Shop roku Shop roku

Medence

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Forma
Négyzet
(4)
Kör
(58)
Ovális
(1)
Téglalap
(3)
Egyéb
(4)
Konstrukció
Öntartó
(11)
Fém konstrukció
(23)
Acélfalú
(8)
Felfújható
(26)
Átmérő
1 m
4,6 m
-
Űrtartalom
550 l
16805 l
-
Falátmenet átmérője
31 mm
32 cm
-
Szűrő
Szűrő nélkül
(36)
Papírszűrős vízforgató
(24)
Szűrőszivattyú
(6)
Szűrő teljesítménye
1,26 m3/h
3408,26 m3/h
-
Szín
Antracitszürke
(2)
Bézs
(3)
Fehér
(13)
Téglapiros
(1)
Fekete
(8)
Piros
(4)
Barna
(7)
Kék
(25)
Szürke
(22)
Sötétkék
(1)
Sötétszürke
(2)
Átlátszó
(1)

Az otthoni medence nagyszerű befektetés, amit különösen a forró nyári napokon fogsz értékelni. Nemcsak felfrissülhetsz benne, hanem vidám időtöltést is biztosít az egész család számára. A kültéri medence a kertben vagy a teraszon használható, a jakuzzi vagy masszázsmedence pedig bent a házban is elhelyezhető. Hogyan válasszuk ki a megfelelő medencét? Tudj meg többet.

Tovább

Hova kerüljön a kerti medence? Erre a 4 dologra figyelj

Amikor a kerti medence helyét keresed, néhány alapvető dolgot érdemes szem előtt tartani. Nem elég, ha csak a medence fér el a kiszemelt helyen, helyet kell biztosítani a szivattyú, a medence szűrő, a medence létra és egyéb tartozékok elhelyezésére is. Mit kell még figyelembe venni?

  1. A medencéhez vezető út lehetőleg közvetlenül a házból vezessen, de legalábbis olyan helyen legyen, ahol rá lehet látni a gyerekekre.
  2. A külső kiegészítők szintén helyet foglalnak a kertben, ezért ügyelj arra, hogy legyen elég hely a medence körül.
  3. A napsugaraknak közvetlenül kell érniük a medence vizét, hogy hosszú ideig napozhass benne.
  4. A fáktól/bokroktól a lehető legtávolabb legyen, hogy ne árnyékoljanak és ne legyen a medence mindig tele levelekkel.

Fémvázas kerti medence versus felfújható változat - mik a különbségek?

Szeretnéd, ha egy medence állna a kertedben nyáron, de nem tudod, melyik lenne neked a legjobb? Kínálatunkban szerepelnek merevfalú, fémvázas medencék és felfújható változatok is - mi a különbség?

A felfújható kerti medence olcsó, ugyanakkor elegendő megoldást jelent

A felfújható kerti medence gyorsan és könnyen felfújható, használat után ugyanilyen gyorsan és könnyen leereszthető és tárolható. Ez a típusú medence nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is kiváló hely a felüdülésre. A kisebbeknek külön örömet okozhatnak a különböző állatformájú, például flamingó vagy teknősbéka alakú gyerekmedencék. Milyen előnyei és hátrányai vannak?

  • Olcsó lehetőség.
  • A felállítása nagyon egyszerű.
  • Rendkívül jól összecsomagolható.
  • A lekerekített élek biztonságossá teszik a használatát.
  • A teraszon és a kertben is használhatók.
  • Sérülékenyebbek.
  • Ha nincs medence szezon, valahol tárolni kell.

Kiváló minőségű fémvázas medence az egész család számára

A kiváló minőségű fémvázas medencék szilárd fém- vagy acélszerkezettel rendelkeznek, ez biztosítja a stabilitásukat. A kínálatban leggyakrabban olyan modelleket találhatsz, amelyeknek a fala szövettel megerősített laminált fóliából készül. Jellemző az is, hogy körös-körül azonos méretű, és nincsenek szűkebb pontjai.

  • Az erős és tartós váz biztosítja a stabilitást.
  • Nagyon egyszerűen összeszerelhető.
  • Sok évig tart.
  • Jobb minőségűek, mint a felfújható medencék.
  • Egész éves kerti medencék.
  • Az előre kiválasztott helyen kell rögzíteni, ez lesz a medence állandó helye.

Felfújható medence
Felfújható medence

Fémvázas medence
Fémvázas medence

A (félig) süllyesztett medence úszásra és nagy kertekbe alkalmas

Félig süllyesztett medencék is kaphatók, amelyek egész évben használhatók, így nem kell télen a tárolásukról gondoskodni. A süllyesztett medencék nagyobb kertekbe alkalmasak, és leveszik a válladról a medence elcsomagolásának vagy éppen felfújásának terhét.

i

A fém medence egy további típus

A fém medence nemcsak attól fém, hogy acélszerkezettel rendelkezik, hanem az egész fal korróziógátlóval kezelt acéllemezből készült, így nagyon ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. A fémfalas medence megnevezéssel is találkozhatsz. A fém medencék fagyvédő medencefóliával is rendelkeznek.

Milyen alakú lehet egy otthoni medence?

A kerti medence többféle alakú lehet, a legnépszerűbbek a kör, a téglalap vagy az ovális alakú medencék.

  • A kör alakú medence a legelterjedtebb és legnépszerűbb megoldás. Négyzet alakú kertekben is használhatod, és számos méretben kaphatók, a kis gyerekmedencéktől az egész család számára kialakított nagy medencékig.
  • A négyszögletes medence az egész család számára alkalmas. Használhatók hosszúkás kertekben vagy teraszokon. Téglalap alakú családi medence kapható felfújható vagy fémvázas változatban is.
  • A nagyobb méretű ovális kerti medence is szolgálhat úszómedenceként. Az egész család számára alkalmas, és felfújható vagy merevfalú kivitelben is elérhető.

Kör alakú felfújható medence
Kör alakú otthoni medence

Téglalap alakú medence
Téglalap alakú házi medence

Ovális medence
Ovális kültéri medence

Mélység, térfogat, anyag és méret, vagyis a házi medence fontos jellemzői

A medence kiválasztásakor az alapvető jellemzőket és tulajdonságokat is nézd meg, mint például a mélység, a térfogat, az anyag és a méret - összehasonlításképpen, a 3 méteres medencék számítanak manapság szabványnak, ebben már kényelmesen lehet úszni.

  • A medence mélysége általában 1-1,5 m körül van, ami megfelelő magasságot jelent az úszáshoz. Kisebb gyermekek számára elegendő a kisebb mélység, de ne feledd, hogy nagyon gyorsan nőnek.
  • A medence méretét annak függvényében válaszd ki, hogy tervezel-e legalább egy keveset úszni a medencében, vagy csak megmártózni szeretnél benne egy kicsit. A kör alakú medence átmérője legalább 3,5 m, a téglalap/ovális medence mérete legalább 6 × 3 m (vagy 2,5 × 4,5 m) legyen.
  • A szabadidő eltöltésére vagy családi fürdőzésekre alkalmas medence térfogata 4000 és körülbelül 9000 liter között mozog, minél nagyobb a víz térfogata, annál kényelmesebb az úszás és annál nagyobb helyed lesz a vízben.
  • Elsősorban a gyerekmedencék anyaga gumi, vagy különböző PVC-fólia. Népszerű lehetőség a kiváló minőségű fa medence, amely egész évben kint lehet a kertben.

Érdekelnének a luxus kivitelű kerti medencék is? A rattan egy nagyszerű anyag, amely a medencét az egész kert tökéletes kiegészítőjévé teszi.

Tiszta és jó minőségű víz - az otthoni medencék 2 féle szűréssel rendelkezhetnek

A medence szűrők arra szolgálnak, hogy rendszeresen megtisztítsák a vizet a különböző szennyeződésektől, ezzel egyidejűleg javítsák a víz minőségét. Vannak olyan medencék, amelyhez tartozékként mellékelik a szűrőt, a többi medence esetében ezt külön kell megvásárolni. Kétféle szűrési mód áll rendelkezésre, mégpedig a patronszűrő és a homokszűrő. Körül is nézhetsz a szűrőbetétek, szkimmerek és gégecsövek kínálatában.

  1. A homokszűrő a vizet egy kovahomokos patronon keresztül szűri meg, amely felfogja a szennyeződéseket, és csak a tiszta vizet juttatja vissza a medencébe. Csökkenti a medence vegyszerfogyasztását, gazdaságosabb és kevésbé karbantartásigényes.
  2. A patronosszűrő egy szivattyúból és egy betétből áll, amely felfogja a szennyeződéseket, ezért nagyon gyakran kell tisztítani. Megfizethetőbb, de a szűrés minősége nem túl jó.

A szűrővel ellátott medence levesz a válladról egy plusz terhet

A szűrővel ellátott medencék csomagolása a patronszűrőt vagy a homokszűrőt már tartalmazza. A szűrő segítségével a medencében lévő víz hosszú ideig tiszta marad, és javul a minősége. A patronszűrők a kis térfogatú medencékhez megfelelő teljesítménnyel rendelkeznek, de a jobb eredmény érdekében ezekhez is vásárolhatsz homokszűrőt, amely a nagyobb családi medencékhez alkalmas.

Kiválasztottad a megfelelő kültéri medencét? A következő lépés a helyes telepítés

Ha már kiválasztottad, melyik medence megfelelő számodra, a következő lépés a helyes telepítés. Minden egyes medence részletes útmutatót tartalmaz a lépésekre vonatkozóan - de általában az alábbi irányelveket lehet követni.

  • A medence felállításához használt területnek vízszintesnek kell lennie. A felületet tömörített földdel vagy homokkal kiegyenesítheted.
  • Távolíts el minden éles tárgyat, amely kárt tehet a medencében - a legjobb, ha a medence alá alátétet is helyezel.
  • A felállítás után legalább egy órát hagyd állni a medencét, hogy a medence felvegye az alakját és hozzászokjon a felülethez.
  • Készítsd elő a szűrőt, és fordítsd úgy a medencét, hogy minden csatlakozónyílás helyesen legyen tájolva.
  • Ezután töltsd fel a medencét, attól függően, hogy felfújható medence vagy fémvázas medence került az otthonodba.

A kültéri medence nem egészen az, amit keresel? Akkor vegyél masszázsmedencét

Ha felfrissülésre vagy kikapcsolódásra vágysz, de a kültéri medence nem megfelelő számodra, lepd meg magad egy masszázsmedencével.

A masszázsmedence a szezonon kívül is használható

A felfújható masszázsmedence nemcsak télen, hanem nyáron is nagyszerű kikapcsolódást nyújt. Nagyon könnyen felfújható és bármikor újra leereszthető. A kertben vagy a teraszon, de akár beltéren is elhelyezheted. Négyzet, kör vagy ovális alakúak, és 2-6 személy számára készülnek.

i

A masszázsmedencék és a felfújható medencék egyaránt az önhordó szerkezetű medencék közé tartoznak. Ez azt jelenti, hogy csak a medence felső szélét kell felfújni, majd fel kell tölteni vízzel - a medencefólia a víz mennyiségétől függően megfeszül, és az önhordó medence szó szerint önmagát építi fel.

Otthoni medence - felfújható masszázsmedence
Felfújható masszázsmedence

medence - napelemes zuhany
Napelemes zuhany

Tartozékok és kiegészítők a kerti medencéhez - melyiket válasszuk?

A kerti medence kiegészítők kellemesebbé és könnyebbé teszik a medencében való tartózkodást, tisztán tartják a vizet vagy javítják annak minőségét. Ha létra, medence takaró, medence porszívó, medence világítás vagy csónak és matrac vásárlását tervezed, nálunk mindent megtalálsz.

A napelemes zuhanyok környezetbarát zuhanyozási lehetőséget jelentenek

A környezetbarát napelemes zuhany bármely kertben hasznos lehet, amelynek köszönhetően a medence használata előtt vagy után annak közelében le lehet zuhanyozni, hogy ne hordjuk be a piszkot a vízbe. Forróságban bármikor használhatod, hogy egy kicsit felfrissülj.

  • A napelemes zuhany teste víztartályként szolgál, a benne lévő vizet a napsugarak melegítik fel.
  • Egyszerűen csatlakoztasd hozzá a tömlőt, és pillanatok alatt forró vizet kapsz.

De itt még nincs vége - minden kültéri medence gondoskodást igényel

A kültéri medencék folyamatos karbantartást igényelnek. A mechanikus szennyeződések könnyen eltávolíthatók hálóval vagy porszívóval, de a víz tisztasága szempontjából fontosak a medence vegyszerek. Megvédik a vizet a nemkívánatos algáktól, fertőtlenítik a vizet és stabilizálják a víz pH-értékét és keménységét. PH-, oxigén- vagy lúgosság mérőket is lehet kapni.

Szeretnél egy kis pénzt megtakarítani a kültéri medence vásárlásakor? Akciós medence kínálatunk tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy nagyszerű darabokat vásárolj kedvező áron.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
INTEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 6 AP Szállításra kész > 5 db
Masszázsmedence - felfújható, 170 fúvócső, 6 személyes, négyzet alakú, mérete 1,95 × 1,95 m és magassága 0,71 m, térfogata 1098 l, papírszűrős vízforgató, tömlő, ponyva és alátét a csomag része
311 390 Ft

2.
MARIMEX Florida kőből, 3,05 x 0,91 méter Szállításra kész 1 db
Medence - fém konstrukció, kör alakú 3,05 m átmérővel, szűrő nélkül
53 990 Ft

70 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
MARIMEX Florida kőből, 3,05 x 0,91 méter - Medence Típusok
4,7 41×
MARIMEX Florida kőből, 3,05 x 0,91 méter
Medence - fém konstrukció, kör alakú 3,05 m átmérővel, szűrő nélkül
53 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MARSA116
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 17×
Intex Felfújható Pure Spa - Bubble HWS Intex 28404/28426EX
Masszázsmedence - felfújható, 120 fúvócső, 4 személyes, kör alakú, 1,91 m átmérő, térfogata 795 l, ponyva és alátét a csomag része
196 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARBA027
Arany középút Kiváló ár/érték arány
BeneoSpa 4 személyes, szürke - Masszázsmedence Típusok
3,9
BeneoSpa 4 személyes, szürke
Masszázsmedence - felfújható, 130 fúvócső, 4 személyes, kör alakú, 1,8 m átmérő, térfogata 800 l, papírszűrős vízforgató, tömlő, ponyva és alátét a csomag része
177 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BENEO007
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,0
Intex Felfújható jakuzzi medence Pure Spa - Bubble Greywood Deluxe 6 - Intex 28442
Masszázsmedence - 170 fúvócső, 6 személyes, kör alakú, 2,16 m átmérő, térfogata 1098 l, papírszűrős vízforgató, tömlő, ponyva és alátét a csomag része
Szuper ár
270 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARSA181
3,1 14×
MARIMEX Tampa 3,05 x 0,76 m RATAN
Medence - önhordó, kör alakú 3,05 m átmérővel, szűrő nélkül, vízmélység 0,6 m
27 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MARSA115
4,5
Intex 26100 rák 1,83x0,51m
Medence - önhordó, kör alakú 1,83 m átmérővel, szűrő nélkül, vízmélység 0,4 m
Szuper ár
8 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ALLTOHo077
5,0
Intex Medence konstrukcióval Rectangular 4 m x 2 m x 1 m, szűrő, létra 26788NP
Medence - fém konstrukció, téglalap alakú, mérete 200 × 400 m (Sz×H), papírszűrős vízforgató a csomagban, szűrő teljesítménye 3408,26 m³/h, létra és tömlő a csomag része
Szuper ár
168 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INTEXa078
5,0
Intex Felfújható masszázsmedence Pure Spa - Bubble Greywood Deluxe 4 - Intex 28440
Masszázsmedence - felfújható, 140 fúvócső, 4 személyes, kör alakú, 1,96 m átmérő, térfogata 795 l, papírszűrős vízforgató, tömlő, ponyva és alátét a csomag része
245 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARSA180
MARIMEX Pool Florida 3,66 x 1,22 m - Medence Típusok
4,6 16×
MARIMEX Pool Florida 3,66 x 1,22 m
Medence - fém konstrukció, kör alakú 3,66 m átmérővel, szűrő nélkül, vízmélység 1,1 m
98 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARSA0030
4,2
MARIMEX Orlando 3,66x0,91
Medence - fémfalú, kör alakú 3,66 m átmérővel, szűrő nélkül, vízmélység 0,8 m
98 190 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: MARBA010
MARIMEX Florida RATAN 3,66 x 0,99 m tartozékok nélkül - Medence Típusok
4,8 17×
MARIMEX Florida RATAN 3,66 x 0,99 m tartozékok nélkül
Medence - fém konstrukció, kör alakú 3,66 m átmérővel, szűrő nélkül
Szuper ár
81 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARBA202R
4,6
MARIMEX Florida 3,05 x 0,76 m, szűrők nélkül
Medence - fém konstrukció, kör alakú 3,05 m átmérővel, szűrő nélkül, vízmélység 0,6 m
44 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARBA001
4,8
MARIMEX Orlando 3,66x0,91m + skimmer Olympic (csövek és lépcső nélkül)
Medence - fémfalú, kör alakú 3,66 m átmérővel, szűrő nélkül, vízmélység 0,8 m, szkimmer a csomag része
114 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: MARBA012
5,0
Intex Medence konstrukcióval Metal Frame 4,57 x 1,22 m, szűrő, létra, alátét, takaró 28242NP
Medence - fém konstrukció, kör alakú 4,57 m átmérővel, papírszűrős vízforgató a csomagban, vízmélység 1,07 m, szűrő teljesítménye 3,7 m³/h, létra, ponyva és alátét a csomag része
153 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: INTEXa076
4,4
MARIMEX Orlando 3,66x1,07 kiegészítők nélkül
Medence - fémfalú, kör alakú 3,66 m átmérővel, szűrő nélkül, vízmélység 0,92 m
124 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MARBA011
4,5 13×
Avenli Medence tartozékokkal 3,6×0,76 m
Medence - fém konstrukció, kör alakú 3,6 m átmérővel, szűrőszivattyú a csomagban
81 790 Ft
Utolsó 2 termék a raktáron
Termékkód: AUPR321479
MARIMEX Florida 3,66x1,22 m KŐ tartozékok nélkül - Medence Típusok
4,6 16×
MARIMEX Florida 3,66x1,22 m KŐ tartozékok nélkül
Medence - fém konstrukció, kör alakú 3,66 m átmérővel, szűrő nélkül, vízmélység 1,1 m
103 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARSA173
4,2
Avenli Medence tartozékokkal 3,05 x 0,76m
Medence - fém konstrukció, kör alakú 3,05 m átmérővel, szűrőszivattyú a csomagban
68 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: AUPR321478
INTEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 6 AP - Masszázsmedence Ingyenes
szállítás boltjainkba
1,7
INTEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 6 AP
Masszázsmedence - felfújható, 170 fúvócső, 6 személyes, négyzet alakú, mérete 1,95 × 1,95 m és magassága 0,71 m, térfogata 1098 l, papírszűrős vízforgató, tömlő, ponyva és alátét a csomag része
311 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARSA186
BeneoSpa 4 személyes, fekete-fehér - Masszázsmedence Típusok
3,9
BeneoSpa 4 személyes, fekete-fehér
Masszázsmedence - felfújható, 130 fúvócső, 4 személyes, kör alakú, 1,8 m átmérő, térfogata 800 l, papírszűrős vízforgató, tömlő, ponyva és alátét a csomag része
177 490 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: BENEO005
5,0
MSPA Masszázsmedence MSPA Ottoman C-OM061
Masszázsmedence - felfújható, 138 fúvócső, 6 személyes, kör alakú, 2,04 m átmérő, térfogata 930 l, szűrőszivattyú, tömlő és ponyva a csomag része
212 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: MRMV18091
3,0
MARIMEX Pure Spa - Bubble Greystone Deluxe 4 AP
Masszázsmedence - felfújható, 140 fúvócső, 4 személyes, négyzet alakú, mérete 1,75 × 1,75 m és magassága 0,71 m, térfogata 795 l, papírszűrős vízforgató, tömlő, ponyva és alátét a csomag része
278 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: MARSA187
BeneoSpa 4 személyes, fekete - Masszázsmedence Típusok
3,9
BeneoSpa 4 személyes, fekete
Masszázsmedence - felfújható, 130 fúvócső, 4 személyes, kör alakú, 1,8 m átmérő, térfogata 800 l, papírszűrős vízforgató, tömlő, ponyva és alátét a csomag része
177 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: BENEO004
4,4 19×
MARIMEX Tampa 3,66 x 0,91 m RATAN
Medence - önhordó, kör alakú 3,66 m átmérővel, szűrő nélkül, vízmélység 0,91 m
40 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MARSA0035

Medence

műhelyA Bosch új portálja számos előnyt kínál Az új Bosch PRO360 portál számos előnyt kínál az ügyfelek számára. Például áttekintést kaphatsz a szerszámaidról, megtalálhatod a garanciát, termékinformációkat kérhetsz le, valamint a Bosch Professional szerszámokra vonatkozó garancia ingyenes 3 éves meghosszabbítására...
Megbízhatóság, tartósság és mindenekelőtt 100%-os pontosság. Ezek a Bosch méréstechnikai eszközök főbb jellemzői. Mi mindent kínálnak, milyen modern technológiákra és újításokra támaszkodnak? Cikkünkből megtudhatod.
Ahhoz, hogy jól működjenek, a szerszámokat megfelelő gondoskodásban kell részesíteni. A Bosch szerszámok jó működésének fenntartásához rendelkezésre áll a Bosch Szerviz, amely szintén sok időt és energiát takarít meg számodra.
BoschA Bosch 18V POWER FOR ALL akkumulátor a Bosch szerszámok széles köréhez használható Egyetlen akkumulátorral számos eszközt működtethetsz a kertben és a műhelyben egyaránt. A Bosch 18V POWER FOR ALL rendszere pontosan ezt kínálja.
A ragasztópisztoly egy praktikus háztartási eszköz, amelynek rengeteg kreatív felhasználási módja létezik. Milyen elven működik tulajdonképpen a ragasztópisztoly, és mit lehet vele készíteni?
A hétvégi házak és nyaralók az utóbbi években újra divatba jöttek, és tökéletes környezetet kínálnak, ahol nemcsak pihenhetsz és szórakozhatsz, hanem kedvenc hobbijaidnak is hódolhatsz. Akár a kertben szeretsz növényeket gondozni, akár sportolni vagy barátokat vendégül...
További cikkek

Medence

A Medence kategóriában összesen 70 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó medence Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább medence A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb medence A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: medence vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ