Rapture AP+ plus nový vizuál

Microsoft 365 Business Standard + Copilot 12 hónap (elektronikus licenc)

Termékkatalógus
Microsoft 365 Business Standard + Copilot 12 hónap (elektronikus licenc)
Licenc - a készlet tartalma: Microsoft 365 Business Standard és Copilot elektronikus licenc, eredeti termékek, 12 hónapra, Microsoft Office 365 Business Standard: 5 eszközre, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, SharePoint Workspace és Teams, alkalmas vállalatok számára, mobileszközökre és PC-re, kompatibilis a Windows, macOS, Android és iOS operációs rendszerekkel, Copilot: irodai szoftver Microsoft 365-höz, alkalmas vállalatok számára
211 390 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Kód:  M365BBUN

Microsoft 365 Business Standard + Copilot 12 hónap (elektronikus licenc)

+
=
 256 980 Ft
Megtakarítasz 45 590 Ft
Csomag vásárlása
ennyiért: 211 390 Ft
Microsoft 365 Business Standard + Copilot 12 hónap (elektronikus licenc) 211 390 Ft Kérés esetén megrendeljük
Vásárlás

Microsoft 365 Business Standard + Copilot 12 hónap (elektronikus licenc)

Az itt szereplő tételek: Microsoft 365 Business Standard + Copilot 12 hónap (elektronikus licenc)

Microsoft Copilot for Microsoft 365 (elektronikus licenc) Irodai szoftver - Microsoft 365, cégeknek,
Microsoft 365 Business Standard (elektronikus licenc) Irodai szoftver - Microsoft 365, 5 készülék számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, SharePoint Workspace és Teams, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, telepítés: letöltés (elektronikusan), cégeknek, célkészülék: mobilkészülék és PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található, kompatibilis operációs rendszer: Windows, macOS, Android és iOS

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Ismerd meg a Microsoft 365 Business Standardot

A Microsoft és prémium Microsoft 365 Business Standard alkalmazáscsomagja biztosítja a mindennapi kommunikációhoz szükséges alapvető alkalmazásokat, beleértve a saját tartományban üzemeltetett e-mail fiókot 50 GB kapacitással. Az olyan irodai alkalmazások, mint a Word, Excel, PowerPoint, de az Outlook, a SharePoint Workspace és a Teams is minden PC vagy Mac szoftver alaptartozékává vált. A Microsoft 365 for Business Standard éves díj ellenében átfogó hozzáférést biztosít egy folyamatosan frissített alkalmazáscsomaghoz, beleértve az 1 TB-os OneDrive felhőalapú tárhelyet és a személyes adatok védelmét biztosító Microsoft Defendert.

Microsoft 365 Business Standard + Copilot licenc 12 hónapra (elektronikus licenc)

A Microsoft 365 Business Standard főbb jellemzői

  • Elektronikus licenc legfeljebb 5 PC vagy Mac eszközre történő telepítéshez (de mindig 1 felhasználó igényeinek megfelelően)
  • 12 hónapos előfizetés
  • Tartalmazza a Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive SharePoint Workspace és Teams alkalmazásokat
  • A Microsoft 365 Business Standard tartalmazza a Microsoft Defendert is
  • Támogatja az átfogó dokumentumkészítést és -megosztást az 1 TB-os OneDrive segítségével
  • Több száz különböző sablon és kész űrlap áll rendelkezésre
  • E-mail 50 GB-os postafiókkal és saját domainnel rendelkező e-mail címekkel
  • A legjobb kompatibilitás az Office különböző verzióiban létrehozott dokumentumokkal
  • Bevezető útmutatók, súgók, tippek és trükkök, valamint tanfolyamok az Office maximális kihasználásához
Microsoft 365 Business Standard + Copilot licenc 12 hónapra (elektronikus licenc)

Microsoft Copilot irodai szoftver a Microsoft 365-hez (elektronikus licenc)

A Microsoft Copilot for Microsoft 365 egy innovatív szolgáltatás, amely segít a Microsoft 365 alkalmazások és szolgáltatások közötti munka racionalizálásában. A mesterséges intelligenciát és a gépi tanulást használja ajánlások, automatikus kitöltés és más egyéb, a munkádat megkönnyítő szolgáltatások nyújtására.A Copilot például elemezheti az e-maileket, dokumentumokat és naptári eseményeket, hogy segítsen jobban rendszerezni, vagy felajánlhatja, hogy automatikusan kitölti a szöveget, illetve kijavítja a hibákat a dokumentumokban. Ez a szolgáltatás arra szolgál, hogy a Microsoft 365 segítségével még produktívabbá és hatékonyabbá tegye a mindennapi munkádat.

Microsoft 365 Business Standard + Copilot licenc 12 hónapra (elektronikus licenc)

Microsoft Copilot Office Software for Microsoft 365 (elektronikus licenc) - főbb jellemzők

  • Microsoft Copilot irodai szoftver a Microsoft 365-hez, időt takarít meg a számodra
  • A Microsoft 365 használata során a legfontosabb tudnivalókra koncentrál
  • Szakszerűen elemzi és vizualizálja az adatokat
  • Lehetővé teszi a beszélgetések valós idejű nyomon követését és beszélgetés-összefoglalók készítését
  • Koncepciókat, szerkesztéseket és dokumentumösszefoglalókat képes készíteni
  • Tisztítja a bejövő leveleket és percek alatt válaszokat javasol
  • A Microsoft Copilot for Microsoft 365 lenyűgöző prezentációkat készít az ötleteidből

A munkád produktívabb lesz

Legyél szervezett és összpontosíts a lényegre a Teams Report funkcióval, amely lehetővé teszi a kulcsfontosságú témák kiválasztását és egy strukturált, felsorolás jellegű jelentés létrehozását. Bővítsd ismereteidet azzal, hogy egy kezdő vagy szakértő elmagyarázza a választott témát. Ha gyorsabban kommunikálsz a csapatoddal, akkor hatékonyan elkészítheti az utolsó megbeszélés összefoglalóját, és írhatsz egy e-mailt a csapatnak szánt kulcsfontosságú pontokkal. Engedd meg, hogy új ötletek szülessenek, és kérd meg a Copilotot, hogy tervezzen meg egy meggyőző szlogent a marketing anyagok alapján, továbbá dolgoztass ki vele egy koncepciót. A Copilot segítségével rangsorold e-mailjeidet és rendszerezd postaládádat. Nézd át a kiválasztott dokumentumokat, és találj közös témákat, hogy jobban rendszerezd munkádat, és új inspirációkat találj.

Microsoft 365 Business Standard + Copilot licenc 12 hónapra (elektronikus licenc)

Copilot a Teams-ben

Egy adott megbeszélés, csevegés vagy tárgyalás véleményeinek összegzésével hatékonyan különbséget tudsz tenni a különböző nézetek között, hogy jobban megértsd az eltérő nézőpontokat, ezáltal hatékonyabban tudj kommunikálni. Hozz létre összefoglalókat a megbeszéléseken felmerülő intézkedési pontokról, és gyorsan térj a lényegre. Értékeld az új ötleteket a Copilot segítségével, és mérlegeld az előnyöket és hátrányokat, hogy jobb döntések szülessenek. Hagyd, hogy a Copilot gyorsan felzárkózzon ahhoz, amiről esetleg lemaradt, és egyszerű, nyílt végű kérdéseket tegyen fel a szükséges információk megszerzése érdekében. A kommunikációs készségek és a megértés javítása érdekében összeállíthatsz egy listát a különböző helyzetekben feltehető, lényegre törő kérdésekről.

Microsoft 365 Business Standard + Copilot licenc 12 hónapra (elektronikus licenc)

Copilot az Outlookban

Egyszerűsítsd az e-mailes kommunikációt rövid és informális e-mail válaszok készítésével, hogy gyorsan tájékoztasd a csapatot a fontos információkról. Fordíts e-maileket más országokban, ügyfélszolgálaton dolgozó szakemberek számára a globális csapatok közötti hatékony kommunikáció biztosítása érdekében. Kezeld bejövő postaládádat a hosszú e-mail-beszélgetések összegzésével, hogy könnyen átláthasd a legfontosabb pontokat. Nyomon követheted azokat az értekezleteket, amelyeken nem tudsz részt venni, és értesítést kaphatsz, ha a Copilotban elérhető az összefoglaló.

Microsoft 365 Business Standard + Copilot licenc 12 hónapra (elektronikus licenc)

Copilot a Wordben

Olvasd át a dokumentumot, a fontos részletekre, például a projekt kihívásaira és lehetőségeire összpontosítva, hogy kulcsfontosságú információkhoz juss, és lendületet kapj a cselekvéshez. Lehetőséged van egy meglévő fájl eredeti módon történő átalakítására az új követelményeknek és megközelítéseknek megfelelően. Kérj személyre szabott szerkesztést a dokumentumához a maximális egyértelműség és pontosság érdekében. Csinálj magadnak több időt a fókuszálásra a dokumentum tartalmának összegzésével és a kulcsfontosságú felismerések kinyerésével, amelyek lehetővé teszik, hogy jobban összpontosíts más prioritásokra. Készülj fel mindenre előre, és hozz létre egy egyszerű kampánykérést, majd dolgozd át teljesen, hogy megfeleljen az igényeidnek és céljaidnak egy másik kérés kapcsán.

Microsoft 365 Business Standard + Copilot licenc 12 hónapra (elektronikus licenc)

Copilot az Excelben

Legyél analitikus! Az adatok szerkesztése során egyszerű utasításokat használhatsz, amelyek lehetővé teszik az adatok azonnali megtekintését, szűrését, formázását, rendezését és módosítását szükség szerint. Az adatok nagyszabású módosításait például feltételes formázással hajthatod végre, és egyetlen utasítással frissítheted az egész munkalapot. Határozd meg az adatokban rejlő kulcsfontosságú felismeréseket, és vizualizáld azokat olyan diagramokkal és táblázatokkal, amelyek egyértelműen bemutatják a releváns információkat. Hozz létre szemet gyönyörködtető diagramokat, amelyek azonnal prezentálják az értékesítési adatokat vagy a vállalkozás egyéb fontos szempontjait a meglévő fájlban.

Microsoft 365 Business Standard + Copilot licenc 12 hónapra (elektronikus licenc)

Copilot a PowerPointban

Foglald össze a prezentáció legfontosabb tanulságait, és határozd meg azokat a főbb pontokat, amelyeket hangsúlyozni szeretnél, hogy jobban összpontosíthass a következő lépésekre. Szervezd prezentációdat logikus részekbe, amelyek lehetővé teszik, hogy hatékonyan meséld el történetet, és maximális hatást érjél el. Az új prezentáció létrehozásának gyors és egyszerű folyamatával azonnal új ötletekkel gazdagodhatsz, új koncepciókat hozhatsz létre az adatok és bemeneti adatok alapján. Fenntarthatod a prezentáció egységességét a betűtípusok egységesítésével vagy releváns képek hozzáadásával, mindössze másodpercek alatt.

Microsoft 365 Business Standard + Copilot licenc 12 hónapra (elektronikus licenc)
Microsoft 365 Business Standard + Copilot licenc 12 hónapra (elektronikus licenc)

A Copilot mindenkinek remek választás!

Tartsd meg az áttekintést, és összpontosíts a lényegre a Teams jelentése funkciókkal, amelyek lehetővé teszik a kulcsfontosságú témák kiválasztását és egy strukturált, felsorolás alapú jelentés létrehozását. Bővítsd ismereteidet azzal, hogy egy kezdő vagy szakértő elmagyarázza a választott témát. Ha gyorsabban kommunikálsz a csapatoddal, akkor hatékonyan készítheted el az utolsó megbeszélés összefoglalóját, és írhatsz egy e-mailt a csapatnak szánt kulcsfontosságú pontokkal. Engedd meg, hogy új ötletek szülessenek, és kérd meg a Copilotot, hogy tervezzen meg egy meggyőző szlogent a marketing anyagok alapján, továbbá dolgoztass ki vele egy koncepciót. A Copilot segítségével rangsorold e-mailjeidet és rendszerezd postaládádat. Nézd át a kiválasztott dokumentumokat, és találj közös témákat, hogy jobban rendszerezd munkádat, és új inspirációkat találj.

Paraméterek

Rendeltetés
Cégeknek Kész!
SW típusa
Irodai alkalmazás Kész!
SW típusa
Microsoft 365 Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Alza - Könyvtár Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Cégeknek Kész!
SW típusa
Irodai alkalmazás Kész!
SW típusa
Microsoft 365 Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Alza - Könyvtár Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!
Licenckérelem
A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel Kész!

Szoftvertípus

Szoftvertípus
MS Office Kész!

Beépített alkalmazásokkal

Beépített alkalmazásokkal
Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher, OneDrive, SharePoint Workspace, Teams Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Előfizetés Kész!
Berendezések száma
5 Kész!
Mobilkészülékek száma
5 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
5 Kész!
Előfizetés ideje
12 hónap Kész!
Licenc átvitele
Igen Kész!
Aktiváció földrajzi korlátozásai
Csak az EU-ban Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
Mobilkészülék, PC Kész!
Operációs rendszer
Windows, macOS, Android, iOS Kész!
Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
minden EU-nyelv Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ