30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Microsoft Windows 10 Home HU (FPP)

Termékkatalógus
Microsoft Windows 10 Home HU (FPP)
5 1 értékelés
Operációs rendszer - Microsoft Windows 10 Home, 1 készülék számára, telepítés: flashdisk, háztartás és iskolák számára, célkészülék: PC, földrajzi behatárolás: csak az EU-ban, kompatibilis operációs rendszer: Windows
Kód:  WZ079aHU Termékszám:  HAJ-00063 Gyártó honlapja:

Microsoft Windows 10 Home HU (FPP)

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

Microsoft Windows 10 Home HU (FPP)

Egy jól ismert, de továbbfejlesztett környezet

A Windows 10 ismerős környezetet és egyszerű használatot kínál. Sok dologban - beleértve a Start menüt - a Windows 7-hez hasonlít. A Microsoft
Windows 10 Home operációs rendszer gyorsan elindul és alvásból gyorsan felébred, integrált biztonsági funkciókkal rendelkezik a te védelmed érdekében, és a már meglévő szoftverekkel és hardverekkel való együttműködésre készült.

Microsoft Windows 10 Home HU (FPP)

Új Windows Store

Bemutatjuk az új Windows Store-t - egy bevásárló környezetet, amely egységes az összes Windows 10 eszközön. Böngészheted számítógépen, táblagépen vagy telefonon, és egyszerűen letölthetsz nagyszerű (ingyenes és fizetős) digitális tartalmat, beleértve alkalmazásokat és játékokat.



Hozd ki belőle a legtöbbet

A Microsoft Windows 10 a Windows operációs rendszer legjobb kombinációja, és számos olyan fejlesztéssel rendelkezik, amelyek miatt imádni fogod. Közben élvezheted a számítógép, a táblagép vagy az okostelefon maximális kapcsolatát.


Web - pontosan a te igényeidnek megfelelően

A Windows 10 Home teljesen új böngészőt tartalmaz, Microsoft Edge néven. Ez egy vadonatúj böngésző, amellyel a megosztás, a böngészés, a keresés és az online tevékenység gyerekjáték lesz. Lehetővé teszi, hogy másokkal könnyedén megossz  weboldalakat, és felesleges zavaró tényezők nélkül olvashasd el a webes tartalmakat.


Az Xbox megérkezett a Windowsra is

Szerezd meg a legnagyobb Xbox lehetőségeket a Windows 10-hez az Xbox Live legjobbjával! Kezdj bele a játékba másodpercek alatt, versenyezz a konzol játékosokkal és streamelj az Xbox One-ról bármilyen Windows 10-et futtató számítógépre, bárhol is vagy az otthonodban.



A  jelszó szó szerint Te vagy

Bármilyen eszközön meglehetnek a tartalmaid, de csak a Windows nyújt számodra igazi testreszabhatóságot. A Windows Hello segítséget nyújt abban, hogy az állapotod (jelenléted) alapján ellenőrizze és felismerje a személyazonosságodat. Ez magasabb szintű biztonságot és nagyobb kényelmet garantál


Nagyszerű integrált alkalmazások, amelyek az összes eszközödön működőképesek

A Windows 10 nagyszerű előretelepített alkalmazásokkal rendelkezik, beleértve a Térképeket, a Fényképeket, a Posta és naptárat, a Zenéket, a Filmeket és a Tv-műsort. Ezek az applikációk a OneDrive-ot alkalmazzák az adataid biztonsági mentéséhez és a Windows 10 eszközökkel történő zökkenőmentes szinkronizálásához. Minden, amire szükséged van, csupán egy gombnyomásra van.



Licenc részletei:
Termék: Microsoft Windows 10 Home
Adatfeldolgozás: 32/64 bites
Engedély: FPP, USB flash meghajtót tartalmaz. Ez egy állandó és átruházható licenc. Hardvercsere vagy számítógépes sérülés esetén a szoftver eltávolítható és átvihető egy másik számítógépre, de egyszerre nem használható több eszközön.
A Windows bármely alacsonyabb verziójára való áttérés nem lehetséges

Rendszerkövetelmények:
Processzor: 1 GHz-es vagy gyorsabb processzor vagy SoC
Rendszermemória: 2 GB
HDD/SSD szabad hely: 20 GB
Képernyőfelbontás: legalább 1024 × 600 képpont
Videokártya: DirectX 9 vagy újabb WDDM illesztőprogrammal
Az érintővezérlés érintőképernyővel rendelkező számítógépet igényel
internet-hozzáférés
Egyes funkciókhoz Microsoft-fiók szükséges


Paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Iskolák számára Kész!
SW típusa
Operációs rendszer Kész!
SW típusa
Microsoft Windows 10 Home Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Csomag része Kész!
Licenc típusa
Licenc Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Iskolák számára Kész!
SW típusa
Operációs rendszer Kész!
SW típusa
Microsoft Windows 10 Home Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Csomag része Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Licenc Kész!

Licenc

Berendezések száma
1 Kész!
Aktiváció földrajzi korlátozásai
Csak az EU-ban Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
PC Kész!
Operációs rendszer
Windows Kész!
Beépítés módja
Flashdisk Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
minden EU-nyelv Kész!
Több paraméter

A Microsoft egy amerikai multinacionális vállalat. A Microsoft termékei nagy hatással vannak mindennapjainkra 1975 óta, amikor is Bill Gates és Paul Allen megalapították a céget. A cég a szoftvereiktől legismertebb, mint például a Windows operációs rendszer és az általánosan használt Microsoft Office csomag. A vállalat fokozatosan egyre aktívabbá válik a hardverek területén is - például az Xbox játékkonzolokkal és Lumia mobiltelefonokkal.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Microsoft Windows 10 Home HU (FPP)
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ