A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Meliconi HP200

Termékkatalógus
Meliconi HP200
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - otthoni zenehallgatáshoz, zárt, FM tuner, 20-20000Hz frekvenciatartomány, érzékenysége 108 dB, 32ohm ellenállás, hatótávolság 100m, 40mm meghajtó, 6 méteres kábel
Kód:  MEGD090l Termékszám:  497307

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Meliconi HP200

Kisgyermekeid vannak, de a kedvenc TV műsorodat is szeretnéd nézni este? Ezt könnyedén megteheted egy olyan fejhallgatóval, amit ilyen helyzetekre fejlesztettek ki. A kivételesen kényelmes Meliconi fejhallgatók állítható fejpánttal és puha kagylókkal rendelkeznek, ami akkor is kényelmes, ha sokáig használod. A kagylók elég nagyok ahhoz, hogy az egész fület betakarják, ugyanakkor elég helyet biztosítanak a 40 mm-es meghajtóknak, ami kiváló minőségű hangot biztosít.

Legfontosabb jellemzők

  • Stílusos design és minőségi kidolgozás
  • Gyors vezeték nélküli kapcsolat a TV-vel és egyéb hangforrásokkal (pl. DVD, Blu-ray, CD, Hi-Fi audio-rendszerek, stb)
  • Extra hosszú levehető kábel, hossza 6 méter
  • Kiváló hangszigetelés, amely megakadályozza a zajok beszűrődését
  • Forgatható kagylók, amely lehetővé teszi, hogy csak az egyik fülén hallgass zenét
  • Automatikus szkennelés és 3 hordozható csatorna

Vége a megtört kábeleknek

A megtört kábel olyan jelenség, amelyet már mindenki megtapasztalt. Akkor miért ne lenne vezeték nélküli fejhallatód?A Meliconi HP200 az ideális megoldás erre a helyzetre. A Bluetooth kapcsolat akár 100 méteres hatótávolságban is működik. De mi történik akkor, ha olyan eszközről szeretne zenét hallgatni, ami nem rendelkezik Bluetooth-al? A fejhallgatóhoz adott 6 méteres kábellel ez sem probléma. Az újratölthető akkumulátor segítségével pedig bárhol meghallgathatod kedvenc zenéidet.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Meliconi HP200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Meliconi HP200 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Meliconi HP200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Meliconi HP200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Meliconi HP200.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ