Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

MEElectronics M6P rózsaszín

Termékkatalógus
MEElectronics M6P rózsaszín
Fej-/fülhallgató Fül, sport, zárt, átalakítók 9 mm, frekvenciatartománya 20-20 000 Hz, 16 Ohm, 98 db, vezérlőkábel, formálható kábelek elvezetése a fül mögött, hossza 130 cm
Kód:  MEE002f Termékszám:  736211200266 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MEElectronics M6P rózsaszín

Sluchátka s mikrofonem MEElectronics M6P
sport fejhallgató

sport fejhallgató

MEElectronics M6P megbízható sport fejhallgató, hogy szeretni fogja, mert a tvarovatelnému kábelt. Hála neki egy nagyon egyszerű módon lehet szabni a jobb fülét. Amikor sporttevékenységek, akkor szinte biztos, hogy soha nem fog esni.

Kihangosító közhely

Fejhallgató jellemzi azt a lehetőséget, hogy használni, mint egy kihangosító, köszönhetően a beépített mikrofonnak egy gombot a kábel is szeretem a szilárd, ütős basszus, hogy megadja hallgatta a dalokat a jobb lé. A tökéletes élmény is illik nagy izolálása környezeti zaj futás közben, vagy az edzőteremben, akkor értékelni fogja a tartósság fejhallgatót az izzadság. 

Handsfree
gazdag kiegészítők

gazdag kiegészítők

A gazdag kiegészítők mellett hasznos klipek kábel is csak hat pár betétek különböző méretű és cipzáras zseb, így a fejhallgató könnyen csomagolni és az úton. Biztosítja a kényelmes illeszkedést, akkor törött kábel hossza 130 cm, aranyozott dugó.

A legfontosabb előnyök:

  • Sport fejhallgató, az egyes tevékenységek
  • alakítható kábel
  • Kihangosító Apple, a Windows és az Android készülékek
  • zip tasak
  • 6 különböző méretben

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MEElectronics M6P rózsaszín Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MEElectronics M6P růžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MEElectronics M6P ružová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MEElectronics M6P rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MEElectronics M6P rosa.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ