Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Microsoft CZ

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A népszerű Microsoft CZ márka termékeit már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Termékeink jelentős része készleten van, ezáltal a várakozási idő is minimális. Rendeld házhoz az Alza app-on keresztül vagy használd sűrű Alzabox hálózatunkat. Olvasd el, miért vásárolj az Alza.hu webáruházban.

Tovább

Eladó Microsoft CZ - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő Microsoft CZ termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk is elérhető, valamint az Alzabox csomagautomaták is segítségedre lehetnek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Mire figyelj amennyiben Microsoft CZ terméket vásárolsz?

Kiválasztás során ne felejts el figyelembe venni néhány szempontot, amelyek segítenek a termék kiválasztásában. A bal menüben kiválaszthatod a parametrikus szűrőt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk a Microsoft CZ termékek eladási arány és az ár szerinti sorba állítását.

Microsoft CZ márkájú termékek a kínálatunkból

A leírás elrejtése
5 termék
4,2 66×
Microsoft Office 2021 Otthoni és diákverzió (elektronikus licenc)
Irodai szoftver - Microsoft Office 2021, 1 készülék számára, átvihető, alkalmazások: Word, Excel és PowerPoint, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, a licenckulcs e-mailben érkezik meg, kompatibilis operációs rendszer: Windows és macOS
40 790 Ft
Letölthető
Termékkód: SWOFHS_EU3
5,0
Microsoft Windows 11 PRO, EN, USB (FPP)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Pro, 1 készülék számára, átvihető, korlátlan licenc, telepítés: flashdisk, cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows
97 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWW11PEN
3,0
Microsoft Windows 11 Home, EN, USB (FPP)
Operációs rendszer - Microsoft Windows 11 Home, 1 készülék számára, átvihető, előfizetés időtartama: korlátlan, korlátlan licenc, telepítés: flashdisk, háztartás, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows
57 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SWW11HEN
Microsoft 365 Családi verzió, 27 hónap (elektronikus licenc)
Licenc - Microsoft 365 irodai szoftver 5 készülék számára, felhasználók maximális száma licencenként: 6, tartalmazott alkalmazások: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive és Skype, előfizetés időtartalma: 27 hónap, előfizetés, telepítés módja: letöltés (elektronikusan), alkalmas otthoni használatra, célkészülék: mobilkészülékek és PC, kompatibilis operációs rendszerek: Windows, macOS, Android és iOS, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, eredeti MS termék (nem másodlagos licenc)
49 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: M365F_BUN3
212 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: M365BBUN

Microsoft CZ

P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ