AlzaBoxy Q1 Shop roku

Minerva Classic

Termékkatalógus
Minerva Classic
Varrógép - 12-féle öltés, állítható hosszúság 0-4 mm, öltésszélesség 0-5 mm, varrás hátramenetben, automata tűbefűző, szálvágó
Kód:  MINSM0003 Termékszám:  Classic

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Minerva Classic

Varrógép, amely képes legyőzni bármilyen buktatót a háztartásokban. 12-féle típusú alap öltések közül választhatsz egy egyszerű beállítással és az öltéshossz és szélesség szintén állítható. Hála a 800/perces fordulatszámnak és a megfelelő nyomatéknak még a legnehezebb szövetek sem jelentenek akadályt számára. Rendelkezik egy szálfeszítővel, egy automatikus tűbefűzővel és szálvágóval. Hasznos segítség még a beépített világítás, az irányváltó kar és a tekercselő az alsó szál részére.

A készülék tartalmaz egy összecsukható fogantyút hordozáshoz, tűcsúcsot, tűket, orsókat és egyéb kiegészítőket, amelyek a varrás elkezdéséhez szükségesek.

Paraméterek

Funkciók
Auto tűbefűző, Auto szálvágás, Orsótekercselés, Öltéshossz beállítás, Öltésszélesség beállítás, Világítás Kész!
Öltés típusok száma
12 Kész!

Funkciók

Funkciók
Auto tűbefűző, Auto szálvágás, Orsótekercselés, Öltéshossz beállítás, Öltésszélesség beállítás, Világítás Kész!

Tulajdonságok

Öltés típusok száma
12 Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Minerva Classic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Minerva Classic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Minerva Classic. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Minerva Klassik.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ