Mini fűtőtestek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Fűtőrendszer típusa
Elektromos
(30)
Fűtőventilátor
(12)
Gáz
(2)
Alkalmas
Lakásba
(34)
Házba
(26)
Nyaralóba
(23)
Teraszra
(1)
Konyhába
(3)
Anyag
Fém
(1)
Kerámia
(1)
Műanyag
(22)
Tulajdonságok
Elektronikus vezérlés
(4)
LED kijelző
(2)
Időzítő
(2)
Termosztát
(22)
Gyerekzár
(1)
Fűtési teljesítmény
600 W
2000 W
-
Befűthető légtér
0,01 m3
65 m3
-
Szűrés

A mini fűtőtest használatának számos előnye lehet, különösen bizonyos helyzetekben és környezetekben. Kis helyet foglalnak el, így könnyen elhelyezhetők olyan helyeken, ahol a tér korlátozott, például egy asztal alatt vagy egy kisebb polcon. A legtöbb hordozható hősugárzó rendelkezik hőmérséklet-szabályozási lehetőségekkel és más beállítási lehetőségekkel, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy pontosan beállítsák a kívánt hőmérsékletet és üzemmódot. Lássuk, mi alapján érdemes választani.

Tovább

A hordozható hősugárzó típusai

A hordozható hősugárzó készülékek három alaptípusba sorolhatók. Mindegyik fűtőrendszer típusának vannak saját előnyei és hátrányai, és a választás a helyi körülmények, energiahatékonyság és a felhasználó igényeitől függ.

Elektromos hordozható hősugárzó

Az elektromos fűtési rendszerek az elektromos áramot használják a hőtermeléshez. Ez a típus egyszerű telepítést és vezérlést kínál, de használata magasabb energiaárakkal járhat.

Gáz típusú mini fűtőtest

A gázfűtési rendszerek a városi gázhálózatról vagy propángáz tartályokból nyerik az üzemanyagot. Gázüzemű kazánok és gázfűtőberendezések segítségével melegítik a levegőt vagy a vizet. Ezek hatékonyak és gyakran gazdaságosabbak, de telepítésük bonyolultabb lehet.

Fűtőventilátorok, mint kicsi hősugárzó

A fűtőventilátorok az elektromos fűtőtest egy típusa, amelyek ventilátort használnak a levegő keringetéséhez. Elektromos árammal működnek, és gyorsan képesek felmelegíteni egy kisebb teret. Ezek különösen alkalmasak helyi fűtésre vagy kiegészítő fűtésként.

A hordozható hősugárzó elhelyezése

A mini fűtőtest eszközök számos helyen használhatók. Választhatsz a lakásba, házba vagy a nyaralóba való modellek közül, de akár a teraszon, a garázsban vagy a műhelyben is használhatsz fali hősugárzó eszközt. A benti készülékek különböző helyiségek felfűtéséhez lehetnek ideálisak – más-más modell való például a konyhába, az irodába, a hálószobába vagy a fürdőszobába.

Milyen anyagból készül egy kicsi hősugárzó?

A hordozható hősugárzó típusok többféle anyagból készülhetnek. Gyártásukhoz többnyire műanyagot, fémet vagy kerámiát használnak.

A kicsi hősugárzó elhelyezésének módja

A hordozható hősugárzó készülékek általában a földre helyezhetőek el. Akad azonban néhány olyan modell is, amely falra szerelhető.

A mini fűtőtest fűtési teljesítménye

A kínálatunkban található mini fűtőtest modellek fűtési teljesítménye eltérő. Általában 600 W és 2000 W közötti érték jellemző rájuk.

Hordozható hősugárzó – alapvető tulajdonságok

A mini fűtőtest készülékek olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, melyek növelik az eszközök hatékonyságát és kényelmesebbé teszik a használatát. Melyek a legfontosabb tulajdonságai ezeknek a termékeknek?

  • A hordozható hősugárzó készülékek gyakran elektronikus vezérléssel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a pontos hőmérséklet beállítását és a kívánt üzemmód kiválasztását.
  • A LED kijelző segít a felhasználóknak könnyen nyomon követni az elektromos fali hősugárzó beállításait és az aktuális hőmérsékletet. Ez növeli a kényelmet és a vezérelhetőséget.
  • A beépített termosztát lehetővé teszi, hogy a készülék önállóan szabályozza a hőmérsékletet, ami energiatakarékosabbá teszi a fűtést. Amikor elérte a beállított hőmérsékletet, a fali fűtőtest automatikusan kikapcsol, majd újraindul, amikor szükség van rá.
  • A működést jelző fény egy kis lámpa vagy LED, amely jelzi, hogy a hordozható hősugárzó be van kapcsolva.
  • Az oszcillációs funkció lehetővé teszi, hogy a hordozható hősugárzó oldalirányba mozogjon, így egyenletesebben eloszlassa a meleget a helyiségben.
  • A gyerekzár funkció védelmet nyújt az esetleges balesetek ellen.
  • Egyes modellek intelligens vezérlést tesznek lehetővé egy alkalmazás segítségével.

i

Érdemes figyelembe venni a hordozható hősugárzó által befűthető légteret, ettől függ ugyanis, hogy az adott helyiségbe megfelelő-e a készülék.

A hordozható hősugárzó hasznos funkciói

  • Az időzítő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy előre beállítsák, mikor kapcsoljon ki vagy be a hordozható hősugárzó. Ez segít az energiahatékonyság növelésében és a kényelmes vezérlésben.
  • A beépített termosztát segítségével a mini fűtőtest automatikusan szabályozza a hőmérsékletet, fenntartva a kívánt komfortszintet.
  • A teljesítményszabályozó lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy állítsák a hordozható hősugárzó teljesítményét.
  • A biztosíték védelmet nyújthat a rövidzárlatok vagy elektromos túlfeszültségek ellen.
  • A hőmérséklet szabályozás lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók manuálisan állítsák be a kívánt hőmérsékletet.
  • A túlmelegedés elleni védelem funkciója érzékeli, ha a kicsi hősugárzó túlhevült, és automatikusan lekapcsolja azt.
  • A ventilátor funkció lehetővé teszi, hogy a fali hősugárzó ne csak sugározza, hanem keringesse is a meleg levegőt a helyiségben.
  • A LED kijelző könnyen olvasható és megjeleníti a fali melegítő aktuális beállításait vagy hőmérsékletét.
  • A távirányító segítségével a felhasználók vezeték nélkül vezérelhetik a fali hősugárzó készüléket.
  • A felborulás elleni védelem érzékeli, ha a készülék elveszíti az egyensúlyát, és automatikusan kikapcsolja azt, hogy megelőzze a baleseteket.
  • A forgó talp megkönnyíti az eszköz kényelmes elhelyezését.
  • Egyes modellek WiFi segítségével is vezérelhetők.
  • A nyomásszabályozó segít megakadályozni a fűtőrendszer túlnyomását. Túl magas nyomás esetén a hordozható hősugárzó komponensei károsodhatnak, vagy akár veszélyes helyzetek is kialakulhatnak. A nyomásszabályozó biztosítja, hogy a rendszer mindig biztonságos üzemelési tartományban működjön.

Spórolnál? Nézz körül olcsó hordozható hősugárzó kategóriánkban.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
36 termék
Black+Decker BXSH2003E
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba és garázsba alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, termosztát és hőmérséklet szabályozás, mérete 21 × 26 × 10 cm (Ma×Sz×Mé), fekete és ezüst kivitel
13 190 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BLDHV034
Iskra PTC-905B - kerámia, 750 / 1500W
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba és műhelybe alkalmas, földre helyezhető, 1500 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, biztosíték és ventilátor, mérete 28 × 19 × 15 cm (Ma×Sz×Mé), antracitszürke és ezüst kivitel
13 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ISKven015
4,4 30×
CONCEPT VT7040 Forrólevegős ventilátor, fehér
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 47 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát és ventilátor, mérete 26,8 × 21,2 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
8 490 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: CONVT7040
4,8
DOMO DO7329H
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, nyaralóba, műhelybe és irodába alkalmas, földre és asztalra helyezhető, 1500 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 54 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és hőmérséklet szabályozás, befűthető légtér max. mérete 65 m³, mérete 21 × 15 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
9 490 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMtp48
Orava VL-204
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, zajszint 56 dB(A), funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, termosztát, teljesítmény szabályozó és hőmérséklet szabályozás, mérete 26 × 20 × 14 cm (Ma×Sz×Mé), fehér kivitel
10 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ORAHV759
Solac TV8435 Hot air fan 2000W
Ventilátoros hősugárzó - lakásba és házba alkalmas, földre és asztalra helyezhető, 2 fűtési fokozat, funkciók: termosztát és ventilátor, mérete 26 × 21 × 10 cm (Ma×Sz×Mé), fekete kivitel
12 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BVZmisc790
Iskra PTC-903B - kerámia, 800 / 1500W
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba és műhelybe alkalmas, földre helyezhető, 1500 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem és ventilátor, mérete 24 × 18 × 15 cm (Ma×Sz×Mé), ezüst kivitel
13 090 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: ISKven019
5,0
Black+Decker BXSH2000E
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, ventilátor és hőmérséklet szabályozás, mérete 24 × 20 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
9 190 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BLDHV027
Iskra KPT-2015B - kerámia, 750 / 1500W
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba és műhelybe alkalmas, földre helyezhető, 1500 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: túlmelegedés elleni védelem, biztosíték és ventilátor, mérete 21 × 21 × 13 cm (Ma×Sz×Mé), antracitszürke és ezüst kivitel
13 090 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ISKven016
5,0
Black+Decker BXSH2000E
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba, nyaralóba, garázsba és műhelybe alkalmas, földre helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, funkciók: felborulás elleni védelem, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, ventilátor és hőmérséklet szabályozás, mérete 24 × 20 × 12 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
8 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BLDHV027
4,6 12×
Black+Decker BXSH2001E
Ventilátoros hősugárzó - lakásba, házba és nyaralóba, földre és asztalra helyezhető, 2000 W fűtési teljesítmény, 2 fűtési fokozat, túlmelegedés elleni védelem, termosztát, ventilátor és hőmérséklet szabályozás, mérete 28 × 25 × 13 cm (Ma×Sz×Mé), fehér és fekete kivitel
11 690 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: BLDHV058
2,0
Orava VL-200 A
Ventilátoros hősugárzó - 1000 W fűtési teljesítmény, 2 állítható fűtési fokozat, földre és asztali, fontos jellemzői és előnyei: túlmelegedés elleni védelem, biztosíték, termosztát és hőmérséklet szabályozás, 26,7 × 21,5 × 13 cm (ma×sz×mé), fehér színű
8 890 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: ORAHV522

Mini fűtőtestek

A Mini fűtőtestek kategóriában összesen 36 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó mini fűtőtestek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb mini fűtőtestek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: mini fűtőtestek vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ