 levegő párásító készülék legfőbb tulajdonságai

  • Gondoskodik a levegő ideális páratartalmáról a helyiségben
  • Eme Meaco párásító gép zajszintje: 45 dB
  • Párásítási teljesítmény: 400 ml/óra
  • Maximálisan 65 m²-es helyiségekbe ajánlott
  • A háttérvilágítás kellemes atmoszférát teremt
  • A 3 párásítási fokozatnak köszönhetően beállíthatod a páratartalmat az elvárásaid alapján
  • Az aktuális páratartalmat leolvashatod a LED kijelzőről
  • A távvezérlő egyszerű és kényelmes kezelést szavatol
  • Alacsony vízszint esetén a párásító automatikusan kikapcsol
  • A párát a 360°-ban forgó fúvóka segítségével permetezi szét
  • Az elsőrangú Meaco párologtató készülék mérete 335 × 255 × 150 mm (magasság × szélesség × mélység)

A hasznos Meaco Mist Deluxe 202 párásító készülék néhány perc alatt párásítja a levegőt

Eme Meaco párásítót rendkívül hamar megkedveled a funkciói miatt. A tartály kiürülése után magától kikapcsol. Ezáltal azt is jelzi, hogy ismét meg kell töltened. Ezzel a variánssal az aromaterápiát is élvezheted. Csak csepegtess néhány csepp illóolajat a víztartályba. A levegő páratartalmát megnézheted a LED kijelzőn. A háttérvilágítás hangulatos légkört teremt. Ez a meglévő Meaco párologtató gép összességében három párásítási fokozatot kínál. A beépített hidrosztát mindig üzembe helyezi a készüléket a levegő bizonyos páratartalma esetén. A távvezérlő egyszerű és komfortos kezelést garantál. Allergiában szenvedsz és nehezen kapsz levegőt? Ezen Meaco párásító használatával tisztább lesz a levegő és könnyebb lesz a légzés. A párásítás intenzitását az automata mód szabja meg. A csendes működésnek hála alvás közben sem fog zavarni. A párát a 360°-ban forgó fúvókával juttatja a levegőbe.

Párásító Meaco Mist Deluxe 202 Lifestyle

Paraméterek

Összehasonlít
Ajánlott szobaméret
65 m2 Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!
Teljesítményfelvétel
105 W Kész!
Párásítási teljesítmény
400 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
5,3 l Kész!

Tulajdonságok

Ajánlott szobaméret
65 m2 Kész!
Mobilalkalmazás
Alkalmazás nélkül Kész!
Teljesítményfelvétel
105 W Kész!
Párásítási teljesítmény
400 ml/óra Kész!
Víztartály kapacitása
5,3 l Kész!
Zajszint
45 dB Kész!

Funkciók

Funkció
Időzítő, Ionizáció, Páratartalom megőrzés, Páratartalom mérés, Automatikus kikapcsolás a tartály kiürülése után, Automatikus kikapcsolás, Állítható párakibocsátás, Három párásítási fokozat, Háttérvilágítás, Integrált hidrosztát, Forgó párafúvóka, LED-kijelző aktuális páratartalom-mutatóval, Távirányító, Automatikus leállítás a tartály ürítése után (+ riasztás), Kézi beállítás, Automatikus üzemmód, Aromaterápia (illóolajokhoz), Aromadiffúzor, Párásító, Előmelegítés, Érintéses vezérlés, Allergiásoknak, Csendes működés, Éjszakai mód, Érintőpanel, Levegő ionizálás Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Méret

Mélység
150 mm Kész!
Szélesség
255 mm Kész!
Magasság
335 mm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nézz körül teljes párásító kínálatunkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Meaco Mist Deluxe 202 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Meaco Mist Deluxe 202. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Meaco Mist Deluxe 202.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ